fbpx

No products in the cart.

LIITY SISÄPIIRIIN JA TILAA UUTISKIRJE, SAAT -20% ALENNUKSEN ENSIMMÄISESTÄ NORMAALIHINTAISESTA OSTOKSESTA🤍

nuoli ikoni

Sohvat ja nojatuolit

Hyvä sohva on kuin perheenjäsen ja sen syleilyyn on aina mukava palata. Siksi on tärkeää, että uusi sohvasi on laadukas ja vastaa tarpeisiisi. Tarvitsitpa sitten koko perheen yhteistä laiskanlinnaa, tyylikästä nahkasohvaa tai kätevää vuodesohvaa tuotteistamme löytyy varmasti sinulle se oikea. Tilaa tänään ja toimitamme uuden sohvan suoraan kotiovellesi!


Onko riski ostaa uusi sohva netistä?

Arvoihimme kuuluu myös luotettavuus, joten haluamme tarjota sinulle kaikki olennaiset tiedot juuri sen oikean sohvan löytämiseksi. Netistä ostettaessa voit myös rauhassa tutustua valikoimamme eri vaihtoehtoihin. Kuvistamme näet selkeästi sohvien ja nojatuolien ulkoasut ja voit arvioida värien sopivuutta sisustuksesi kanssa. Myös mahdollisissa epäselvyyksissä tai muissa ongelmatilanteissa palvelemme sinua parhaamme mukaan. Tee hyvä päätös ja tilaa jo tänään.

Kuljetuskustannus ja toimitusaika

Verkkokaupastamme voit tilata haluamasi sohvan suoraan kotiisi tai vaihtoehtoisesti mahdolliseen noutopisteeseen. Olitpa sitten autoton, kiireinen tai helppoutta arvostava, verkosta ostaminen on juuri sinulle sopiva vaihtoehto. Sohvaa tai nojatuolia ei tarvitse lähteä itse kantamaan, sillä sen saa kätevästi jopa sisään kannettuna. Varastotuotteiden toimitusaika on 2-7 arkipäivää. Kuljetusmaksu on kohtuullinen ja sen suuruus riippuu toimitustavasta. Maksu lisätään tuotteen hintaan kuljetuskohtaisesti, eli säästät, kun ostat useamman tuotteen samalla kerralla. Mitä jos hioisit löhöilynurkastasi timanttisen esimerkiksi rahin avulla?

Sohvan Martindale-arvot

Siis mikä Martindale? Sohvien ja nojatuolien yhteydessä esiintyy usein hankauksenkestosta kertova Martindale-arvo. Suurin osa käyttämistämme kankaista vastaa erittäin korkeaa vaatimustasoa, joka on vähintään 50 000 kierrosta. Yli 25 000 kierrosta riittää korkean vaatimustason täyttämiseen ja siten sohva kangas sopii loistavasti myös tavalliseen päivittäiskäyttöön.

Sohvan ostajan muistilista

  • Mieti käyttötarkoitus: Mihin tilaan sohvaa tai nojatuolia harkitaan? Montako sohvalle tulisi mahtua? Muista myös vuodesohvan mahdollisuus
  • Huomioi väriä ja kangasta valitessasi se, miten uusi tulokas sointuu muuhun sisustukseesi. Onko valintasi rouhea nahkasohva vai siro ja samettinen väripilkku?
  • Mittaa ja tilaa oikean kokoinen malli. Divaani- ja avokulmasohvissa muista valita myös sinulle sopiva kätisyys.
  • Arvioi omat mieltymyksesi ja erityistarpeet. Valikoimastamme löydät loistavia vaihtoehtoja, jotka täyttävät erilaiset vaatimukset.

Suomalaisen perheyrityksen kokemuksella

Me Niemen Tehtailla olemme tuottaneet laadukkaita huonekaluja sinulle jo neljän sukupolven ajan. Yrittäjyys ja suomalaisuus näkyvät vahvasti kaikessa toiminnassamme. Tunnemme kokemuksen pohjalta tarpeesi, ja haluamme vastata niihin parhaamme mukaan. Siksi panostamme erityisesti monikäyttöisyyteen, kestävyyteen ja tyylikkyyteen. Ostamalla meiltä tuet suomalaista perheyritystä.