fbpx

No products in the cart.

LIITY SISÄPIIRIIN JA TILAA UUTISKIRJE, SAAT -20% ALENNUKSEN ENSIMMÄISESTÄ NORMAALIHINTAISESTA OSTOKSESTA🤍

nuoli ikoni

Klassikko x Karoliina Pentikäinen

Klassikko x Karoliina Pentikäinen -yhteistyömalliston myötä yritys palaa juurilleen. Mallisto koostuu kerrossängyistä, jotka ovat olleet huonekaluvalmistajan tuotannossa 1960-luvulta lähtien.

Niemen Tehtaat ja vaikuttaja-kirjailija Karoliina Pentikäinen julkaisevat uuden, rajoitetun ajan saatavilla olevan yhteistyömalliston. Syreenin ja mustikkamaidon väreistä inspiraation saanut mallisto koostuu Klassikko-kerrossängyistä.

Niemen Tehtaille ominaista on, että yritys ja sen tuotteet pystyvät muuntautumaan ajan vaatimusten mukaan. Vuonna 1898 perustettu huonekalutehdas julkaisee nyt yrityksen historian ensimmäisen yhteistyömalliston Suomen suosituimman perhevaikuttajan kanssa.

Näytetään kaikki 10 tulosta

Klassikko x Karoliina Pentikäinen -yhteistyömalliston myötä yritys palaa juurilleen. Mallisto koostuu kerrossängyistä, jotka ovat olleet huonekaluvalmistajan tuotannossa 1960-luvulta lähtien. Alkuun sänkyjä valmistettiin punaisen ja sinisen väreissä.

Klassikko-sänky on nimensä veroinen, sillä sen muotokieli on pysynyt muuttumattomana kaikki nämä vuodet. Sängyn valtteja ovat siro ulkonäkö ja keveys.

Savuun taittava, mustikkamainen sininen ja syreenin sävyinen liila on valittu yhdessä Karoliina Pentikäisen, sisustusarkkitehti Petra-Miisa Juusenahon ja Niemen Tehtaiden kanssa.