fbpx

No products in the cart.

LIITY SISÄPIIRIIN JA TILAA UUTISKIRJE, SAAT -20% ALENNUKSEN ENSIMMÄISESTÄ NORMAALIHINTAISESTA OSTOKSESTA🤍

nuoli ikoni

2 istuttava sohva

Kahden istuttava sohva sopii hyvin kompaktimpaankin tilaan. Isompaa tilaa voi täydentää toisella sohvalla tai nojatuoleilla. Suomalaisen perheyrityksemme takaama laatu yhdistettynä kahden istuttavan sohvan monikäyttöisyyteen mahdollistaa pitkän käyttöiän. Meiltä tilaamalla saat itsellesi varmasti sopivan tuotteen. Muutama klikkaus ja oma sohvasi on pian kotiovellasi.

Näytetään kaikki 3 tulosta


Sohvan näppäryys kunniaan

Kahden istuttava sohva on valintasi, mikäli haet sohvaltasi erityisesti monipuolisuutta sekä siirrettävyyttä. Jos kaipaat erityisesti monikäyttöisyyttä, suosittelemme tutustumaan myös omassa kategoriassaan oleviin vuodesohviin. Mitä pienempi sohva, sitä helpompi sitä on kuljettaa. Sisustusta vaihdettaessa tai muuton sattuessa kohdalle sinun ei tarvitse luopua aarteestasi. Valintasi kätevyys konkretisoituu, ja selkäsi kiittää.

Sohvasta oma pesä

Välillä kaipaamme myös omaa tilaa ja siksi pienempi sohva voi toimia myös syynä varata se kokonaan itselle, omaksi pesäkseen. Kun laatu on taattu, hyvä sohva kulkee rinnallasi myös elämänmuutosten aikana. Viereen mahtuu tarvittaessa toinenkin.

Siivous sujuu

Myös siivous sujuu jouhevammin, kun sohva ei ole niin massiivinen. Malleistamme löydät myös vaihtoehtoja, joiden korkeat metallijalat mahdollistavat sen kätevän siirtämisen paikasta toiseen. Nosta sekä sohvasi että siivousintosi uudelle tasolle ja hanki korkeampi sohva kahden istuttava. Meiltä löydät myös sohvia, joiden irrotettavat tyynynpäälliset antavat mielenrauhan erityisesti lapsiperheisiin. Katso myös valikoimamme erilaiset sohvanpuhdistusaineet, joiden avulla voit pitää kotisi sohvan puhtaana.

Tyylikäs sisustuskikka

Tilaamalla kaksi erillistä sohvaa voit luoda mielenkiintoisen sisustuksen olohuoneeseesi. Myös yksi sohva on tyylikkyyttä arvostavalle erinomainen valinta. Se jättää tilaa myös kodin muille sisustuselementeille. Laadukkaat materiaalimme takaavat sen, että sohva pysyy pitkään edustuskuntoisena. Erityisesti kankaidemme kulutuskestävyys on huippuluokkaa.

Jalat ylös ja pötkölleen!

Kun nappaat itsellesi sohvan lisäksi rahin, saat makoilulle helposti lisää pinta-alaa. Silloin kun jalkasi eivät kaipaa tukea, voit hyödyntää sitä esimerkiksi sohvapöydän korvikkeena. Osa malleistamme kätkee sisälleen myös säilytysmahdollisuuden. Laajenna mahdollisuuksiesi maailmaa ja tutustu monikäyttöisiin raheihimme!