fbpx

No products in the cart.

LIITY SISÄPIIRIIN JA TILAA UUTISKIRJE, SAAT -20% ALENNUKSEN ENSIMMÄISESTÄ NORMAALIHINTAISESTA OSTOKSESTA🤍

nuoli ikoni

Satulatuolit

Haetko helpotusta selkävaivoihisi? Vai kaipaatko vain lisää liikettä arkeesi? Satulatuoli on vastaus ongelmaasi. Meiltä löydät laadukkaat mallit, jotka tukevat terveyttäsi. Pitkän historian omaavana suomalaisena perheyrityksenä tuotteemme ja palvelumme laatu on taattu. Satulatuoliemme säädettävyys takaa sen, että löydät varmasti omasi. Tai mitä jos kokeilisit satulatuolin ja tasapainoistuimen lyömätöntä yhdistelmää? Ota testiin ja ihastu!

Näytetään kaikki 3 tulosta


Säädettävyys takaa hyvän ergonomian

Satulatuolimme varmistavat myös sen, että materiaalin ohella myös sinä hengität paremmin. Selän asento korjautuu automaattisesti ja huomaat, että happi kulkee kehossa. Tuoli rohkaisee myös liikkeeseen, sillä käsiä voi pyöritellä paljon normaalia työtuolia vapaammin. Tuotteidemme säädettävyys takaa myös hyvän ergonomian. Samaa tuolia voi käyttää useampikin henkilö, sillä tuolin saa aina helposti palautettua itselle optimaaliseen asentoon.

Satulatuoli vai tasapainoistuin? Molemmat kiitos!

Jos et osaa päättää satulatuolin ja tasapainoistuimen välillä - ei hätää. Jojo Saddle –aktiivituolissa on nämä molemmat terveyttä vaalivat ominaisuudet. Sen mukava satulan mallinen istuinosa takaa hyvän ryhdin, kun taas tasapainoistuimen pohja tuo lisähaastetta keskivartalolle. Mikäli tasapainoistuimet kiinnostavat, kannattaa tutustua valikoimaamme erilaisia laadukkaita malleja.

Luovuuden lähde lapselle

Lapselle satulatuoli on nappivalinta. Sen selässä voi kuvitella itsensä hevosen selkään ratsastamaan kaukaisille aroille. Osa malleistamme mahdollistaa myös pyörimisen, mihin oikeat hevoset eivät pysty. Sen renkaat tekevät myös eteenpäin liikkumisesta hauskaa ja turvallista. Tuolimme ovat myös helposti säädettäviä, mikä on tärkeä ominaisuus lapsen kasvaessa. Satulatuolin mahdollistama hyvä selän asento myös ennaltaehkäisee tulevia vaivoja.

Raivaa esteet pois tieltäsi

Ei kuitenkaan kannata ostaa pelkkää satulaa, mikäli ei omista hyvää hevosta. Siksi kannattaa napata satulatuolin kaveriksi myös laadukas sähköpöytä. Valikoimastamme löydät juuri sinulle oikean kokoisen vaihtoehdon, joka kestää myös käyttöä. Saatat myös huomata, että lattian johtomeri rajoittaa liikettäsi. Ennakoi este ja hanki itsellesi johtokori, johon saat kätevästi siivottua tekniikan turvaan. Myös paperit ja muut toimistotarvikkeet kannattaa sijoittaa valikoimastamme löytyviin käteviin kaapistoihin.