fbpx

No products in the cart.

REKISTERÖIDY UUTISKIRJEEN TILAAJAKSI, SAAT 20% ALENNUKSEN ENSIMMÄISESTÄ NORMAALIHINTAISESTA OSTOKSESTA🤍

nuoli ikoni

Sähköpöydät

Hei, sinä istumatyöläinen, oletko valmis nostamaan terveytesi jaloilleen? Hanki meiltä sähköpöytä ja huomaa, kuinka liikkeen vaihtelu parantaa oloasi. Me toimitamme sinulle pitkällä suomalaisen perheyrityksen perinteellä kestävän, siistin ja monipuolisen pöydän, joka sopii niin kotiin kuin toimistollekin. Sähköpöytä on säädettävyytensä vuoksi erinomainen sijoitus, sillä sopiva korkeus löytyy jokaiselle käyttäjälle. Valitse meiltä vain oikea kansikoko, ja rakastu liikkeen tuomaan vapauteen.

Näytetään tulokset 1–12 / 19


Pöydän kohotessa terveyskin kohenee

Tunnet niskasi jäykistyneen ja selkääsi särkevän, kun viimein suljet koneen työpäivän päätteeksi. Mitäpä jos huomenna kokeilisitkin sähköpöytää? Sen avulla voi välillä tehdä töitä myös seisten. Jalkojen lihakset pääsevät töihin ja keho ei enää kuormitu niin yksipuolisesti. Valikoimastamme löytyy myös seisontamatto, joka vähentää seisomisen tuomaa painetta nivelille ja tekee siitä entistä miellyttävämpää. Mukavan työtuolin voi vaihtaa lennosta myös hieman korkeampaan tasapainoistuimeen ja pöytäsi pysyy mukana vauhdissa.

Jalat kuin terästä

Tuotteissamme on käytetty kestäviä ja laadukkaita materiaaleja. Valkoiset kannet valmistetaan kestävästä ja helposti puhdistettavasta melamiinista. Jalat ovat puolestaan terästä. Pöydissämme on myös viiden vuoden takuu, mikä varmistaa niiden kunnon pitkälle tulevaisuuteen.

Kasvavalle lapselle kasvava pöytä

Sähköpöytä on kannattava investointi myös nuorelle tai koululaiselle. Myös heille on tärkeää, että työasento pysyy optimaalisena, varsinkin mitä enemmän pöydän ääressä vietetään aikaa esimerkiksi pelien tai läksyjen parissa. Kun lapsi tai nuori kasvaa pituutta, myös työpisteen säädöt tulisi aika-ajoin tarkistaa kohdalleen. Sähköpöydän säädettävyys tekee asiasta vaivatonta, eikä huonekalukauppaan tarvitse heti suunnata uudelleen.

Kannet suomalaista työtä

Meiltä sähköpöydän ostaminen on helppoa. Sinun täytyy vain päättää, minkä kokoisen kannen haluat. Kaikki pöytiemme kannet on valmistettu Sastamalan tehtaallamme Suomessa. Vaihtoehtoja löytyy tyylikkäästä ja vähän pienemmistä yksijalkaisista malleista monen kokoiseen kaksijalkaiseen kaunottareen. Tutustu myös valikoimamme muistipaikkaisiin sähköpöytiin, jotka mahdollistavat oikean korkeuden löytämisen salamannopeasti. Se on kätevä ominaisuus erityisesti, jos pöydällä on useita eri pituisia käyttäjiä.

Järjestystä työpisteen kaaokseen

Mikäli työpöytäsi muistuttaa välillä viidakkoa sotkuisine johtokasoineen, irtonaisine kynineen ja paperilappusineen, meidän tuotteistamme löydät apua tähänkin. Sinun ei enää tarvitse kärsiä sotkuisista johtokasoista, kun hankit itsellesi johtokorin. Papereille ja kynille löytyy oma paikkansa valikoimamme laatikostoista. Kun hankit reilusti säilytystilaa, tavarat löytyvät juuri silloin, kun niille on tarvetta. Sähköpöydän kaveriksi kannattaa myös ostaa kunnon työtuoli, sillä asentojen vaihteleminen on hyväksi. Kysy lisää sähköpöydistämme asiakaspalvelustamme.