fbpx

No products in the cart.

LIITY SISÄPIIRIIN JA TILAA UUTISKIRJE, SAAT -20% ALENNUKSEN ENSIMMÄISESTÄ NORMAALIHINTAISESTA OSTOKSESTA🤍

nuoli ikoni
-53%

Teca-käsinojatuoli

Original price was: 168,00€.Current price is: 79,00€.

(sis. alv 24%)

Teca-käsinojatuoli on kompaktin kokoinen ja kestävä tuoli pihaan, puutarhaan tai parvekkeelle. Yhdessä Teca-parvekepöydän kanssa tuolit muodostavat harmonisen kokonaisuuden.

Saatavuus

Varastossa

Varastotuotteet lähetetään 1-3 arkipäivässä.

Tuotetiedot

Teca-käsinojatuolin selkänojaa koristaa polypropyleenista valmistettu, kestävä naru. Narupunos kulkee pystysuoraan selkänojan kohdalla antaen selälle ryhdikkään asennon, vaakasuoraan punos menee istuimen kohdalla eli pehmusteen alla, jolloin se tuo istumiseen tukea.

Tuolin pehmuste on solmittavissa naruilla, vetoketjullinen pehmuste on irrotettavissa ja pestävissä, täytteenä on vaahtomuovi.

Tuolissa on tiikkiset yksityiskohdat käsinojien kohdalla. Tiikki on FSC-sertifioitua. Tuolin runko, jalat ja käsinojat on valmistettu pulverimaalatusta teräksestä.

Erityisen hyvin tuoli sopii yhteen Teca-parvekepöydän kanssa, jolloin pöydän ympärille mahtuu kaksi tuolia. Siron ja kevyen tuolin värimaailma on harmoninen, joten tuolia voi yhdistellä myös muiden eri materiaaleista valmistettujen huonekalujen kanssa.

Teca-käsinojatuoli on säänkestävä, mutta tuolin talvisäilytystä suositellaan sisätiloissa tai katoksessa. Tuolin painoraja on 120 kg.

Käsinojatuoli valmistetaan omalla tehtaallamme Vietnamissa.

Tuotteen mitat

Leveys: 57 cm
Syvyys: 58 cm
Korkeus: 90 cm
Pehmusteen paksuus: 3 cm
Painoraja: 120 kg

Tekniset tiedot

Runko ja jalat: Pulverimaalattua terästä
Narupunos: Polypropyleenista valmistettu, kestävä naru
Istuinpehmuste: Päällinen polyesteria, täyte vaahtomuovia
Pehmusteen väri: Tummanharmaa
Käsinojien yksityiskohdat: Tiikkiä
Tuotteen valmiusaste: Toimitetaan kasattuna
Tuotteen valmistusmaa: Vietnam

Hoito-ohjeet

Hoito-ohje teräkselle:

Käytä asennukseen ruostumattomasta teräksestä valmistettuja työkaluja. Jos käytetään normaalista teräksestä valmistettuja huonekaluja, on huolehdittava, että pinnalle jäävä teräspöly pyyhitään pois. Jos teräspölyä ei pyyhitä pois, voi tuotteen pinnalle muodostua ruostetta.

Mahdollinen ruoste saadaan tuotteesta poistettua hankaamalla pintaa sienellä tai rievulla lämmintä pesuvettä käyttäen, painepesurin käyttöä ei suositella. Kuivaa pinta huolellisesti. Itse kaluste ei ruostu vaan ruosteen aiheuttaa jokin ulkopuolinen aine. Vaikeasti lähtevään ruosteeseen suosittelemme käyttämään rautakaupoista saatavaa ruostumattoman teräksen puhdistusainetta.

Hoito-ohje pehmusteille:

Hyvistä värinkesto- ja kulutusominaisuuksistaan huolimatta pehmusteet saattavat haalistua auringossa, joten pehmusteet on hyvä suojata paahtavalta auringolta ja kastumiselta. Pehmusteet kannattaa käsitellä Softcare-verhoilusuojalla ennen käyttöä.

Pehmusteiden päällisille suositellaan käsinpesua enintään 30 asteessa. Pehmusteiden muotoilu kosteana heti pesun jälkeen.

Hoito-ohje tiikille ja muille kovapuille:

Kun otat uuden kalusteen käyttöön, muista aina ensin puhdistaa ja öljytä se. Pyri aina käyttämään öljyä, johon on lisätty ”lahoamisen estoainetta”. Puun on oltava puhdas ja kuiva ennen pintakäsittelyä, muutoin vesi jää puun sisälle ja yhdessä öljyn ja bakteerien kanssa home ja lahoamisbakteerit saavat paremman otteen puusta.

Käsittely noin kaksi kertaa käyttökaudessa tiikille tai kovapuisille kalusteille kehitetyllä puuöljyllä. Erilaisten sääolosuhteiden takia käsittely voi olla tarpeellista tehdä useamminkin. Käytä öljyä reilusti ja anna öljyn imeytyä puuhun. Puhdista ylimääräinen öljy kalusteista.

Ikääntyessään ja ulkokäytössä öljyämätön tiikki harmaantuu (patinoituu), mutta alkuperäisen värin saa takaisin puhdistuksella, hionnalla ja öljyämisellä. Puhdistaminen ja öljyäminen ennen varastointia.

Varastointi ilmavassa tilassa, esimerkiksi katoksessa. Ei liian kuivassa (lämmin sisätila) ettei puun kutistuminen vahingoita rakennetta. Älä koskaan peitä kosteita tai märkiä kalusteita. Älä peitä kalusteita muovilla tai vastaavalla, sillä se saattaa aiheuttaa sienen kasvua.

Pakkauksen mitat

Pakkauksen mitat ilmoitettu järjestyksessä: pituus, leveys ja korkeus.

Paino 13 kg (kilogramma)
Mitat 97 × 68 × 62 cm (senttimetri)

Saatat myös pitää...