fbpx

No products in the cart.

LIITY SISÄPIIRIIN JA TILAA UUTISKIRJE, SAAT -20% ALENNUKSEN ENSIMMÄISESTÄ NORMAALIHINTAISESTA OSTOKSESTA🤍

nuoli ikoni

Varaosat

Äh, mihin sen pikkupussin laitoinkaan…? Ei huolta! Varaosistamme löydät vastaavat osat, joilla kasaat kalusteesi jälleen vanhaan loistoonsa. Suomalaisena perheyrityksenä arvostamme huonekaluissa erityisesti pitkää käyttöikää, johon pyrimme tarjoamalla sekä laadukkaita tuotteita että niihin sopivia varaosia. Miksi penkoa varastoa tuntikaupalla, kun löydät ne suoraan verkkokaupastamme?

Näytetään tulokset 1–12 / 15


Osat hukassa? - Ei huolta!

Mihin ihmeeseen paninkaan sen helapussin? Suomalaisena perheyrityksenä tiedämme, kuinka erilaiset pikkuosaset hukkuvat helposti. Tavaraa on, ja esimerkiksi muutto saattaa tempaista viattomat osaset kaaoksen pyörremyrskyyn, jonka laantuessa kukaan ei enää tiedä, mihin nämä tärkeät palaset ovat päätyneet. Mutta ei huolta! Meidän verkkokaupastamme löydät onneksi kattavan valikoiman erilaisia varaosia, joilla korvaat kateissa olevat tarvikkeet. Katso ja tilaa sopivat!

Älä luovu hyväksi todetusta

Huonekaluihimme ihastuu helposti. Siksi on surullista, jos niistä joutuu luopumaan ennen aikojaan. Varaosavalikoimallamme haluamme varmistaa sen, että voit todella nauttia kalusteistamme pitkään. Kun huonekalu on kerran todettu toimivaksi ja tarpeelliseksi, siitä ei kannata luopua. Esimerkiksi Unipuu-sänkyä on tarkoitettu käytettävän vuosien ajan. Siksi sille onkin tarjolla laaja valikoima Unipuu-varaosia. Katso myös kalusteiden hoito –osio, josta löydät oikeat aineet niin huonekalujesi suojaamiseen kuin puhdistamiseenkin.

Kierrätä tai korjaa – luonto kiittää

Tee ekologisempi valinta! Kun uuden tuotteen ostamisen sijaan ostat meiltä varaosat vanhaan malliin, säästät ympäristöä. Toisaalta, jos huonekalu on jo aikansa elänyt, sitä ei välttämättä kannata lähteä enää kasaamaan tai korjaamaan. Siinä tapauksessa suosittelemme sinua katsomaan läpi upeat vaihtoehtomme ja tilaamaan itsellesi suoraan uuden. Liittämällä tilaukseesi Vanhan huonekalun kierrätys -palvelun, huolehdit siitä, että hyvin palvellut edeltäjä saa arvoisensa lopun. Vain pikkurahalla säästät aikaasi ja kierrätät oikein.

Osta varaosa varalle

Osta varaosa varalle varastoon. Näin ennakoit tulevat haasteet. Säästät aikaa ja rahaa, kun tilaat uuden huonekalun yhteydessä myös siihen sopivat varaosat. Kuljetusmaksu ei veloiteta kuin kerran. Sinun ei myöskään tarvitse lähteä tilailemaan enää uudestaan, kun kaikki mietitty kerralla loppuun asti. Näin osien katoillessa tai mennessä rikki sinulla on myös valmiiksi reserviä, joilla saat huonekalun kuntoon saman tien. Voit myös elää rauhassa tietäen, että kaikkeen on varauduttu.