fbpx

No products in the cart.

LIITY SISÄPIIRIIN JA TILAA UUTISKIRJE, SAAT -20% ALENNUKSEN ENSIMMÄISESTÄ NORMAALIHINTAISESTA OSTOKSESTA🤍

nuoli ikoni

Työtuolit

Meiltä saat laadukkaat työtuolit sekä kotikonttorissa että toimistolla työskenteleville. Työtuoleja löytyy mallistostamme moniin erilaisiin tarpeisiin ja erityyppisille käyttäjille. Pitkän historian omaavana suomalaisena perheyrityksenä tarjoamme sinulle valikoiman kestäviä, tyylikkäitä ja monikäyttöisiä malleja. Tutustu valikoimaamme ja löydä oma työtuoli.

Näytetään kaikki 8 tulosta


Työtuoli, joka on tehty juuri sinulle

Työtuoliemme helppo säädettävyys takaa sen, että voit huoletta ostaa sellaisen verkkokaupastamme. Säädettävyyden vuoksi ne ovat erinomainen valinta myös kasvavalle nuorelle tai lapselle, jonka työpisteen säädöt tulisi aika-ajoin päivittää. Kestävät materiaalit ja viiden vuoden takuu takaavat työtuolille pitkän käyttöiän, joten hyvään kannattaa panostaa.

Keinu kohti mukavampaa työpäivää

Pyörällisissä malleissa yhdistyvät mukavuus, säädettävyys ja laatu. Työtuolin mallia valitessa kannattaa ottaa huomioon myös eri mallien erityispiirteet ja vahvuudet. Mieti myös sitä, mitkä ovat niitä tekijöitä, jotka tuovat sinulle kaipaamaasi mukavuutta. Tuoliin istuessasi voit nauttia esimerkiksi selän luonnollista kaarta tukevasta rakenteesta, joka yhdistyy penkin miellyttävään, hengittävään materiaaliin. Taakse nojaaminen ja keinuminen yhdessä saatavilla olevien raikkaiden värivaihtoehtojen kanssa piristävät raskastakin työpäivää.

Poikkeavat mallit yllättävät monipuolisuudellaan

Jos keinuminen ei ole juttusi, vaan kaipaat klassista muotoilua ja monikäyttöisyyttä, löydät valikoimastamme varmasti sinua miellyttäviä vaihtoehtoja työtuoliksi. Esimerkiksi vakaaseen selkänojaan nojautuessasi voit tuntea olevasi tukevasti tässä hetkessä. Tai mitä jos panostaisit hyvään ergonomiaan? Erilaiset jakkaravaihtoehdot vapauttavat sinut liikkeeseen aivan uudella tavalla. Kaipaatpa sitten ajatonta muotokieltä tai erottuvaa väriloistoa, saat sen meiltä. Mitä vielä mietit? Oma työtuolisi on vain muutaman klikkauksen päässä.

Miten olisi satulatuoli tai tasapainoistuin?

Meiltä löydät myös omista kategorioistaan lisää hyviä työtuolivaihtoehtoja, joissa pääset selän sijasta tukemaan terveyttäsi. Satulatuoli sopii erityisesti sinulle, jos kärsit selkävaivoista tai haluat ennaltaehkäistä niitä. Tasapainoistuin puolestaan haastaa keskivartaloasi ja lisää liikettä päivääsi aivan itsestään. Kun omistat sekä perinteisen työtuolin että vaihtelua tuovan aktiivituolin, voit työskennellä monipuolisesti, mikä pitää mielen ja kehon virkeänä.

Älä unohda työpöytää!

Asennon vaihteluun tarvitset valikoimastamme laadukkaan sähköpöydän. Se pysyy mukana vauhdissasi, kun vaihdat sutjakkaasti työtuolista toiseen ja välillä seisomaan. Samoin kuin tuolimme, sen säädettävyys takaa ergonomian jokaiselle käyttäjälle.

Tutustu
sähköpöytiin