fbpx

No products in the cart.

LIITY SISÄPIIRIIN JA TILAA UUTISKIRJE, SAAT -20% ALENNUKSEN ENSIMMÄISESTÄ NORMAALIHINTAISESTA OSTOKSESTA🤍

nuoli ikoni

Casia

KOTI RAKENTUU VUOSIEN VARRELLA 🤍

Casia-sohva tuo valoa Viivi Valokaisen rouheaan kotiin.

Casia-mallisto on syntynyt yhteistyössä Niemi Designin ja sisustusarkkitehtien SIO Petra Lasseniuksen ja Sari Matikan kanssa. Malliston muotokieli kutsuu rentoutumaan ja nauttimaan kotoilusta yhdessä perheen, sukulaisten tai ystävien kanssa.

Värimaailmaltaan vaaleat, harmoniset kalusteet täydentävät jo olemassa olevan kodin sisustusta. Huonekalujen valmistuksessa on käytetty kestäviä materiaaleja, jotka takaavat kalusteiden säilymisen sukupolvelta toiselle.

CASIA-ESITE

Näytetään kaikki 10 tulosta


Tarpeiden ja toiveiden mukaan

Casia-mallisto koostuu sohvasta, sohvapöydistä, ruokapöydistä ja -tuoleista. Mallistoa täydennetään tarpeiden ja toiveiden mukaan. Kalusteiden jaloissa on muista malliston kalusteista tunnistettava piirre, läpitappiliitos, jolla suunnittelijat haluavat kunnioittaa puusepän perinteitä.

Laadukkaista materiaaleista

Casia-malliston ruokapöydät ja sohvapöydät sekä ruokatuolin ja sohvan jalat on valmistettu valkolakatusta tammesta. Tammi on materiaalina luja, kova ja kestävä. Kiinteästi verhoiltu sohva on 3-istuttava. Sohvaa saa viidessä vaaleassa värissä ja ruokapöydän tuolin verhoilukankaan voi valita kahdeksasta herkullisesta väristä. Kankaiden väripaletti on harmoninen, toisiinsa hyvin sointuva. Kaikki kankaat täyttävät EN 1021-1 SL2-paloluokituksen eli kodin sisustuskankailta vaadittavan paloturvallisuusluokituksen.