fbpx

No products in the cart.

LIITY SISÄPIIRIIN JA TILAA UUTISKIRJE, SAAT -20% ALENNUKSEN ENSIMMÄISESTÄ NORMAALIHINTAISESTA OSTOKSESTA🤍

nuoli ikoni
-25%

Teca-tarjoiluvaunu

Original price was: 295,00€.Current price is: 221,00€.

(sis. alv 24%)

Teca-tarjoiluvaunun avulla tarjoilu onnistuu helposti ja vaivattomasti. Pyörillä liikkuva vaunu on puutarhakalusteista monipuolisimpia, sillä sen käyttötarkoitusta voi vaihdella tarpeen, tilanteen ja toiveiden mukaan.

Saatavuus

Varastossa

Varastotuotteet lähetetään 1-3 arkipäivässä.

Tuotetiedot

Teca-tarjoiluvaunu on pihan, parvekkeen ja pation monipuolisin puutarhakaluste. Tarjoiluvaunu mahtuu pieneenkin tilaan, pyörillä liikkuvan vaunun paikan vaihtaminen käy helposti ja lisäksi vaunu toimii säilytyspaikkana kaikille tärkeille tavaroille.

Tarjoiluvaunun kahteen tasoon mahtuu kätevästi kesäkeittiön välineitä, kirjoja, torkkupeittoja ja pyyhkeitä, pihapelejä tai juoma- ja ruokatarjoilua. Laadukkaista materiaaleista valmistettu puutarhakaluste on vielä kaiken lisäksi pitkäikäinen ja palvelee tulevinakin kesinä.

Tarjoiluvaunun runko on valmistettu pulverimaalatusta teräksestä. Vaunun kansi on FSC-sertifioitua tiikkiä, yhden riman leveys on 6 cm. Lisäksi pyörissä on tiikkiset yksityiskohdat.

Tiikki on kestävä, luja puulaji, joten se on oiva materiaali käytettäväksi puutarhakalusteisiin ja Suomen vaihtuviin sääolosuhteisiin.

Tarjoiluvaunu sopii sisä- ja ulkokäyttöön, mutta talvisäilytystä suositellaan sisätiloissa tai katoksessa.

Teca-tarjoiluvaunu valmistetaan omalla tehtaallamme Vietnamissa. Vaunun painoraja on 20 kg.

Hoito-ohje tiikille ja muille kovapuille:

Kun otat uuden kalusteen käyttöön, muista aina ensin puhdistaa ja öljytä se. Pyri aina käyttämään öljyä, johon on lisätty ”lahoamisen estoainetta”. Puun on oltava puhdas ja kuiva ennen pintakäsittelyä, muutoin vesi jää puun sisälle ja yhdessä öljyn ja bakteerien kanssa home ja lahoamisbakteerit saavat paremman otteen puusta.

Käsittely noin kaksi kertaa käyttökaudessa tiikille tai kovapuisille kalusteille kehitetyllä puuöljyllä. Erilaisten sääolosuhteiden takia käsittely voi olla tarpeellista tehdä useamminkin. Käytä öljyä reilusti ja anna öljyn imeytyä puuhun. Puhdista ylimääräinen öljy kalusteista.

Ikääntyessään ja ulkokäytössä öljyämätön tiikki harmaantuu (patinoituu), mutta alkuperäisen värin saa takaisin puhdistuksella, hionnalla ja öljyämisellä. Puhdistaminen ja öljyäminen ennen varastointia.

Varastointi ilmavassa tilassa, esimerkiksi katoksessa. Ei liian kuivassa (lämmin sisätila) ettei puun kutistuminen vahingoita rakennetta. Älä koskaan peitä kosteita tai märkiä kalusteita. Älä peitä kalusteita muovilla tai vastaavalla, sillä se saattaa aiheuttaa sienen kasvua.

Hoito-ohje teräkselle:

Käytä asennukseen ruostumattomasta teräksestä valmistettuja työkaluja. Jos käytetään normaalista teräksestä valmistettuja huonekaluja, on huolehdittava, että pinnalle jäävä teräspöly pyyhitään pois. Jos teräspölyä ei pyyhitä pois, voi tuotteen pinnalle muodostua ruostetta.

Mahdollinen ruoste saadaan tuotteesta poistettua hankaamalla pintaa sienellä tai rievulla lämmintä pesuvettä käyttäen, painepesurin käyttöä ei suositella. Kuivaa pinta huolellisesti. Itse kaluste ei ruostu vaan ruosteen aiheuttaa jokin ulkopuolinen aine. Vaikeasti lähtevään ruosteeseen suosittelemme käyttämään rautakaupoista saatavaa ruostumattoman teräksen puhdistusainetta.

Tuotteen mitat

Leveys: 77 cm
Syvyys: 49 cm
Korkeus: 69 cm
Painoraja: 20 kg

Tiikkisen kannen leveys: 62 cm
Riman/säleen levys: 6 cm
Yhden tason korkeus: 25 cm
Pyörän korkeus ja halkaisija: 20 cm
Pyörän paksuus: 2 cm

Tekniset tiedot

Runko: Pulverimaalattua terästä
Kansi: FSC-sertifioitua tiikkiä
Pyörät: Tiikkiä, joiden ympärillä kumipehmike
Tuotteen valmiusaste: Toimitetaan pyörät irrallaan
Tuotteen valmistusmaa: Vietnam

Pakkauksen mitat

Pakkauksen mitat ilmoitettu järjestyksessä: pituus, leveys ja korkeus.

Paino 17 kg (kilogramma)
Mitat 78 × 70 × 50 cm (senttimetri)

Saatat myös pitää...