fbpx

No products in the cart.

LIITY SISÄPIIRIIN JA TILAA UUTISKIRJE, SAAT -20% ALENNUKSEN ENSIMMÄISESTÄ NORMAALIHINTAISESTA OSTOKSESTA🤍

nuoli ikoni
-25%

Teca-riippukeinu

596,00

(sis. alv 24%)

Teca-riippukeinu on säänkestävä, sillä sen pesämäinen kehikko on valmistettu pulverimaalatusta alumiinista. Runko on tehty lujatekoisesta, pulverimaalatusta teräksestä.

Tutustu myös Teca-sohvaryhmään, Teca-pöytään ja tuoleihin.

Saatavuus

Varastossa

Varastotuotteet lähetetään 1-3 arkipäivässä.

Tuotetiedot

Teca-riippukeinu tarjoaa pesämäisen, rentouttavan lepopaikan. Tukeva, U-mallinen jalusta pitää huolen siitä, että keinuttelu on tasaisen vakaata. Keinussa on kauniit, tiikkiset yksityiskohdat kahvojen kohdalla.

Riippukeinu sisältää keinun kehikon/istuinosan, rungon ja pehmusteet. Pesämäinen kehikko on valmistettu kestävästä pulverimaalatusta alumiinista, runko lujatekoisesta pulverimaalatusta teräksestä.

Keinun neljä irtonaista pehmustetta on valmistettu polyesterista, pehmusteiden täytteenä on vaahtomuovi. Selkänojatyynyssä ja käsinojatyynyissä on vetoketjut, eli päälliset ovat irrotettavissa ja pestävissä. Istuinosan tyyny on muotoon ommeltu eikä päällinen ole irrotettavissa.

Riippukeinu on säänkestävä, mutta säänvaihtelut ja paahtava auringonpaiste voivat kuluttaa ja haalistaa esimerkiksi pehmusteiden materiaalia. Riippukeinu sopii kesällä ulkokäyttöön, mutta talvisäilytystä sisällä tai katoksessa suositellaan.

Teca-riippukeinu valmistetaan omalla tehtaallamme Vietnamissa. Tuote toimitetaan kolmessa paketissa.

Riippukeinun painoraja on 120 kg.

Hoito-ohje alumiinille:

Puhdista pinta tarpeen vaatiessa miedolla saippuavedellä, pehmeällä sienellä ja kuivaa hyvin. Painepesurin käyttöä ei suositella. Jos kolhuja tai naarmuja syntyy, puhdista ja paikkaa kolhut välittömästi maalilla.

Hoito-ohje teräkselle:

Käytä asennukseen ruostumattomasta teräksestä valmistettuja työkaluja. Jos käytetään normaalista teräksestä valmistettuja huonekaluja, on huolehdittava, että pinnalle jäävä teräspöly pyyhitään pois. Jos teräspölyä ei pyyhitä pois, voi tuotteen pinnalle muodostua ruostetta.

Mahdollinen ruoste saadaan tuotteesta poistettua hankaamalla pintaa sienellä tai rievulla lämmintä pesuvettä käyttäen, painepesurin käyttöä ei suositella. Kuivaa pinta huolellisesti. Itse kaluste ei ruostu vaan ruosteen aiheuttaa jokin ulkopuolinen aine. Vaikeasti lähtevään ruosteeseen suosittelemme käyttämään rautakaupoista saatavaa ruostumattoman teräksen puhdistusainetta.

Hoito-ohje pehmusteille:

Pehmusteet kannattaa käsitellä Softcare-verhoilusuojalla ennen käyttöä, lisäksi pehmusteet on hyvä suojata paahtavalta auringolta ja kastumiselta. Pehmusteiden päällisille suositellaan käsinpesua enintään 30 asteessa. Pehmusteiden muotoilu kosteana heti pesun jälkeen.

Riippukeinulle ja pehmusteille suositellaan talvisäilytystä sisätiloissa tai katoksessa.

Tuotteen mitat

Leveys: 106 cm
Syvyys: 113 cm
Korkeus: 221 cm
Painoraja: 120 kg

Tekniset tiedot

Kehikko/istuinosa: Pulverimaalattua alumiinia
Jalka ja teline: Pulverimaalattua terästä
Puukahvat: Tiikkiä
Pehmusteet: Päällinen polyesteria, neljä irtonaista pehmustetta, täytteenä vaahtomuovia
Tuotteen valmiusaste: Toimitetaan osina
Tuotteen toimitus: Toimitetaan kolmessa paketissa
Tuotteen valmistusmaa: Vietnam

Pakkauksen mitat

Pakkauksen mitat ilmoitettu järjestyksessä: pituus, leveys ja korkeus.

Paino 33 kg (kilogramma)
Mitat 185 × 106 × 69 cm (senttimetri)

Saatat myös pitää...