fbpx

No products in the cart.

LIITY SISÄPIIRIIN JA TILAA UUTISKIRJE, SAAT -20% ALENNUKSEN ENSIMMÄISESTÄ NORMAALIHINTAISESTA OSTOKSESTA🤍

nuoli ikoni

Klassikko ruokapöydät ja tuolit

Laadukas materiaali ja ajaton muotoilu – siinä kestävän kalusteen salaisuus! Suorakaiteen muotoisesta pöydästä on saatavilla kaksi eri kokoa, joten sen voi sijoittaa isompaankin tilaan. Pyöreä ruokapöytä toimii erinomaisesti keittiönpöytänä sekä pienessä tilassa. Puiset ruokapöydän tuolit eli pinnatuolit ovat saatavilla eri väreissä ja sopivat yhteen niin ympyrän mallisen kuin suorakaiteen muotoisen pöydän kanssa. Tutustu Klassikkoon ja tilaa ajatonta muotoilua kotiisi. Näistä syntyy vaikka pyöreä ruokailuryhmä keittiöösi.

Näytetään tulokset 1–12 / 14


Klassikolla kauneutta kotiin

Klassikko-sarjan kalusteilla luot kotiisi yhtenäisen ilmeen, joka kestää myös aikaa. Klassikko tarjoaa vaihtoehtoja kodin eri tiloihin. Lastenhuoneeseen löydät valikoimistamme esimerkiksi Klassikko-nuorisosängyn ja kerrossängyn. Keittiöön voit valita sopivan ruokapöydän ja ruokatuolit niin ikään Klassikko-sarjasta. Tutustu valikoimaan ja valitse keittiön pöytä ja keittiön tuolit suosikkivärissäsi! Onko valintasi valkoinen ruokapöydän tuoli tai musta pinnatuoli?

Kalusteet helposti verkkokaupasta

Kun ostat kalusteesi Niemen Tehtaiden verkkokaupasta, tuet samalla suomalaista perheyritystämme. Verkkokaupasta ostaminen on helppo tapa uusia kodin kalusteet. Tuotetiedoista näet kalusteiden mitat, joten tarkistathan ennen tilaamista niiden sopivuuden tilan suhteen. Monipuoliset tuotekuvat kertovat paljon tuotteen ulkonäöstä, joten voit huoletta lisätä ostoksesi ostoskoriin. Jos et ole tyytyväinen ostokseesi, sinulla on 14 vrk:n palautus- ja vaihto-oikeus.