fbpx

No products in the cart.

LIITY SISÄPIIRIIN JA TILAA UUTISKIRJE, SAAT -20% ALENNUKSEN ENSIMMÄISESTÄ NORMAALIHINTAISESTA OSTOKSESTA🤍

nuoli ikoni
-25%

Loviisa-terassiryhmä

Original price was: 2.385,00€.Current price is: 1.789,00€.

(sis. alv 24%)

Loviisa-mallisto on syntynyt yhteistyössä Niemi Designin ja sisustusarkkitehti SIO ja kalustemuotoilija Marjut Nousiainen kanssa. Mallisto koostuu säänkestävästä terassiryhmästä sekä eri kokoisista tuoleista ja pöydistä.

Loviisa-terassiryhmä sisältää yhden Loviisa-sohvan, joka on 3-istuttava. Lisäksi terassiryhmään kuuluu kaksi Loviisa-nojatuolia ja yksi Loviisa-sohvapöytä.

Sisustusarkkitehti SIO ja kalustemuotoilija Marjut Nousiainen

Saatavuus

Varastossa

Varastotuotteet lähetetään 1-3 arkipäivässä.

Tuotetiedot

125-juhlavuotemme kunniaksi sisustusarkkitehti SIO ja kalustemuotoilija Marjut Nousiainen on luonut yhteistyössä Niemi Designin kanssa modernin ulkokaluste-malliston. Loviisa-mallisto lanseerattiin kesän 2023 Asuntomessuilla Loviisassa, ja se on siitä lähtien ollut myydyin ulkokalustesarjamme.

Loviisa-mallisto sisältää ulkokäyttöön suunnitellun, säänkestävän terassiryhmän sekä eri kokoisia tuoleja ja pöytiä. Kalustemuotoilija kuvailee mallistoa näin: Klassinen, pelkistetty ja selkeälinjainen tuotesarja suomalaiseen kotiin ja maisemaan.

Loviisa-terassiryhmä sisältää yhden Loviisa-sohvan, joka on 3-istuttava. Lisäksi terassiryhmään kuuluu kaksi Loviisa-nojatuolia ja yksi Loviisa-sohvapöytä.

– Pehmeissä kalusteissa pääroolissa on ylellisen runsaat ja mukavat pehmusteet sekä puuta käsinojissa kosketuspinnalla, kalustemuotoilija Nousiainen kertoo muotoilun suuntaviivoista.

Sohvan ja nojatuolin runko on laadukasta, ruostumatonta, pulverimaalattua alumiinia. Alumiini on materiaalina helppohoitoinen. Lisäksi alumiinista valmistetut kalusteet ovat vankkoja, mutta kevyitä siirrellä.

Sohvan ja nojatuolin pehmusteet on valmistettu ulkokäyttöön suunnitellusta kankaasta, joka hylkii likaa ja kosteutta. Polyspun-kangas on 100% polyesteria, mutta erilaisen kudontatavan ja kehruuprosessin ansiosta polykehrätty on pehmeämpi ja miellyttävämpi iholle polyesteriin verrattuna.

Pehmusteissa on korkea UV-suoja, ne kestävät ulkona jopa 400 tuntia jatkuvaa auringonvaloa. Huomioitavaa on kuitenkin, että pitkäaikainen altistuminen UV-säteilylle voi aiheuttaa kankaiden värin menettämisen, haurastumisen ja hajoamisen nopeammin.

Loviisa-sohvapöydässä on pulverimaalatut alumiinijalat ja tiikkinen kansi. Tiikki on luja ja kestävä lehtipuu, jonka kaunis pinta sopii hyvin ulkokalusteisiin.

– Sohvapöydän rimoitetussa kannessa kaunis tiikki pääsee parhaiten esille. Rimoitetuista pinnoista vesi pääsee valumaan eikä jää rakenteisiin seisomaan, Nousiainen kertoo.

Loviisa-terassiryhmä valmistetaan omalla tehtaallamme Vietnamissa. Terassiryhmä sopii sisä- ja ulkokäyttöön, mutta talvisäilytystä suositellaan sisätiloissa tai katoksessa.

Tuotteen mitat

Sohvan mitat

Leveys: 195 cm
Syvyys: 90 cm
Korkeus: 76 cm
Istumaleveys: 95 cm
Istumasyvyys: 52 cm
Istumakorkeus: 45 cm
Jalan korkeus: 23 cm
Istuinpehmusteen paksuus: 15 cm
Istuinpehmusteen leveys: 94 cm
Istuinpehmusteen syvyys: 80 cm
Selkäpehmusteen paksuus: 22 cm
Selkäpehmusteen leveys: 98 cm
Selkäpehmusteen syvyys: 45 cm

Nojatuolin mitat

Leveys: 77 cm
Syvyys: 90 cm
Korkeus: 76 cm
Istumaleveys: 69 cm
Istumasyvyys: 52 cm
Istumakorkeus: 45 cm
Jalan korkeus: 23 cm
Istuinpehmusteen paksuus: 15 cm
Istuinpehmusteen leveys: 70 cm
Istuinpehmusteen syvyys: 80 cm
Selkäpehmusteen paksuus: 22 cm
Selkäpehmusteen leveys: 71 cm
Selkäpehmusteen syvyys: 45 cm

Sohvapöydän mitat

Leveys: 110 cm
Syvyys: 60
Korkeus: 45
Yhden riman leveys: 5 cm

Tekniset tiedot

Sohvan ja nojatuolin tiedot

Runko ja jalat: Pulverimaalattua alumiinia
Käsinojat: FSC-sertifioitua tiikkiä
Pehmusteet: Päällinen polyesteria, täyte vaahtomuovia
Pehmusteen väri: Vaaleanbeige
Pohja: Verhoiluvyö
Tuotteen valmiusaste: Toimitetaan kasaamattomana
Tuotteen valmistusmaa: Vietnam

Sohvapöydän tiedot

Jalat: Pulverimaalattua alumiinia
Kansi: FSC-sertifioitua tiikkiä
Tuotteen valmiusaste: Toimitetaan kansi ja jalat irrallaan
Tuotteen valmistusmaa: Vietnam

Hoito- ja kasausohjeet

Hoito-ohje alumiinille:

Puhdista pinta tarpeen vaatiessa miedolla saippuavedellä, pehmeällä sienellä ja kuivaa hyvin. Painepesurin käyttöä ei suositella. Jos kolhuja tai naarmuja syntyy, puhdista ja paikkaa kolhut välittömästi maalilla.

Hoito-ohje pehmusteille:

Hyvistä värinkesto- ja kulutusominaisuuksistaan huolimatta pehmusteet saattavat haalistua auringossa, joten pehmusteet on hyvä suojata paahtavalta auringolta ja kastumiselta. Pehmusteet kannattaa käsitellä Softcare-verhoilusuojalla ennen käyttöä.

Pehmusteiden päällisille suositellaan käsinpesua enintään 40 asteessa. Pehmusteiden muotoilu kosteana heti pesun jälkeen.

Hoito-ohje tiikille ja muille kovapuille:

Kun otat uuden kalusteen käyttöön, muista aina ensin puhdistaa ja öljytä se. Pyri aina käyttämään öljyä, johon on lisätty ”lahoamisenestoainetta”. Puun on oltava puhdas ja kuiva ennen pintakäsittelyä, muutoin vesi jää puun sisälle ja yhdessä öljyn ja bakteerien kanssa home ja lahoamisbakteerit saavat paremman otteen puusta.

Käsittely noin kaksi kertaa käyttökaudessa tiikille tai kovapuisille kalusteille kehitetyllä puuöljyllä. Erilaisten sääolosuhteiden takia käsittely voi olla tarpeellista tehdä useamminkin. Käytä öljyä reilusti ja anna öljyn imeytyä puuhun. Puhdista ylimääräinen öljy kalusteista.

Ikääntyessään ja ulkokäytössä öljyämätön tiikki harmaantuu (patinoituu), mutta alkuperäisen värin saa takaisin puhdistuksella, hionnalla ja öljyämisellä. Puhdistaminen ja öljyäminen ennen varastointia.

Varastointi ilmavassa tilassa, esimerkiksi katoksessa. Ei liian kuivassa (lämmin sisätila) ettei puun kutistuminen vahingoita rakennetta. Älä koskaan peitä kosteita tai märkiä kalusteita. Älä peitä kalusteita muovilla tai vastaavalla, sillä se saattaa aiheuttaa sienen kasvua.

Kasausohjeet:

Loviisa_sohva_3_istuttava
Loviisa_nojatuoli
Loviisa_sohvapöytä

Suunnittelija

Marjut Nousiainen, sisustusarkkitehti SIO ja kalustemuotoilija

Valmistunut Estonian Academy of Arts -koulusta vuonna 2011, pääaineenaan sisustusarkkitehtuuri ja kalustemuotoilu.
Valmistunut Kymenlaakson ammattikorkeakoulusta vuonna 2009, pääaineenaan kaluste- ja sisustussuunnittelu.
Palkittu muun muassa vuonna 2009 Baltic Modo Design Competition -kilpailun ensimmäisellä sijalla.
Suhtautuu intohimoisesti luontoon, puumuotoiluun, joogaan ja käsitöihin.
Nousiaisen suunnittelemia sisustuskohteita löytyy niin Lempäälästä, Helsingistä, Tartosta kuin Tallinnastakin.
Nousiaisen suunnittelemia kalusteita puolestaan löytyy sekä suomalaisten että virolaisten yritysten valikoimasta.
Perustanut oman restoratiivisen ympäristön suunnitteluun erikoistuneen suunnittelutoimiston, Design Studio Marjut Nousiainen.
Restoratiivinen tarkoittaa kaikki aistit huomioon ottavaa, käyttäjälähtöistä suunnittelua, jossa luonto liitetään kiinteäksi osaksi suunnittelua.
Tekee laajasti suunnittelualan töitä, kuten julkisten ja yksityisten tilojen kokonaisvaltaista sisustusarkkitehtisuunnittelua, kalustemuotoilua sekä kuosisuunnittelua.

Sisustusarkkitehti SIO ja kalustemuotoilija Marjut Nousiainen

Pakkauksen mitat

Pakkauksen mitat ilmoitettu järjestyksessä: pituus, leveys ja korkeus.

Paino 40 kg (kilogramma)
Mitat 195 × 90 × 76 cm (senttimetri)

Saatat myös pitää...