fbpx

No products in the cart.

LIITY SISÄPIIRIIN JA TILAA UUTISKIRJE, SAAT -20% ALENNUKSEN ENSIMMÄISESTÄ NORMAALIHINTAISESTA OSTOKSESTA🤍

nuoli ikoni

Lasten sänky

Lapset ja nuoret nukkuvat paljon, mutta minkälaisessa sängyssä? Ei ole täysin samantekevää, missä he viettävät puolet päivästään. Suomen vanhimpana huonekaluvalmistajana tiedämme, millainen on hyvä lasten sänky. Perheyrityksemme tarjoaa sinulle laajan valikoiman erilaisia sänkyjä. Miten olisi vaikka kotimainen lasten sänky -ryhmän kestosuosikki Unipuu? Tee tärkeä sijoitus jälkikasvusi yöuniin ja tilaa meiltä!

Näytetään tulokset 1–12 / 23


Mukava sänky vauvasta varhaisteiniin

Lasten sängyissämme uni maistuu. Valikoimaan kuuluu vaihtoehtoja pinnasängystä nuoren ensimmäiseen, isompaan sänkyyn. Kaikkia tuotteitamme yhdistävät niiden tarkoituksenmukaisuus ja erinomainen hinta-laatusuhde. Koska nukkujat kasvavat vauhdilla, on myös hyvä muistaa päivittää sänky aika ajoin uusiin mittoihin sopivaksi. Jos haluat aloittaa pienestä, säästää rahaa ja ostaa kerralla toimivan sängyn useiksi vuosiksi, kurkkaa jatkettavat lasten sänkymme. Kun lapsi kasvaa, niin kasvaa myös sänky.

Kotimaisuus kunniaan

Täysin kotimaiset vaihtoehdot tunnistat Avainlippu-merkistä. Esimerkiksi valitsemalla Unipuu-sarjan, tuet suomalaista työtä ja pirkanmaalaista perheyritystä. Teemme tuotteita ihmiseltä ihmiselle ja rehtiä luotettavuutta arvostaen. Toimitamme sinulle laadukasta tavaraa suomalaisella sujuvuudella.

Tutustu
Unipuu-sarjaan

Älä unohda patjaa

Muistithan lisätä myös lasten patjan ostoskoriisi? Samalla toimituskustannuksella saat kerralla koko paketin kuntoon. Tuotesivuilta löydät vinkkimme siitä, mitkä tuotteet sopivat täydellisesti yhteen. Samalla kun päivität sängyn uuteen loistoonsa, kannattaa hankkia uusi patja. Myös lapsi ansaitsee raikkaat ja miellyttävät yöunet.

Miten löytää oikea sänky lapselle?

Lasten sänkyvalikoimamme pitää sisällään myös lasten kerrossängyt, parvisängyt, jatkettavat sängyt sekä pinnasängyt, jotka löydät erillisistä kategorioistaan. Myös ihanat Unipuu- ja Klassikko-tuotteet löydät kätevästi eriteltyinä. Jos tulee valinnanvaikeus, voit pohtia seuraavia kohtia, joiden pohjalta voit navigoida eteenpäin:
  • Kenelle olet ostamassa? Nuorelle sopii hyvin laadukas runkopatja, kun taas vauva kaipaa turvallista pinnasänkyä.
  • Minkä kokoiseen tilaan sängyn pitäisi mahtua? Ahtaaseen tilaan kerros- tai parvisänky tuo mukavasti lisäneliöitä ja jatkettava sänky kasvaa kokoa vasta tarvittaessa. Myös sängyn leveyttä miettiessä tilan koko on tärkeässä roolissa.
  • Miltä tulevaisuus näyttää? Voisiko ostetun sängyn kenties kierrättää tulevaisuudessa pikkusisarukselle? Jos olette harkitsemassa muuttoa, niin kannattaa myös pohtia, miten lasten sänky sopii uuteen kotiin. Esimerkiksi tällaisessa tilanteessa Unipuu-sarjan monipuolisuus on valttia.
  • Mistä lapsi itse tykkäisi? Kaikki eivät ole synnynnäisiä huimapäitä, jotka nauttivat olostaan parvisängyssä tai kerrossängyn yläsängyssä. Onneksi meiltä löytyy miellyttävä vaihtoehto ihan jokaiselle!