fbpx

No products in the cart.

LIITY SISÄPIIRIIN JA TILAA UUTISKIRJE, SAAT -20% ALENNUKSEN ENSIMMÄISESTÄ NORMAALIHINTAISESTA OSTOKSESTA🤍

nuoli ikoni
-29%

Teca-pöytä 142 cm

Original price was: 565,00€.Current price is: 399,00€.

(sis. alv 24%)

Teca-pöydän ympärille mahtuu väljästi neljä tuolia, sillä pöydän leveys on 142 cm. Pöydän kanssa sopivat hyvin yhteen Ronda-narutuolit.

Saatavuus

Varastossa

Varastotuotteet lähetetään 1-3 arkipäivässä.

Tuotetiedot

Lämpimän sävyisen, muodoltaan suorakulmaisen Teca-pöydän ympärille mahtuu väljästi neljä tuolia. Pöytä on valmistettu tiikistä, joka on tunnettu säänkestävyydestään. Tiikki on kestävä, luja puulaji, joten se on oiva materiaali puutarhakalusteisiin.

Pöydän leveys on 142 cm ja syvyys 80 cm. Pöydän kannessa on sementtiyksityiskohta, jonka koko on 104 x 30 cm. Sementtisellä yksityiskohdalla on myös oiva käyttötarkoitus, sillä sen päälle voi laskea vaikka kuumia astioita.

Pöydän kansi on FSC-sertifioitua tiikkiä. Pöydän jalat on valmistettu pulverimaalatusta alumiinista.

Teca-pöytä valmistetaan omalla tehtaallamme Vietnamissa. Pöytä sopii sisä- ja ulkokäyttöön, mutta talvisäilytystä suositellaan sisätiloissa tai katoksessa. Pöydän painoraja on 40 kg.

Tuotteen mitat

Leveys: 142 cm
Syvyys: 80 cm
Korkeus: 74 cm
Kannessa olevan sementtiyksityiskohdan koko: 104 x 30 cm
Kannen säleen/riman leveys: 6 cm
Painoraja: 40 kg

Tekniset tiedot

Jalat: Pulverimaalattua alumiinia
Kansi: FSC-sertifikoitua tiikkiä
Kannen keskiosa: Sementtiä
Tuotteen valmiusaste: Toimitetaan jalat irrallaan
Tuotteen valmistusmaa: Vietnam

Hoito- ja kasausohjeet

Hoito-ohje tiikille ja muille kovapuille:

Kun otat uuden kalusteen käyttöön, muista aina ensin puhdistaa ja öljytä se. Pyri aina käyttämään öljyä, johon on lisätty ”lahoamisen estoainetta”. Puun on oltava puhdas ja kuiva ennen pintakäsittelyä, muutoin vesi jää puun sisälle ja yhdessä öljyn ja bakteerien kanssa home ja lahoamisbakteerit saavat paremman otteen puusta.

Käsittely noin kaksi kertaa käyttökaudessa tiikille tai kovapuisille kalusteille kehitetyllä puuöljyllä. Erilaisten sääolosuhteiden takia käsittely voi olla tarpeellista tehdä useamminkin. Käytä öljyä reilusti ja anna öljyn imeytyä puuhun. Puhdista ylimääräinen öljy kalusteista.

Ikääntyessään ja ulkokäytössä öljyämätön tiikki harmaantuu (patinoituu), mutta alkuperäisen värin saa takaisin puhdistuksella, hionnalla ja öljyämisellä. Puhdistaminen ja öljyäminen ennen varastointia.

Varastointi ilmavassa tilassa, esimerkiksi katoksessa. Ei liian kuivassa (lämmin sisätila) ettei puun kutistuminen vahingoita rakennetta. Älä koskaan peitä kosteita tai märkiä kalusteita. Älä peitä kalusteita muovilla tai vastaavalla, sillä se saattaa aiheuttaa sienen kasvua.

Hoito-ohje kivelle ja keramiikalle:

Puhdista pinta tarpeen vaatiessa miedolla saippuavedellä. Laattoihin ja keramiikkapintoihin erikoistuneista liikkeistä saa hyviä puhdistus- ja hoitoaineita, joilla pinnan saa kosteutta ja likaa hylkiväksi. Tuotetta ei saa säilyttää pakkasessa, koska huokoiseen kiveen imeytynyt tai sen pinnalle jäänyt vesi saattaa jäätyessään rikkoa tuotteen.

Hoito-ohje alumiinille:

Puhdista pinta tarpeen vaatiessa miedolla saippuavedellä, pehmeällä sienellä ja kuivaa hyvin. Painepesurin käyttöä ei suositella. Jos kolhuja tai naarmuja syntyy, puhdista ja paikkaa kolhut välittömästi maalilla.

Kasausohjeet:

Teca_pöytä_142cm

Pakkauksen mitat

Pakkauksen mitat ilmoitettu järjestyksessä: pituus, leveys ja korkeus.

Paino 19 kg (kilogramma)
Mitat 143 × 81 × 10 cm (senttimetri)

Saatat myös pitää...