fbpx

No products in the cart.

LIITY SISÄPIIRIIN JA TILAA UUTISKIRJE, SAAT -20% ALENNUKSEN ENSIMMÄISESTÄ NORMAALIHINTAISESTA OSTOKSESTA🤍

nuoli ikoni
-25%

Teca-terassiryhmä

1.399,50

(sis. alv 24%)

Ylellisyyttä huokuva, näyttävä Teca-terassiryhmä sisältää 2-3 hengen sohvan, 2 nojatuolia ja pöydän.

Puutarhakalusteiden laadukkaat materiaalit takaavat sen, että terassiryhmän parissa viihtyy pihalla kuin pihalla ja säässä kuin säässä.

Saatavuus

Varastossa

Varastotuotteet lähetetään 1-3 arkipäivässä.

Tuotetiedot

Linjakkaasti muotoiltu Teca-terassiryhmä sopii monenlaiseen illanviettoon, grillijuhliin tai vaikka auringonlaskun katseluun. Ylellisyyttä huokuva, näyttävä terassiryhmäsetti sisältää 2-3 hengen sohvan, 2 nojatuolia ja pöydän.

Puutarhakalusteiden laadukkaat materiaalit takaavat sen, että terassiryhmän parissa viihtyy pihalla kuin pihalla ja säässä kuin säässä. Terassiryhmäsetissä yhdistyy myös puutarhakalusteiden monipuolisuus ja käytännöllisyys: leppoisaa illanviettoa kavereiden tai perheen kanssa voi jatkaa yhteisellä ruokailuhetkellä.

Sohvan ja nojatuolien rungot sekä pöydän jalat on valmistettu pulverimaalatusta alumiinista. Materiaalina alumiini on ruostumaton, se sopii siis paremmin kuin hyvin puutarha- ja kesäkalusteisiin ja Suomen vaihteleviin sääoloihin. Muita alumiinisten kalusteiden hyviä puolia ovat helppohoitoisuus ja kevyt siirreltävyys.

Pöydän kansi on FSC-sertifioitua tiikkiä. Kannen riman leveys on 6 cm.

Sohvan ja nojatuolien istuin- ja selkänojatyynyissä on vetoketjulliset pehmusteet, jotka ovat irrotettavissa ja pestävissä. Pehmusteet ovat polyesteria, täytteenä vaahtomuovi. Pehmusteet tulisi aina suojata kosteudelta ja paahtavalta auringolta.

Teca-terassiryhmä valmistetaan omalla tehtaallamme Vietnamissa. Setti sopii sisä- ja ulkokäyttöön, mutta talvisäilytystä suositellaan sisätiloissa tai katoksessa.

Hoito-ohje alumiinille:

Puhdista pinta tarpeen vaatiessa miedolla saippuavedellä, pehmeällä sienellä ja kuivaa hyvin. Painepesurin käyttöä ei suositella. Jos kolhuja tai naarmuja syntyy, puhdista ja paikkaa kolhut välittömästi maalilla.

Hoito-ohje pehmusteille:

Hyvistä värinkesto- ja kulutusominaisuuksistaan huolimatta pehmusteet saattavat haalistua auringossa, joten pehmusteet on hyvä suojata paahtavalta auringolta ja kastumiselta. Pehmusteet kannattaa käsitellä Softcare-verhoilusuojalla ennen käyttöä.

Pehmusteiden päällisille suositellaan käsinpesua enintään 30 asteessa. Pehmusteiden muotoilu kosteana heti pesun jälkeen.

Hoito-ohje tiikille ja muille kovapuille:

Kun otat uuden kalusteen käyttöön, muista aina ensin puhdistaa ja öljytä se. Pyri aina käyttämään öljyä, johon on lisätty ”lahoamisen estoainetta”. Puun on oltava puhdas ja kuiva ennen pintakäsittelyä, muutoin vesi jää puun sisälle ja yhdessä öljyn ja bakteerien kanssa home ja lahoamisbakteerit saavat paremman otteen puusta.

Käsittely noin kaksi kertaa käyttökaudessa tiikille tai kovapuisille kalusteille kehitetyllä puuöljyllä. Erilaisten sääolosuhteiden takia käsittely voi olla tarpeellista tehdä useamminkin. Käytä öljyä reilusti ja anna öljyn imeytyä puuhun. Puhdista ylimääräinen öljy kalusteista.

Ikääntyessään ja ulkokäytössä öljyämätön tiikki harmaantuu (patinoituu), mutta alkuperäisen värin saa takaisin puhdistuksella, hionnalla ja öljyämisellä. Puhdistaminen ja öljyäminen ennen varastointia.

Varastointi ilmavassa tilassa, esimerkiksi katoksessa. Ei liian kuivassa (lämmin sisätila) ettei puun kutistuminen vahingoita rakennetta. Älä koskaan peitä kosteita tai märkiä kalusteita. Älä peitä kalusteita muovilla tai vastaavalla, sillä se saattaa aiheuttaa sienen kasvua.

Tuotteen mitat

Sohva

Leveys: 189 cm
Syvyys: 71 cm
Korkeus: 62 cm
Istuinpehmusteen paksuus: 12 cm

Nojatuoli

Leveys: 71 cm
Syvyys: 71 cm
Korkeus: 62 cm
Istuinpehmusteen paksuus: 12 cm

Pöytä

Leveys: 110 cm
Syvyys: 60 cm
Korkeus: 46 cm
Kannen säleen/riman leveys: 6 cm

Tekniset tiedot

Sohvan ja nojatuolien runko ja jalat: Pulverimaalattua alumiinia
Sohvan ja nojatuolien selkä- ja käsinojat: FSC-sertifioitua tiikkiä
Sohvan ja nojatuolien pohjassa: Joustovyö
Pehmusteet: Päällinen polyesteria, täyte vaahtomuovia
Pöytä: Kansi FSC-sertifioitua tiikkiä, jalat pulverimaalattua alumiinia
Tuotteiden valmiusaste: Sohva ja nojatuolit toimitetaan kasattuna, pöytä jalat irrallaan
Toimitus: Toimitetaan kolmessa paketissa
Tuotteen valmistusmaa: Vietnam

Pakkauksen mitat

Pakkauksen mitat ilmoitettu järjestyksessä: pituus, leveys ja korkeus.

Paino 51 kg (kilogramma)
Mitat 190 × 72 × 64 cm (senttimetri)

Saatat myös pitää...