fbpx

No products in the cart.

LIITY SISÄPIIRIIN JA TILAA UUTISKIRJE, SAAT -20% ALENNUKSEN ENSIMMÄISESTÄ NORMAALIHINTAISESTA OSTOKSESTA🤍

nuoli ikoni

Säkkituolit

Herätä huone eloon upealla säkkituolilla! Meiltä löydät niin mieltä kuin kehoasi miellyttävät vaihtoehdot, joiden syleilyssä voit rentoutua ja oleilla mukavasti. Säkkituolejamme yhdistää monipuolisuus: Tuoleja on moneen makuun ja sisustukseen, sisälle ja ulos sekä lapselle ja aikuiselle. Tilaa verkkokaupastamme, niin saat itsellesi kestävän säkkituolin. Samalla tuet myös suomalaista perheyritystämme.

Näytetään kaikki 2 tulosta


Rajattomat käyttömahdollisuudet

Säkkituolista on vaikka mihin. Vaikka “säkki” ei nimenä kuulosta houkuttelevalta, todellisuus on aivan toinen. Se on oiva valinta rentoutumiseen niin lapselle kuin aikuisellekin. Meidän valikoimastamme löydät useita eri kokoja, joista voit valita itsellesi sopivan. Lastenhuoneeseen on omat mallinsa, mutta niin löytyy myös aikuisillekin. Jos tilasta ei ole pulaa, kannattaa usein valita suurempi malli, johon mahtuu sitten tarvittaessa useampikin. Eikö olisi ihanaa esimerkiksi lukea lapselle iltasatua sylikkäin säkkituolissa köllötellen? Tai käydä itse pitkäkseen suuren massan syleilyyn? Säkkituoleissa hienoa on myös se, että ne mukautuvat aina käyttäjän mukaan. Sovittelulle ei siis ole tarvetta, vaan voit ostaa säkkituolisi kätevästi ja nopeasti suoraan verkkokaupastamme.

Laadukas säkkituoli kestää

Tee kuningasvalinta ja osta kestävä säkkituoli. Se siivittää monikäyttöisyyden vielä täysin uusiin ulottuvuuksiin. Valikoimastamme löydät malleja, jotka eivät hetkahda kovastakaan kulutuksesta tai ulkokäytöstä. Voit viedä rentoutumishetkesi tarvittaessa myös ulkoterassillesi tai parvekkeellesi. Mikä olisikaan ihanampaa kuin nauttia auringosta säkkituolissa löhöillen? Tilaa meiltä ja kokeile itse!

Väristä iloa ja voimaa

Ostamalla säkkituolin voit rentoutumisen lisäksi myös piristää itseäsi! Tarjoamme valikoimassamme laajan kirjon erilaisia värivaihtoehtoja, jotka tuovat huoneeseen eloa. Muuten pelkistetyssä sisustuksessa yksi tai muutama erottuva elementti tuo upean kontrastin, joka täydentää kokonaisuuden. Iloiset värit ja kuviot sopivat erityisen hyvin myös lastenhuoneen tyyliin. Lapsikin nauttii niiden luomasta reippaasta tunnelmasta. Tutustu ihaniin säkkituoleihimme, ja löydä omasi!

Täydennä sisustus

Säkkituoli on oiva lisä sisustukseesi, mutta se tarvitsee rinnalleen myös muita elementtejä. Mitä jos täydentäisit löhöilynurkkauksesi tyylikkäällä sohva- tai yöpöydällä? Tai olisiko kauniista matosta lastenhuoneen sisustuksen viimeistelijäksi? Kun tilaat kaiken kerralla, saat ne yhdellä toimitusmaksulla jopa suoraan kotiovellesi. Säästät aikaa, rahaa ja vaivaa.