fbpx

No products in the cart.

LIITY SISÄPIIRIIN JA TILAA UUTISKIRJE, SAAT -20% ALENNUKSEN ENSIMMÄISESTÄ NORMAALIHINTAISESTA OSTOKSESTA🤍

nuoli ikoni

Loviisa-terassipöytä 148 x 90 cm – 214 x 100 cm

995,001.490,00

(sis. alv 24%)

Loviisa-mallisto on syntynyt yhteistyössä Niemi Designin ja sisustusarkkitehti SIO ja kalustemuotoilija Marjut Nousiainen kanssa. Mallisto koostuu sään kestävästä terassiryhmästä sekä eri kokoisista tuoleista ja pöydistä.

Sisustusarkkitehti SIO ja kalustemuotoilija Marjut Nousiainen

Suunnittelun lähtökohtana oli luoda klassinen, pelkistetty ja selkeälinjainen tuotesarja suomalaiseen kotiin ja maisemaan.

Voit maksaa myös erissä!

Tuotetiedot

125-juhlavuotemme kunniaksi sisustusarkkitehti SIO ja kalustemuotoilija Marjut Nousiainen on luonut yhteistyössä Niemi Designin kanssa modernin ulkokaluste-malliston, joka nähdään tulevan kesän Asuntomessuilla Loviisassa.

Loviisa-mallisto sisältää ulkokäyttöön suunnitellun, sään kestävän terassiryhmän sekä eri kokoisia tuoleja ja pöytiä. Kalustemuotoilija kuvailee mallistoa näin: Klassinen, pelkistetty ja selkeälinjainen tuotesarja suomalaiseen kotiin ja maisemaan.

Suorakaiteen muotoisessa Loviisa-terassipöydässä muotoilua ohjasi kaunis puunkäyttö rimoituksena. Loviisa-pöytiä on saatavilla eri kokoisina eri tarpeisiin. 148 cm leveä ja 90 cm syvä pöytä on neljän hengen pöytä, 214 cm leveä ja 100 cm syvä pöytä on tarkoitettu kuudelle hengelle.

– Pöytien rimoitetuissa kansissa kaunis tiikki pääsee parhaiten esille. Rimoitetuista pinnoista vesi pääsee valumaan eikä jää seisomaan rakenteisiin, Nousiainen kertoo.

Kalustemuotoilijana Nousiainen miettii myös tuotteiden kuljetus- ja säilytysmahdollisuuksia.

– Pöydät, sohvat ja lepotuolit ovat kasattavia, joten ne vievät vähemmän tilaa kuljetuksessa. Kalusteet voidaan tarvittaessa myös säilyttää osissa, hän painottaa.

Loviisa-terassipöydän kansi on FSC-sertifioitua tiikkiä ja jalat pulverimaalattua, ruostumatonta alumiinia. Tiikki on luja, kestävä ja helposti huollettava materiaali, alumiini puolestaan tekee pöydästä kevyen ja säänkestävän kalusteen kesän vaihteleviin oloihin.

Yhdistä pöytä käsinojallisen tai käsinojattoman Loviisa-terassituolin kanssa ja saat terassille selkeälinjaisen kokonaisuuden.

Loviisa-terassipöytä valmistetaan omalla tehtaallamme Vietnamissa. Terassipöytä sopii sisä- ja ulkokäyttöön, mutta talvisäilytystä suositellaan sisätiloissa tai katoksessa.

Hoito-ohje alumiinille:

Puhdista pinta tarpeen vaatiessa miedolla saippuavedellä, pehmeällä sienellä ja kuivaa hyvin. Painepesurin käyttöä ei suositella. Jos kolhuja tai naarmuja syntyy, puhdista ja paikkaa kolhut välittömästi maalilla.

Hoito-ohje tiikille ja muille kovapuille:

Kun otat uuden kalusteen käyttöön, muista aina ensin puhdistaa ja öljytä se. Pyri aina käyttämään öljyä, johon on lisätty ”lahoamisen estoainetta”. Puun on oltava puhdas ja kuiva ennen pintakäsittelyä, muutoin vesi jää puun sisälle ja yhdessä öljyn ja bakteerien kanssa home ja lahoamisbakteerit saavat paremman otteen puusta.

Käsittely noin kaksi kertaa käyttökaudessa tiikille tai kovapuisille kalusteille kehitetyllä puuöljyllä. Erilaisten sääolosuhteiden takia käsittely voi olla tarpeellista tehdä useamminkin. Käytä öljyä reilusti ja anna öljyn imeytyä puuhun. Puhdista ylimääräinen öljy kalusteista.

Ikääntyessään ja ulkokäytössä öljyämätön tiikki harmaantuu (patinoituu), mutta alkuperäisen värin saa takaisin puhdistuksella, hionnalla ja öljyämisellä. Puhdistaminen ja öljyäminen ennen varastointia.

Varastointi ilmavassa tilassa, esimerkiksi katoksessa. Ei liian kuivassa (lämmin sisätila) ettei puun kutistuminen vahingoita rakennetta. Älä koskaan peitä kosteita tai märkiä kalusteita. Älä peitä kalusteita muovilla tai vastaavalla, sillä se saattaa aiheuttaa sienen kasvua.

Tuotteen mitat

4 hengen pöytä

Leveys: 148 cm
Syvyys: 90 cm
Korkeus: 74 cm
Yhden riman leveys: 5 cm

6 hengen pöytä

Leveys: 214 cm
Syvyys: 100 cm
Korkeus: 74 cm
Yhden riman leveys: 5 cm

Tekniset tiedot

Jalat: Pulverimaalattua, ruostumatonta alumiinia
Kansi: FSC-sertifioitua tiikkiä
Tuotteen valmiusaste: Toimitetaan kansi irrallaan
Tuotteen valmistusmaa: Vietnam

Suunnittelija

Marjut Nousiainen, sisustusarkkitehti SIO ja kalustemuotoilija

Valmistunut Estonian Academy of Arts -koulusta vuonna 2011, pääaineenaan sisustusarkkitehtuuri ja kalustemuotoilu.
Valmistunut Kymenlaakson ammattikorkeakoulusta vuonna 2009, pääaineenaan kaluste- ja sisustussuunnittelu.
Palkittu muun muassa vuonna 2009 Baltic Modo Design Competition -kilpailun ensimmäisellä sijalla.
Suhtautuu intohimoisesti luontoon, puumuotoiluun, joogaan ja käsitöihin.
Nousiaisen suunnittelemia sisustuskohteita löytyy niin Lempäälästä, Helsingistä, Tartosta kuin Tallinnastakin.
Nousiaisen suunnittelemia kalusteita puolestaan löytyy sekä suomalaisten että virolaisten yritysten valikoimasta.
Perustanut oman restoratiivisen ympäristön suunnitteluun erikoistuneen suunnittelutoimiston, Design Studio Marjut Nousiainen.
Restoratiivinen tarkoittaa kaikki aistit huomioon ottavaa, käyttäjälähtöistä suunnittelua, jossa luonto liitetään kiinteäksi osaksi suunnittelua.
Tekee laajasti suunnittelualan töitä, kuten julkisten ja yksityisten tilojen kokonaisvaltaista sisustusarkkitehtisuunnittelua, kalustemuotoilua sekä kuosisuunnittelua.

Sisustusarkkitehti SIO ja kalustemuotoilija Marjut Nousiainen

Pakkauksen mitat

Pakkauksen mitat ilmoitettu järjestyksessä: pituus, leveys ja korkeus.

Paino 8 kg (kilogramma)
Mitat 151 × 93 × 17 cm (senttimetri)
Koko

148 x 90 cm, 214 x 100 cm

Saatat myös pitää...