fbpx

No products in the cart.

REKISTERÖIDY UUTISKIRJEEN TILAAJAKSI, SAAT 20% ALENNUKSEN ENSIMMÄISESTÄ NORMAALIHINTAISESTA OSTOKSESTA🤍

nuoli ikoni

Lastenhuoneen sisustus

Lastenhuoneen sisustuksessa saa revitellä. Mielenkiintoisilla huonekaluilla tuot kotiisi lisää eloa sekä inspiroit lastasi uusiin leikkeihin. Me suomalaisena perheyrityksenä tiedämme, kuinka viihtyisä lastenhuone kalustetaan. Tarjoamme sinulle niin klassisen tyylikkäitä kuin reippaan revitteleviä tuotteita, joita yhdistelemällä toteutat niin omat kuin lapsesi unelmat hienosta huoneesta. Sano kyllä kätevyydelle, ja tilaa verkkokaupastamme!

Näytetään kaikki 11 tulosta


Yhdistä hillitty ja räväkkä

Hyvin sisustettu lastenhuone viihdyttää ja miellyttää myös aikuisen silmää. Oman makusi mukaan voit hakea tuotteidemme avulla niin klassista tyyliä kuin erottuvuutta. Paras tasapaino huoneeseen syntyy usein kuitenkin yhdistämällä hillitty pohja muutamaan erityisen silmiinpistävään huonekaluun. Kun tilaat verkkokaupastamme, saat samalla toimituskustannuksella kaiken, mitä tarvitset ihanan lastenhuoneen sisustamiseksi.

Tee lapsellesi inspiroiva ympäristö

Lapsi ei ehkä vielä osaa itse kertoa, miten hänen huoneensa tulisi sisustaa. Suomalaisen perheyrityksen pitkällä kokemuksella me kuitenkin tiedämme, mitä lapsesi kaipaa. Katso läpi valikoimamme, johon on koottuna erilaisia todetusti toimivia tuotteita. Usein uuden huonekalun osto antaa jo itsessään kimmokkeen mielikuvituksellisille leikeille. Voiko tästä tehdä majan? Eikö tämä olisi loistava koti nukeille? Lapsi näkee mahdollisuuksia kaikkialla. Anna tälle mahdollisuus ja osta meiltä!

Viihtyvyys ehkäisee sotkujen leviämistä

Lastenhuone – lapsen oma valtakunta. Kun se sisustaa niin, että lapsi viihtyy siellä hyvin, säilyvät myös sotkut paremmin  huoneen sisäpuolella. Viihtyvyys syntyy pitkälti oikeanlaisista huonekaluista, joiden tulee yhdessä kyetä sekä ruokkimaan mielikuvitusta että tarjoamaan kylliksi mukavuutta ja siisteyttä. Esimerkiksi laadukkaasta matosta lapsi saa miellyttävän alustan leikeilleen, kun taas erilaiset säilytyskalusteet, kuten hyllyt, ylläpitävät siisteyttä. Leikit on aina mukava aloittaa, kun niille on tilaa ja sopiva ympäristö. Kun jokaisella lelulla on oma paikkansa, ne myös löytävät sinne todennäköisemmin. Myös tuotteemme haluavat löytää tiensä ostoskoriisi. Tilaa siis nyt ja toteuta visiosi siististä kodista ja toimivasta lastenhuoneesta.

Viimeinen silaus, älä unohda näitä!

Täydennä kokonaisuus värikkäällä säkkituolilla. Omista kategorioistaan löydät muun muassa raikkaat säkkituolit sekä söpöt lastenpöydät ja -tuolit. Valikoimassa on moneen makuun ja kokoon sovitettuja vaihtoehtoja. Näillä tuotteilla viimeistelet tyylikkäästi upean lastenhuoneesi.