fbpx

No products in the cart.

LIITY SISÄPIIRIIN JA TILAA UUTISKIRJE, SAAT -20% ALENNUKSEN ENSIMMÄISESTÄ NORMAALIHINTAISESTA OSTOKSESTA🤍

nuoli ikoni

Riipputuolit ja riippukeinut

Oi, mitä autuutta on aurinkoisena kesäpäivänä istahtaa riipputuolin tai riippukeinun mukavaan syleilyyn. Meidän valikoimastamme löydät tyylikkään ja laadukkaan rentoutumiskeitaan niin parvekkeelle, pihalle kuin terassillekin. Osta meidän verkkokaupastamme, niin saat itsellesi upean tuotteen erittäin helposti ja tuet samalla myös suomalaista perheyritystämme.

Näytetään kaikki 6 tulosta


Nauti kesästä täysin siemauksin!

Riipputuoli tai riippukeinu on taattu hitti. Meiltä tilatessa voit olla myös varma siitä, että saat itsellesi mukavan ja kauniin kalusteen, josta on iloa pitkään. Riipputuolimme ja -keinumme on suunniteltu kestämään ahkeraa loikoilua. Ne eivät tarjoa sinulle vain rentoutumispaikkaa, vaan lisäksi mahdollisuuden nauttia kauniista säästä täysin siemauksin. Anna riippukeinun tai tuolin viedä sinut mukanaan ja tilaa omasi.

Meiltä saat klassista tyylikkyyttä ja kestävyyttä

Riipputuoli tai riippukeinu ei vie juuri yhtään tilaa. Siksi sen voi sijoittaa helposti myös esimerkiksi parvekkeelle. Riippukeinu tai -tuoli sopii täydellisesti myös puutarhapöydän ja -tuolien kylkeen tuomaan rentoa ja hauskaa tunnelmaa. Klassisen tyylikkäät vaihtoehtomme sopivat oikeastaan sisustukseen kuin sisustukseen. Valikoimastamme löydät upeita malleja perinteisestä riippumatosta ilmeikkääseen, rottinkiseen riipputuoliin. Tuolejamme yhdistää myös mukavuus sekä hyvä hinta-laatusuhde. Kun hoidat tuotetta tuotesivujen ohjeiden mukaisesti, maksimoit sen käyttöiän. Riipputuolista ja -keinusta saat itsellesi pitkäaikaisen kumppanin, jonka syliin voit käpertyä aina halutessasi nauttimaan tunnelmallisesta kesäillasta.

Heitä arkihuolet unholaan myös talvisin

Miksi riipputuoli tai riippukeinu olisi vain ulkokäyttöön? Meidän tuotteissamme voit loikoilla vuoden ympäri. Tyylikkyydessään ne nimittäin sopivat oivallisesti myös vaikka takkahuoneen, makuuhuoneen tai työhuoneen sisustuselementiksi. Riipputuoliin tai keinuun voit käpertyä myös viltin kanssa talvipakkasia pakoon. Hiljainen keinuminen auttaa sinua rentoutumaan arjen pyörteissä. Kokeile vaikka ja ihastu.

Tee hetkistäsi täydellisiä

Riipputuolissa tai -keinussa rauhallisesti kiikkuessasi mielesi saattaa tehdä kylmää juotavaa. Kun ostat sen viereen upean sohva- tai yöpöydän, saat lasin suoraan kätesi ulottuville, eikä sinun tarvitse nousta mihinkään. Yhtä helposti käy myös verkkokaupastamme tilaaminen. Vain muutamalla klikkauksella saat koko paketin itsellesi ja halutessasi jopa sisään kannettuna. Huomaa myös, että kun tilaat kerralla enemmän, toimitus on sinulle halvempi, sillä kuljetusmaksu veloitetaan vain kerran. Tutustu myös muihin puutarhakalusteisiimme, joilla täydennät pihastasi toimivan ja upean kokonaisuuden. Tilaa jo ja ota askel kohti täydellisiä kesähetkiä!