fbpx

No products in the cart.

REKISTERÖIDY UUTISKIRJEEN TILAAJAKSI, SAAT 20% ALENNUKSEN ENSIMMÄISESTÄ NORMAALIHINTAISESTA OSTOKSESTA🤍

nuoli ikoni

Klassikko ruokapöydät ja tuolit

Laadukas materiaali ja ajaton muotoilu – siinä kestävän kalusteen salaisuus! Suorakaiteen muotoisesta pöydästä on saatavilla kaksi eri kokoa, joten sen voi sijoittaa isompaankin tilaan. Ympyrän muotoinen Klassikko-ruokapöytä taas sopii pieneen tilaan. Tuoleja on saatavilla eri väreissä ja ne sopivat yhteen niin ympyrän mallisen kuin suorakaiteen muotoisen pöydän kanssa. Tutustu Klassikkoon ja tilaa ajatonta muotoilua kotiisi.

Näytetään kaikki 8 tulosta


Klassikolla kauneutta kotiin

Klassikko-sarjan kalusteilla luot kotiisi yhtenäisen ilmeen, joka kestää myös aikaa. Klassikko tarjoaa vaihtoehtoja kodin eri tiloihin. Lastenhuoneeseen löydät valikoimistamme Klassikko-nuorisosängyn ja keittiöön voit valita sopivan ruokapöydän ja tuolit niin ikään Klassikko-sarjasta. Tutustu valikoimaan ja valitse omasi!

Kalusteet helposti verkkokaupasta

Kun ostat kalusteesi Niemen Tehtaiden verkkokaupasta, tuet samalla suomalaista perheyritystämme. Verkkokaupasta ostaminen on helppo tapa uusia kodin kalusteet. Tuotetiedoista näet kalusteiden mitat, joten tarkistathan ennen tilaamista niiden sopivuuden tilan suhteen. Monipuoliset tuotekuvat kertovat paljon tuotteen ulkonäöstä, joten voit huoletta lisätä ostoksesi ostoskoriin. Jos et ole tyytyväinen ostokseesi, sinulla on 14 vrk:n palautus- ja vaihto-oikeus.