fbpx

No products in the cart.

LIITY SISÄPIIRIIN JA TILAA UUTISKIRJE, SAAT -20% ALENNUKSEN ENSIMMÄISESTÄ NORMAALIHINTAISESTA OSTOKSESTA🤍

nuoli ikoni

Lasten pinnasängyt

Suomalaisen perheyrityksen pitkällä kokemuksella tiedämme, että pienten lasten kanssa yöt voivat jäädä välillä lyhyiksi, eikä energiaa aina riitä huonekalukaupoilla kiertelyyn. Siksi tarjoamme sinulle verkkokaupassamme valikoiman klassisen tyylikkäitä ja laadukkaita pinnasänkyjä, joista voit huoletta valita mieleisesi. Tilaa meiltä helposti jo tänään.

Näytetään ainoa tulos


Korkealaatuinen pinnasänky

Suomalaisena perheyrityksenä tiedämme, että pinnasänky on useimmiten paras vaihtoehto lapsen elämän alkutaipaleelle. Pinnasänky on turvallinen, tyylikäs ja myös vauvalle mukavampi vaihtoehto. Pinnasänkyjämme yhdistää myös korkea laatu ja kestävyys. Kun nämä ominaisuudet yhdistyvät korkeisiin reunoihin, on turvallisuus taattu. Esimerkiksi seisomaan nousemisen harjoittelu onnistuu vaarattomasti ja helposti. Mielenrauhaa tuo myös tieto siitä, että pinnasängystä ei pääse kontaten kohti vaaranpaikkoja.

Klassista tyylikkyyttä

Pinnasänky on klassisen tyylikäs valinta. Pienen kokonsa ja siron muotoilunsa vuoksi mallimme sopivat erinomaisesti jokaiseen makuu- tai lastenhuoneeseen. Puhtaan valkoinen väri on todella kaunis ja aina ajankohtainen. Se sointuu hyvin yhteen huoneen muun sisustuksen kanssa. Olemme myös kiinnittäneet huomiota siihen, että materiaalit on helppo pitää puhtaina.

Muista patja!

Hyvä patja on erittäin tärkeä myös vauvan unta ajatellen. Meiltä löydät juuri valitsemaasi pinnasänkyyn täydellisesti istuvan patjan, joka on pinnaltaan sopivan pehmeä. Vaahtomuovi puolestaan antaa patjalle riittävän tuen.

Tilaa kätevästi ja tue perheyritystä

Pinnasängyn tilaaminen verkosta on erittäin kätevää. Voit rauhassa tutustua tuotekuvauksiin ja pohtia vaihtoehtoja kotisohvaltasi. Luotettavuus on yksi tärkeimmistä arvoistamme ja siksi tarjoamme sinulle aina ajankohtaiset tiedot ostopäätöksesi tueksi. Verkkokauppa on auki 24/7, joten voit tehdä tilauksen täysin omien aikataulujesi mukaan. Kun tilaat meiltä, tuet samalla suomalaista perheyritystä.

Vauvat tarvitsevat muutakin

Pitkän historian omaavana perheyrityksenä tiedämme, että pienokaisen syntymä tuo elämään paljon uutta. Samalla, kun perheen arki muuttuu, on oiva aika päivittää myös muut kodin huonekalut. Meiltä löydät esimerkiksi valikoiman painopeittoja ja mukavia tyynyjä, joista voit saada helpotusta pitkiin öihin. Samalla toimitusmaksulla saat tilattua myös esimerkiksi syöttötuolin.