fbpx

No products in the cart.

LIITY SISÄPIIRIIN JA TILAA UUTISKIRJE, SAAT -20% ALENNUKSEN ENSIMMÄISESTÄ NORMAALIHINTAISESTA OSTOKSESTA🤍

nuoli ikoni
-56%

Teca-penkki

Original price was: 295,00€.Current price is: 129,00€.

(sis. alv 24%)

Teca-penkin kauniin harmoninen väritys tuo tunnelmaa ulkotilojen sisustukseen. Säänkestävä penkki sopii niin puutarhaan, pihaan, patiolle kuin parvekkeellekin. Yhdistele muiden Teca-sarjan tuotteiden kanssa.

Saatavuus

Varastossa

Varastotuotteet lähetetään 1-3 arkipäivässä.

Tuotetiedot

Teca-penkki on pihan, parvekkeen, pation ja puutarhan tyylikkäimpiä kalusteita. Penkin selkänojaa ja istuinosaa koristaa kaunis, vaaleanharmaa narupunos. Selkänojan kohdalla narupunos kulkee pystysuoraan antaen selälle ryhdikkään asennon. Vaakasuoraan punos menee istuimen kohdalla, jolloin se tuo istumiseen tukea. Punos on valmistettu kestävästä polypropyleenista.

Teca-penkistä löytyy narupunoksen lisäksi kauniita yksityiskohtia myös käsinojista, jotka on valmistettu kestävästä, lujasta FSC-sertifioidusta tiikistä. Penkin mukana tuleva pehmuste on irrallinen ja solmittavissa naruilla penkkiin kiinni. Pehmuste on valmistettu polyesterista, täyte on vaahtomuovia.

Tyylikkään ulkomuotonsa lisäksi Teca-penkki on valmistettu laadukkaista materiaaleista, joten puutarhakaluste on myös pitkäikäinen. Penkin runko on pulverimaalattua terästä.

Säänkestävä penkki sopii sisä- ja ulkokäyttöön, mutta talvisäilytystä suositellaan sisätiloissa tai katoksessa.

Teca-penkki valmistetaan omalla tehtaallamme Vietnamissa. Penkin painoraja on 200 kg.

Tuotteen mitat

Leveys: 132 cm
Syvyys: 58 cm
Korkeus: 90 cm
Pehmusteen paksuus: 3 cm
Painoraja: 200 kg

Tekniset tiedot

Runko ja jalat: Pulverimaalattua terästä
Narupunos: Polypropyleenista valmistettu, kestävä naru
Käsinojan yksityiskohdat: FSC-sertifioitua tiikkiä
Istuinpehmuste: Päällinen polyesteria, täyte vaahtomuovia, pehmuste on irrotettava, narullinen ja vetoketjullinen
Pehmusteen väri: Tummanharmaa
Tuotteen valmiusaste: Toimitetaan kasattuna, penkin keskimmäinen jalka irrallaan
Tuotteen valmistusmaa: Vietnam

Hoito-ohjeet

Hoito-ohje teräkselle:

Käytä asennukseen ruostumattomasta teräksestä valmistettuja työkaluja. Jos käytetään normaalista teräksestä valmistettuja huonekaluja, on huolehdittava, että pinnalle jäävä teräspöly pyyhitään pois. Jos teräspölyä ei pyyhitä pois, voi tuotteen pinnalle muodostua ruostetta.

Mahdollinen ruoste saadaan tuotteesta poistettua hankaamalla pintaa sienellä tai rievulla lämmintä pesuvettä käyttäen, painepesurin käyttöä ei suositella. Kuivaa pinta huolellisesti. Itse kaluste ei ruostu vaan ruosteen aiheuttaa jokin ulkopuolinen aine. Vaikeasti lähtevään ruosteeseen suosittelemme käyttämään rautakaupoista saatavaa ruostumattoman teräksen puhdistusainetta.

Hoito-ohje pehmusteille:

Hyvistä värinkesto- ja kulutusominaisuuksistaan huolimatta pehmusteet saattavat haalistua auringossa, joten pehmusteet on hyvä suojata paahtavalta auringolta ja kastumiselta. Pehmusteet kannattaa käsitellä Softcare-verhoilusuojalla ennen käyttöä.

Pehmusteiden päällisille suositellaan käsinpesua enintään 30 asteessa. Pehmusteiden muotoilu kosteana heti pesun jälkeen.

Hoito-ohje tiikille ja muille kovapuille

Kun otat uuden kalusteen käyttöön, muista aina ensin puhdistaa ja öljytä se. Pyri aina käyttämään öljyä, johon on lisätty ”lahoamisen estoainetta”. Puun on oltava puhdas ja kuiva ennen pintakäsittelyä, muutoin vesi jää puun sisälle ja yhdessä öljyn ja bakteerien kanssa home ja lahoamisbakteerit saavat paremman otteen puusta.

Käsittely noin kaksi kertaa käyttökaudessa tiikille tai kovapuisille kalusteille kehitetyllä puuöljyllä. Erilaisten sääolosuhteiden takia käsittely voi olla tarpeellista tehdä useamminkin. Käytä öljyä reilusti ja anna öljyn imeytyä puuhun. Puhdista ylimääräinen öljy kalusteista.

Ikääntyessään ja ulkokäytössä öljyämätön tiikki harmaantuu (patinoituu), mutta alkuperäisen värin saa takaisin puhdistuksella, hionnalla ja öljyämisellä. Puhdistaminen ja öljyäminen ennen varastointia.

Varastointi ilmavassa tilassa, esimerkiksi katoksessa. Ei liian kuivassa (lämmin sisätila) ettei puun kutistuminen vahingoita rakennetta. Älä koskaan peitä kosteita tai märkiä kalusteita. Älä peitä kalusteita muovilla tai vastaavalla, sillä se saattaa aiheuttaa sienen kasvua.

Pakkauksen mitat

Pakkauksen mitat ilmoitettu järjestyksessä: pituus, leveys ja korkeus.

Paino 11 kg (kilogramma)
Mitat 134 × 91 × 59 cm (senttimetri)

Saatat myös pitää...