fbpx

No products in the cart.

LIITY SISÄPIIRIIN JA TILAA UUTISKIRJE, SAAT -20% ALENNUKSEN ENSIMMÄISESTÄ NORMAALIHINTAISESTA OSTOKSESTA🤍

nuoli ikoni

Ruokapöydän tuolit

Meiltä ostettu ruokapöydän tuoli on paljon muutakin kuin ruokapöydän tuoli. Se on kestävä sisustuselementti, jossa on miellyttävä istua. Helposti puhdistettavana, ajattomana ja laadukkaana se kulkee mukanasi pitkään.

Näytetään tulokset 1–12 / 27


Tyylikkäät ruokapöydän tuolit tilaan kuin tilaan

Meiltä saat aidosti mukavat ja tyylikkäät ruokapöydän tuolit. Niillä istut mielelläsi iltaa useammankin ruokalajin ajan. Olipa ruokailutilasi pieni tai suuri, löydät valikoimastamme juuri kyseiseen tilaan sopivat yksilöt. Tutustu valikoimaamme, jonka tuotteista saat sisustukseesi niin siroutta kuin jyhkeää mukavuuttakin. Laadukkaista materiaaleista tehtyjen tuoliemme käytön ei myöskään tarvitse rajoittua ruokailuun, vaan kauniit mallimme sopivat myös muihin tiloihin. Nauti auringosta ja hanki samalla säänkestävät tuolit myös terassillesi tai parvekkeellesi.

Ajattomuus ja siistimisen helppous varmistavat pitkän käyttöiän

Puhtaana pysyy! Suomalaisena perheyrityksenä tiedämme, kuinka helposti keittiön tuolit sotkeentuvat arjessa. Siksi olemme panostaneet erityisesti valikoimamme tuolien siistittävyyteen. Niiden pinta kestää pyyhkimistä hyvin ja ne on helppo puhdistaa. Kun siisti ulkoasu on helppo säilyttää, myös ruokapöydän tuolin käyttöikä pitenee. Tämä yhdistettynä tuoliemme korkeaan laatuun ja ajattomaan designiin takaa sen, että saat rahoillesi vastinetta pitkään.

Miten valita sopiva ruokapöydän tuoli?

Kuuntele omaa sisäistä sisustajaasi - kaipaako kotisi harmoniaa, joka kumpuaa kauniin yhtenäisestä kokonaisuudesta vai olisitko kenties valmis tekemään hieman rohkeamman valinnan? Koska kaikki tuolimme ovat standardikorkuisia, voit huoleti yhdistellä erilaisia ruokapöytiä ja tuoleja myös sekaisin. Voit vielä halutessasi varmistaa tuotesivujen tiedoista, että valitsemiesi ruokapöydän tuolien istuinkorkeus on optimaalinen eli 25-30 senttiä pöydän korkeutta matalampi. Jos puolestaan haluat pelata varman päälle, meidän suosituksiamme noudattamalla saat itsellesi varmasti upean kokonaisuuden.

Montako tuolia tarvitsen ruokapöytään?

Katso ensin pöydän tuotesivuilla ilmoitettu suositus tuolien määrästä. Sen jälkeen lisää siihen muutama kappale. Esimerkiksi kuuden hengen ruokapöydän rinnalle kannattaa suoraan ostaa kahdeksan tuolia, jotka voi sitten aina vieraiden tullessa sijoittaa pöydän päihin. Koska tuolimme ovat ajattoman kauniita, ei ylimääräisten yksilöiden tarvitse lojua varaston perukoilla, vaan voit sijoittaa ne oikeastaan mihin tahansa tilaan, esimerkiksi makuuhuoneen tai eteisen pukeutumistuoliksi. Saat kaiken tilaamasi kätevästi samalla kuljetusmaksulla ja halutessasi jopa suoraan kotiisi asti.