fbpx

No products in the cart.

LIITY SISÄPIIRIIN JA TILAA UUTISKIRJE, SAAT -20% ALENNUKSEN ENSIMMÄISESTÄ NORMAALIHINTAISESTA OSTOKSESTA🤍

nuoli ikoni
-30%

Sähköpöytä perussäätimellä 160 x 80 muotokansi

374,00534,00

(sis. alv 24%)

Sähköpöydässä on muotokansi, jonka avulla saa ergonomisemman työskentelyasennon. Kannessa olevan syvennyksen ansiosta pääsee lähemmäksi pöytää.

160 cm leveällä ja 80 cm syvällä pöydällä on runsaasti säilytys- ja työskentelytilaa. Pöydän alle jää reilusti jalkatilaa, sinne mahtuu esimerkiksi laatikosto.

Sähköpöytään on valittavissa valkoinen, koivuinen tai pyökkinen kansi. Jalustan värivaihtoehtoja ovat valkoinen ja harmaa.

Tuotetiedot

Tämä näppärän kokoinen sähköpöytä palvelee monenlaisia työskentelyolosuhteita tai harrastusmahdollisuuksia. Pöytä on reilun kokoinen, sillä se on leveydeltään 160 cm ja syvyydeltään 80 cm.

Pöydälle mahtuu useampi tietokoneen näyttö, näppäimistö tai vaikka tulostin. Sähköpöydän muotokansi mahdollistaa vielä ergonomisemman työskentelyasennon, sillä syvennyksen avulla pääsee lähemmäksi pöytää. Muotokansi myös tukee paremmin ranteen ja käsivarren asentoa töitä tehdessä tai harrastaessa.

Sähköpöytä on perinteinen, korkeussäädettävä malli ja se liikkuu kätevästi ylös-alas-näppäinten avulla. Pöydässä on portaaton säätö, joka mahdollistaa pöydän käytön millä tahansa korkeudella.

Pöydässä on kaksi tehokasta, hiljaista moottoria ja hyvin tukeva T-mallinen jalusta. Vain yhdellä napin painalluksella työskentelyasennon vaihtaminen onnistuu kesken työpäivän tai työtehtävän. Työskentelyasennon vaihtaminen on tärkeää, sillä se vähentää tuki- ja liikuntaelinten kuormitusta, työhyvinvointi paranee ja työnteosta tulee tehokkaampaa.

Sähköpöydän muotokansi on kestävää melamiinia, joka on helppo pitää puhtaana ja hygieenisenä. Kansi valmistetaan turvallisesta E1-levyluokan materiaalista omalla tehtaallamme Sastamalassa. Kaikilla työpöydän kansilla on Avainlippu.

T-mallisen jalustan ansiosta pöydän alle jää runsaasti jalkatilaa. Jalusta on valmistettu teräksestä, valittavana on valkoisen tai harmaan värinen jalusta. Oman suosikkinsa kansivaihtoehdoista voi valita seuraavista väreistä: valkoinen, koivu ja pyökki.

Jalustan pohjassa on säätötassut, jotka tasaavat lattian pientä epätasaisuutta. Sähköpöydän rungon takuu on viisi vuotta.

Tuotteen mitat

Pöydän leveys: 160 cm
Syvyys: 80 cm
Kannen paksuus: 2,5 cm
Korkeuden säätöväli ilman kantta min. ja max.: 59-124 cm
Rungon leveyden säätöväli min. ja max.: 95,5-138,5 cm
Nostonopeus: 32 mm/s

Tekniset tiedot

Kansi: Valkoinen, koivuinen tai pyökkinen melamiini, kestävä ABS-reunanauha
Jalusta: Pulverimaalattu teräs
Moottorit: Kaksi
Säätötassut: Muovi/teräs
Rungon maksimikuormitus (tasaisesti): 80 kg
Takuu: Runkotakuu viisi vuotta, kansilevy kaksi vuotta
Tuotteen valmiusaste: Toimitetaan osina
Tuotteen valmistusmaa: Työpöydän kansi valmistettu Suomessa, jalusta Kiinassa

Kasausohjeet

Kasausohjeet perussäätimellä varustettuun sähköpöytään:

Perussäätimellisen sähköpöydän kasausohje

Pakkauksen mitat

Pakkauksen mitat ilmoitettu järjestyksessä: pituus, leveys ja korkeus.

Paino Ei saatavilla/-tietoa
Mitat Ei saatavilla/-tietoa
Väri

Valkoinen kansi valkoinen jalka, Valkoinen kansi harmaa jalka, Koivuinen kansi valkoinen jalka, Koivuinen kansi harmaa jalka, Pyökkinen kansi valkoinen jalka, Pyökkinen kansi harmaa jalka

Saatat myös pitää...