fbpx

No products in the cart.

LIITY SISÄPIIRIIN JA TILAA UUTISKIRJE, SAAT -20% ALENNUKSEN ENSIMMÄISESTÄ NORMAALIHINTAISESTA OSTOKSESTA🤍

nuoli ikoni
-25%

Casia-tuoli

326,00420,00

(sis. alv 24%)

Casia-mallisto on syntynyt yhteistyössä Niemi Designin ja sisustusarkkitehtien SIO Petra Lasseniuksen ja Sari Matikan kanssa. Casia-mallisto koostuu muun muassa sohvasta, sohvapöydistä, ruokapöydistä ja -tuoleista.

Sisustusarkkitehti SIO Petra Lassenius Sisustusarkkitehti SIO Sari Matikka

Casia-ruokapöydän tuoli on muotoiltu pyöreän pehmeästi. Tuolin design on aaltomainen, mutta linjakas.

Tuotetiedot

Casia-mallisto on syntynyt yhteistyössä Niemi Designin ja sisustusarkkitehtien SIO Petra Lasseniuksen ja Sari Matikan kanssa. Casia-mallisto koostuu muun muassa sohvasta, sohvapöydistä, ruokapöydistä ja -tuoleista. Malliston muotokieli kutsuu rentoutumaan ja nauttimaan kotoilusta yhdessä perheen, sukulaisten tai ystävien kanssa. Värimaailmaltaan vaaleat, harmoniset kalusteet täydentävät jo olemassa olevan kodin sisustusta.

– Sympaattisuus, lämminhenkisyys, kodikkuus modernilla ajattelutavalla, sisustusarkkitehdit Lassenius ja Matikka kuvailevat mallistoa.

Vaaleanbeige Casia-ruokapöydän tuoli on muotoilultaan luonnollisen pehmeä. Tuolin selkänojassa on aaltomaisesti kaareutuva reuna ja istuinosan reunat ovat pyöreät. Tuolin reunoissa on tikkaus, mutta myös selkänojasta löytyy tikattu yksityiskohta.

Tuoli on siro ja kevyt liikutella, mutta silti istuttavuudeltaan vakaa. Tuolin valkolakatut tammijalat menevät ristikkäin tuolin istuimen alla ja tuovat näin tukevuutta.

Ruokapöydän tuolia saa kahdeksalla eri verhoiluvaihtoehdolla: vaaleanharmaa, vaaleanpunainen, vaaleanruskea, beige, vihreä, antrasiitti, vaaleanbeige ja kerma.

Vaaleanharmaan (Yedi 232), vaaleanpunaisen (Yedi 429), vaaleanruskean (Yedi 785), beigen (Yedi 788), vihreän (Yedi 437) ja antrasiitin (Yedi 781) värinen tuoli on kiinteästi verhoiltu Lauritzonin Yedi-kankaalla, joka on 100% polyesteria. Kankaan hankauksenkesto on 100 000 Martindalea.

Yedi-kangas on samettisen pehmeä, mutta hyvin vahva Easycare-kangas. Easycare-kankaat valmistetaan kestävistä ja sileistä kuiduista, joiden ansiosta kankaat ovat luonnostaan vesipestäviä ja helposti puhdistettavia.

Öko-Tex ja Reach-sertifioituihin Easycare-kankaisiin ei ole lisätty kemikaaleja tai jälkikäsittelyaineita, joten ne ovat turvallisia sekä vastuullisia. Yedi-kangas täyttää myös EN 1021-1 SL2-paloluokituksen eli kodin sisustuskankailta vaadittavan paloturvallisuusluokituksen.

Vaaleanbeigen värinen tuoli on kiinteästi verhoiltu Lauritzonin Flax B -kankaalla, joka on 100% pellavaa. Kankaan hankauksenkesto on 25 000 Martindalea. Tuote- ja miljöökuvissa näkyvä tuoli on verhoiltu tällä kankaalla.

Pellavakangas on valmistettu Euroopassa zero waste -toimintaperiaatteita noudattaen. Kankaan tuotannossa hyödynnetään kaikki pellavan osat eikä hävikkiä juuri synny. Lisäksi eurooppalaisen pellavan kasvatus vaatii vain sadeveden verran vettä. Pellavakangas on luonnollinen, mukava, keveä ja kestävä. Kangas myös täyttää EN 1021-1 SL2-paloluokituksen eli kodin sisustuskankailta vaadittavan paloturvallisuusluokituksen.

Kerman värinen tuoli on kiinteästi verhoiltu Suma 10 -kankaalla, joka on 100% polypropeenia. Kankaan hankauksenkesto on 26 000 Martindalea.

Tuolin runko on valmistettu koivuvanerista. Tuolin istuimessa ja selkänojassa on korkeakimmoisa, palosuojattu vaahtomuovi.

Casia-ruokapöydän tuoli valmistetaan omalla sohvatehtaallamme Virossa. Tilaustuotteen arvioitu toimitusaika on 4-6 viikkoa.

Tuotteen mitat

Leveys: 45 cm
Syvyys: 49 cm
Korkeus: 82 cm
Istuinleveys: 45 cm
Istuinsyvyys: 41 cm
Istuinkorkeus: 46 cm

Tekniset tiedot

Vaaleanharmaan (Yedi 232), vaaleanpunaisen (Yedi 429), vaaleanruskean (Yedi 785), beigen (Yedi 788), vihreän (Yedi 437) ja antrasiitin (Yedi 781) värinen tuoli

Verhoilumateriaali: Lauritzonin Yedi-kangas, joka on 100% polyesteria
Paloluokitus: Kangas täyttää EN 1021-1 SL2-paloluokituksen eli kodin sisustuskankailta vaadittavan paloturvallisuusluokituksen
Hankauksenkesto: 100 000 Martindalea

Vaaleanbeigen värinen tuoli

Verhoilumateriaali: Lauritzonin Flax B -kangas, joka on 100% pellavaa
Paloluokitus: Kangas täyttää EN 1021-1 SL2-paloluokituksen eli kodin sisustuskankailta vaadittavan paloturvallisuusluokituksen
Hankauksenkesto: 25 ooo Martindalea

Kerman värinen tuoli

Verhoilumateriaali: Suma 10 -kangas, joka on 100% polypropeenia
Paloluokitus: Kangas täyttää EN 1021-1 SL2-paloluokituksen eli kodin sisustuskankailta vaadittavan paloturvallisuusluokituksen
Hankauksenkesto: 26 000 Martindalea

Runkomateriaali: Koivuvaneri
Istuinosa ja selkänoja: Korkeakimmoisa ja palosuojattu HR-35-vaahtomuovi
Jalat: Valkolakattu tammi
Tuotteen valmiusaste: Toimitetaan kasattuna, jalat irrallaan
Tuotteen valmistusmaa: Viro

Suunnittelijat

Petra Lassenius, sisustusarkkitehti SIO, kalustesuunnittelija TaM

Valmistunut Aalto-yliopistosta vuonna 2000, pääaineenaan kalustesuunnittelu.
Opiskellut muotoilua Helsingin lisäksi Lontoossa ja viettänyt valmistumisensa jälkeen kahdeksan vuotta Berliinissä.
Työskentelee nykyisin Helsingissä sisustusarkkitehtina ja muotoilijana.
Pohtii työssään erityisesti sitä, mihin hänen suunnittelemansa esine päätyy ja kuinka se istuu jo rakennettuun ympäristöön.
Lasseniuksen mielestä muotoilun avulla voidaan ratkoa muun muassa kestävään kehitykseen liittyviä haasteita.
Sohvakalusteiden taitaja on suunnitellut huonekaluja muun muassa Adealle, By Aatokselle, Hakolalle, Junetille ja Skannolle.

Sisustusarkkitehti SIO Petra Lassenius

Sari Matikka, sisustusarkkitehti SIO, muotoilija BA

Valmistunut Lahden ja Kymenlaakson ammattikorkeakouluista sisustusarkkitehtuurin (2010) sekä teollisen muotoilun linjoilta (2000).
Työskennellyt laaja-alaisesti designkentällä tuotesuunnittelu- ja innovointitehtävissä sekä sisustusarkkitehtina kotien ja julkisten tilojen tila- ja sisustussuunnitteluhankkeissa.
Muotoilijana Matikalle on tärkeää auttaa yrityksiä kasvamaan ja kehittymään muotoilun keinoin.
Käyttäjille hän haluaa suunnitella kauniita, toimivia ja aikaa kestäviä tuotteita. Muotoiluprosessin aikana hänelle on tärkeää päästä kommunikoimaan tuotannon/valmistajan kanssa, joka loppupeleissä mahdollistaa tuotteen synnyn. Muotoilu- ja sisustusarkkitehtitoimisto Tampereella, Sari M. Design Studio.

Sisustusarkkitehti SIO Sari Matikka

Esite

Casia-esite

Pakkauksen mitat

Pakkauksen mitat ilmoitettu järjestyksessä: pituus, leveys ja korkeus.

Paino 10 kg (kilogramma)
Mitat 82 × 50 × 46 cm (senttimetri)

Saatat myös pitää...