fbpx

No products in the cart.

LIITY SISÄPIIRIIN JA TILAA UUTISKIRJE, SAAT -20% ALENNUKSEN ENSIMMÄISESTÄ NORMAALIHINTAISESTA OSTOKSESTA🤍

nuoli ikoni

Vuodesohvat

Vuodesohva – tämä sohvamaailman muuntautuja pelastaa sinut yllättävissä tilanteissa. Sänky ja sohva samassa paketissa ja samalla hinnalla. Koska olemme pitkän historian omaava suomalainen perheyritys, tiedämme, että tähän sohvaan kannattaa panostaa. Jos arvostat laatua, mukavuutta ja kätevyyttä, olet juuri oikeassa paikassa. Tilaa meiltä vuodesohva jo tänään!

Näytetään kaikki 8 tulosta


Valintasi ei voi mennä pieleen

Me Niemen Tehtailla tarjoamme sinulle laadukkaan, tarkasti valikoidun tuotevalikoiman. Siksi voit turvallisin mielin valita vuodesohvista mieleisesi ja tilata sen verkkokaupastamme. Suomalaisen perheyrityksen kokemuksella haluamme taata tuotteen käytettävyyden ja laadun. Esimerkiksi vuodesohvan säätäminen käy helposti kätevällä clic-clac-mekanismilla. Meille on tärkeää, että levitettävä sohva istuu juuri sinun tarpeisiisi. Tee hyvä sijoitus ja tilaa meiltä jo tänään!

Vuodesohvalla säästät tilaa ja rahaa

Sänky ja sohva yhdistettynä on erinomainen ratkaisu esimerkiksi vierashuoneeseen, takkahuoneeseen tai kesämökille. Varapatjoihin verrattuna se on täysin ylivertainen. Sinun ei tarvitse enää kantaa patjoja hankalasti huoneesta toiseen ja voit käyttää niiden viemän varastotilan tehokkaammin. Myös rahaa säästyy, kun panostat hyvään vuodesohvaan. Meiltä saat itsellesi kestävän ja laadukkaan kalusteen, jota voit käyttää päivisin sohvana ja öisin sänkynä. Vuodesohvissamme on todellakin hyötysuhde kohdillaan.

Ylimääräisestä sängystä aukeaa mahdollisuuksien maailma

Jos harkitset sohvaa pieneen tilaan tai huoneeseen, johon olisi kiva majoittaa vieraita, osta vuodesohva eli sohvasänky. Sohvan lisäksi saat myös itsellesi mielenrauhan, sillä nyt sinulla on ylimääräinen sänky kaiken varalta. Esimerkiksi jos oma sänkysi rikkoutuu, voit rauhassa tutustua valikoimaamme samalla, kun nautit öistäsi mukavalla vuodesohvallamme. Voit myös majoittaa vieraat kätevästi kotiisi pitkän illanvieton päätteeksi. Kun ostat vuodesohvan verkkokaupastamme, avaat samalla tiesi uusien mahdollisuuksien spontaaniin maailmaan.

Tuotteet vaivattomaan makoiluun

Voit myös täydentää jo olemassa olevan sohvasi tai nojatuolisi makoiltavampaan muotoon ostamalla itsellesi rahin. Siihen saat jalkojesi lisäksi laskettua myös muuta tarpeellista tavaraa. Toisaalta, jotta kaikki olisi kätesi ulottuvilla, tarvitset itsellesi siron sohvapöydän. Tilaa meiltä nämä elämääsi helpottavat tuotteet ja päivitä mukavuutesi aivan uudelle tasolle!