fbpx

No products in the cart.

REKISTERÖIDY UUTISKIRJEEN TILAAJAKSI, SAAT 20% ALENNUKSEN ENSIMMÄISESTÄ NORMAALIHINTAISESTA OSTOKSESTA🤍

nuoli ikoni

Klassikko-ruokapöytä pyöreä koivu-musta 110 cm

540,00

(sis. alv 24%)

Sirokokoinen Klassikko-ruokapöytä mahtuu pieneenkin keittiöön, avokeittiöön tai ruokailutilaan. Pyöreän pöydän ympärillä liikkuminen käy vaivattomasti ja istuessa jaloille jää riittävästi jalkatilaa pöydän alla.

Koivusta valmistettu klassinen ruokapöytä täydentyy ruokailuryhmäksi Klassikko-pinnatuoleilla. Pyöreää pöytää on saatavilla myös valkoisena.

 

Voit maksaa myös erissä!

Saatavuus

Varastossa

Varastotuotteet lähetetään 1-3 arkipäivässä.

Tuotetiedot

Klassikko-ruokapöytä ihastuttaa kaksivärisyydellään ja pyöreällä muodollaan. Pöytä on valmistettu kokonaan koivusta, sillä lakattuun koivukanteen on yhdistetty mustaksi maalatut koivujalat. Klassinen väriyhdistelmä sopii niin moderniin kuin perinteisempäänkin ruokailutilaan. Pöydän ympärille mahtuu neljä ruokatuolia.

Klassisen väriyhdistelmän ansiosta pöydän kanssa käyvät hyvin yhteen täysin koivuiset, mustat tai koivu-mustat ruokatuolit. Eri värisiä tuoleja pöydän kanssa yhdistelemällä ruokailuryhmän yleisilmeen saa aina erinäköiseksi.

Siro pöytä mahtuu pieneenkin keittiöön, avokeittiöön tai ruokailutilaan. Pyöreän pöydän ympärillä on helppo liikkua ja istuessa jaloille jää riittävästi jalkatilaa pöydän alla.

Koivu-musta Klassikko-pöytä on helppo täydentää neljän hengen ruokailuryhmäksi Klassikko-pinnatuoleilla, joita on saatavilla useassa eri värissä. Pyöreää Klassikko-pöytää on saatavilla myös valkoisena.

Tuotteen mitat

Pöydän kannen halkaisija: 110 cm
Pöydän kannen paksuus: 2,5 cm
Pöydän korkeus: 75 cm

Tekniset tiedot

Runkomateriaali: Mustaksi maalattu ja lakattu koivu
Tuotteen valmiusaste: Toimitetaan kasattuna, jalat irrallaan
Tuotteen valmistusmaa: Viro

Esite

Klassikko-esite

Pakkauksen mitat

Pakkauksen mitat ilmoitettu järjestyksessä: pituus, leveys ja korkeus.

Paino 26 kg
Mitat 114 × 114 × 13 cm

Saatat myös pitää...