fbpx

No products in the cart.

LIITY SISÄPIIRIIN JA TILAA UUTISKIRJE, SAAT -20% ALENNUKSEN ENSIMMÄISESTÄ NORMAALIHINTAISESTA OSTOKSESTA🤍

nuoli ikoni

Kalusteiden hoito

Siistit kalusteet ja siisti koti – vain pikkurahalla. Kalusteiden hoito -valikoimastamme löydät sekä tarvittavat puhdistusaineet että ennaltaehkäisevät aineet pidempään suojaan. Kun huonekalusi pinta pysyy kunnossa, sen käyttöikä pidentyy huomattavasti.

Näytetään kaikki 8 tulosta


Oikeilla aineilla saat maksimoitua käyttöiän

Tekstiilien siisteys on upean kodin salaisuus. Vaikka sisustuksessa olisi muuten käytetty tyylikkäitä huonekaluja, yleinen vaikutelma jää nuhjuiseksi, jos kalusteiden pinnat ovat kärsineen näköiset. Kalusteiden hoito –valikoimastamme löydät sopivat aineet, joilla estät pintoja tahriintumasta, kulahtamasta ja kulumasta. Yhdistä oikea tuote laadukkaaseen huonekaluumme, niin saat kokonaisuuden, joka ilahduttaa pitkään.

Yhdistä ennakointi ja hätäapu

Kaatuiko kahvit? Tippuiko sohvalle ruokaa? Ei hätää! Meiltä löydät oikeat aineet, reagoit nopeasti ja pelastat tilanteen. Tarjolla on myös hyviä suoja-aineita, jotka toimivat ennaltaehkäisevästi ja antavat hyvän perussuojan arkikäyttöön. Paras taktiikka on kuitenkin yhdistää näiden molempien maagiset voimat: ennakointi ja hätäapu. Kalusteiden hoito –valikoimastamme löydätkin kattavat paketit, jotka sisältävät kaiken tarvittavan. Osta verkkokaupastamme, niin saat erittäin vaivattomasti itsellesi sekä puhtaamman kodin että mielenrauhan.

Valitse aineet materiaalin mukaan

Verkkokaupastamme ostaminen on helppoa. Samalla kun tilaat itsellesi uudet kalusteet, lisäät ostoskoriisi kätevästi myös tehokkaat puhdistusaineet. Mitä enemmän tilaat kerralla, sitä kustannustehokkaampaa, sillä kuljetusmaksu veloitetaan vain kerran. Ainut seikka, joka sinun tulee muistaa huomioida on, että valitset oikean aineen oikealle materiaalille. Valikoimamme kattaa kaikki vaihtoehdot tekstiileistä nahkaan. Toisaalta kalusteiden hoito -tuotteemme yllättävät myös monipuolisuudellaan. Esimerkiksi tekstiilipesuaine sopii ihan kaikille kodin tekstiileille. Tutustu ja löydä omat pelastajasi!

Tuet kahta suomalaista perheyritystä

Kun tilaat kalusteiden hoito –tuotteesi meidän verkkokaupastamme, tuet samalla kahta suomalaista perheyritystä. Valikoimamme tuotteet on nimittäin valmistanut Espoossa toimiva Soft Protector Oy. He panostavat tuotteissaan erityisesti ympäristöystävällisyyteen ja turvallisuuteen sekä innovoivat jatkuvasti uutta. Nämä arvot resonoivat tuotteidemme lisäksi myös toiminnassamme. Tilaamalla meiltä, saat siis suomalaisella taidolla tuotetun paketin, jolla pidät kalusteesi upeina pitkään.