fbpx

No products in the cart.

LIITY SISÄPIIRIIN JA TILAA UUTISKIRJE, SAAT -20% ALENNUKSEN ENSIMMÄISESTÄ NORMAALIHINTAISESTA OSTOKSESTA🤍

nuoli ikoni

Tasapainoistuimet

Haluatko kehittää tasapainoasi? Valikoimastamme löytyvät tasapainoistuimet ja -jakkarat pitävät sinut pienessä liikkeessä ja harjoitat lihaksiasi aivan huomaamattasi. Meiltä saat juuri sinulle sopivan tuotteen kaipasitpa hillittyä klassista mallia tai revittelevää väri-ilotulitusta. Suomalaisena perheyrityksenä pidämme huolta siitä, että jokainen tuote on laadukas ja säädettävä, mikä mahdollistaa monipuolisen ja pitkään kestävän käytön.

Näytetään kaikki 4 tulosta


Pieni ja ketterä

Jos perinteisiä työtuoleja kuvaisi laivoina, tasapainoistuimesta saat itsellesi kuin pienen ja ketterän purjeveneen. Kuten purjeveneet, myös jakkarat vaativat käyttäjältään keskivartalon käyttöä, mutta pysyvät kuitenkin pystyssä. Pienen kokonsa vuoksi ne on helppo säilyttää sekä kuljettaa paikasta toiseen. Kaikki tuotteemme pitävät sinut liikkeessä, laadusta tinkimättä.

Sopiva juuri sinulle

Tuotteitamme on helppo säätää, mikä takaa sen, että jokaisesta mallista saat helposti itsellesi sopivan. Myöskään useampi käyttäjä ei ole ongelma. Tasapainotuoli onkin hyvä vaihtoehtoistuin normaalin työtuolin rinnalle.

Tasapainoistuin, tasapainojakkara vai kenties aktiivituoli?

Kun mietit juuri sinulle sopivaa vaihtoehtoa, ota huomioon se, millaiseen tilaan ja käyttöön tuolia tarvitset. Valikoimastamme löydät sekä tyylikkäitä kaunottaria että erottuvia, väreillä häikäiseviä yksilöitä. Revittelevillä väreillä saat piristystä niin toimistoon kuin lastenhuoneeseenkin. Klassisen tyylikkäät mallimme toimivat oikeastaan aina, sisustuksesta riippumatta. Lyö kaksi kärpästä yhdellä iskulla! Jos haet erityisesti helpotusta selkävaivoihin tai haluat ennaltaehkäistä niitä, voit myös yhdistää tasapainoistuimen satulatuoliin. Tämä lyömätön ja ulkomuodoltaan tyylikäs yhdistelmä on nimeltään aktiivituoli ja se todellakin pitää sinut aktiivisena.

Fyysinen liike auttaa keskittymään

Kaipaatko näpsäkkää palaverikaveria? Nappaa kainaloosi siro yksilö, joka keveydessään ja kätevyydessään tuo uutta iloa pitkiin kokouksiin. Vai etsitkö kenties tuolia vilkkaalle lapselle? Kaikenlainen tasapainoilu kiehtoo ja haastaa ihmisiä iästä riippumatta. Pieni fyysinen liike voi myös auttaa paremmin keskittymään käsillä olevaan tehtävään. Myös pyöriminen onnistuu tarvittaessa.

Muista työpöytä

Tasapainoistuin tarvitsee ehdottomasti rinnalleen hyvän työpöydän, johon voit ankkuroida keskittymisesi. Pääset harjoittamaan syviä lihaksia aivan huomaamattasi samalla, kun työ vie ajatuksesi mukanaan. Jos tuolilla seilaus alkaa kyllästyttää, sähköpöytämme mahdollistavat myös sulavan siirtymisen takaisin maankamaralle seisomaan tai vaihdon perinteiseen työtuoliin. Sopiva korkeus löytyy aina.