fbpx

No products in the cart.

LIITY SISÄPIIRIIN JA TILAA UUTISKIRJE, SAAT -20% ALENNUKSEN ENSIMMÄISESTÄ NORMAALIHINTAISESTA OSTOKSESTA🤍

nuoli ikoni

Ahti Taskisen Vitriini

Ahti Taskisen Vitriini-hyllysarja on ollut sisustajien suosikki jo vuosien ajan. Voimakkaat, horisontaaliset linjat rytmittävät Vitriinin rauhallisen pelkistettyä ulkonäköä, joka henkii ajatonta, suomalaista muotoilua.

Sisustusarkkitehti ja huonekalumuotoilija Ahti Taskinen kertoo Vitriinin muotoiluidean lähteneen liikkeelle omaan ensiasuntoon suunnitellusta hyllystä, joka rakentui tiilistä ja niiden päälle asetetuista levytasoista.

Näytetään tulokset 1–12 / 60

Vitriini, aika on sen ystävä


Vitriini on klassinen esimerkki huonekalusta, joka on ajan ystävä. Vitriinin vahvuus on siinä, että siitä voi rakentaa pienen eteistason tai suuren, lattiasta kattoon ulottuvan kokonaisuuden. Taskinen uskoo, että Vitriinin vuodesta toiseen jatkuneen suosion syy on hyllyn eleettömyys ja selkeä värimaailma: valkoinen tai musta yhdistettynä koivutasoihin muodostavat kirjoille ja esineille rauhallisen taustan ja sitoo kokonaisuuden yhteen kuin taulun kehys itse maalauksen. Vitriini-sarjan jokainen yksityiskohta, kuten etureunan pyöristys, kertoo laadusta ja taidolla tehdystä viimeistelystä. Kalusteiden puhdaslinjaisuus sekä pohjoismainen selkeys ovat olennainen osa kestävää sisustamista.