fbpx

No products in the cart.

LIITY SISÄPIIRIIN JA TILAA UUTISKIRJE, SAAT -20% ALENNUKSEN ENSIMMÄISESTÄ NORMAALIHINTAISESTA OSTOKSESTA🤍

nuoli ikoni
-25%

Teca-sohva

598,50

(sis. alv 24%)

Linjakas ja laadukas Teca-sohva sopii niin patiolle, parvekkeelle tai puutarhaan. Sohva on käytännöllinen, säänkestävä sekä helppohoitoinen.

Sohvan kanssa sopivat hyvin yhteen esimerkiksi Teca-pöytä, parvekepöytä tai pyöreä pöytä.

Saatavuus

Varastossa

Varastotuotteet lähetetään 1-3 arkipäivässä.

Tuotetiedot

Selkeä ja suoralinjainen Teca-sohva sopii niin pihalle, parvekkeelle, puutarhaan kuin terassillekin.

Sohvan runko on laadukasta, ruostumatonta alumiinia. Alumiiniset kalusteet ovat helppohoitoisia sekä kevyitä siirrellä. Teca-sohvan selkä- ja käsinojat on valmistettu FSC-sertifioidusta tiikistä. Tiikki on materiaalina luja, kestävä ja helposti huollettava, joten se sopii paremmin kuin hyvin puutarhakalusteisiin ja Suomen vaihteleviin sääoloihin. Sohvan pohjassa on joustovyö, joka tuo lisämukavuutta istumiseen.

2-3 hengelle sopivan sohvan istuin- ja selkänojatyynyissä on vetoketjulliset pehmusteet, jotka voi irrottaa ja pestä. Pehmusteet ovat polyesteria, täytteenä vaahtomuovi. Pehmusteet tulisi aina suojata kosteudelta ja paahtavalta auringolta.

Teca-sohva valmistetaan omalla tehtaallamme Vietnamissa. Sohva sopii sisä- ja ulkokäyttöön, mutta talvisäilytystä suositellaan sisätiloissa tai katoksessa.

Hoito-ohje alumiinille:

Puhdista pinta tarpeen vaatiessa miedolla saippuavedellä, pehmeällä sienellä ja kuivaa hyvin. Painepesurin käyttöä ei suositella. Jos kolhuja tai naarmuja syntyy, puhdista ja paikkaa kolhut välittömästi maalilla.

Hoito-ohje pehmusteille:

Hyvistä värinkesto- ja kulutusominaisuuksistaan huolimatta pehmusteet saattavat haalistua auringossa, joten pehmusteet on hyvä suojata paahtavalta auringolta ja kastumiselta. Pehmusteet kannattaa käsitellä Softcare-verhoilusuojalla ennen käyttöä.

Hoito-ohje tiikille ja muille kovapuille:

Kun otat uuden kalusteen käyttöön, muista aina ensin puhdistaa ja öljytä se. Pyri aina käyttämään öljyä, johon on lisätty ”lahoamisen estoainetta”. Puun on oltava puhdas ja kuiva ennen pintakäsittelyä, muutoin vesi jää puun sisälle ja yhdessä öljyn ja bakteerien kanssa home ja lahoamisbakteerit saavat paremman otteen puusta.

Käsittely noin kaksi kertaa käyttökaudessa tiikille tai kovapuisille kalusteille kehitetyllä puuöljyllä. Erilaisten sääolosuhteiden takia käsittely voi olla tarpeellista tehdä useamminkin. Käytä öljyä reilusti ja anna öljyn imeytyä puuhun. Puhdista ylimääräinen öljy kalusteista.

Ikääntyessään ja ulkokäytössä öljyämätön tiikki harmaantuu (patinoituu), mutta alkuperäisen värin saa takaisin puhdistuksella, hionnalla ja öljyämisellä. Puhdistaminen ja öljyäminen ennen varastointia.

Varastointi ilmavassa tilassa, esimerkiksi katoksessa. Ei liian kuivassa (lämmin sisätila) ettei puun kutistuminen vahingoita rakennetta. Älä koskaan peitä kosteita tai märkiä kalusteita. Älä peitä kalusteita muovilla tai vastaavalla, sillä se saattaa aiheuttaa sienen kasvua.

Tuotteen mitat

Leveys: 189 cm
Syvyys: 71 cm
Korkeus: 62 cm
Istuinpehmusteen paksuus: 12 cm

Tekniset tiedot

Sohvan runko ja jalat: Pulverimaalattua alumiinia
Käsi- ja selkänojat: FSC-sertifioitua tiikkiä
Pohja: Joustovyö
Pehmusteet: Päällinen polyesteria, täyte vaahtomuovia
Tuotteen valmiusaste: Toimitetaan kasattuna
Tuotteen valmistusmaa: Vietnam

Pakkauksen mitat

Pakkauksen mitat ilmoitettu järjestyksessä: pituus, leveys ja korkeus.

Paino 26 kg (kilogramma)
Mitat 189 × 71 × 62 cm (senttimetri)

Saatat myös pitää...