fbpx

No products in the cart.

LIITY SISÄPIIRIIN JA TILAA UUTISKIRJE, SAAT -20% ALENNUKSEN ENSIMMÄISESTÄ NORMAALIHINTAISESTA OSTOKSESTA🤍

nuoli ikoni
-25%

Rima-terassituoli

Original price was: 195,00€.Current price is: 146,00€.

(sis. alv 24%)

125-juhlavuotemme kunniaksi sisustusarkkitehti SIO ja kalustemuotoilija Marjut Nousiainen on luonut yhteistyössä Niemi Designin kanssa modernin ulkokaluste-malliston, joka sopii suomalaiseen kotiin ja maisemaan.

Sisustusarkkitehti SIO ja kalustemuotoilija Marjut Nousiainen

Rima-terassituoli on siro, kevytrakenteinen tuoli, jossa on trendikäs rimoitus tuolin istuimessa ja selkänojassa. Pinottava tuoli on säänkestävä.

Saatavuus

Varastossa

Varastotuotteet lähetetään 1-3 arkipäivässä.

Tuotetiedot

125-juhlavuotemme kunniaksi sisustusarkkitehti SIO ja kalustemuotoilija Marjut Nousiainen on luonut yhteistyössä Niemi Designin kanssa modernin ulkokaluste-malliston, joka sopii suomalaiseen kotiin ja maisemaan.

Ulkokäyttöön suunniteltu, säänkestävä Rima-terassituoli on kevyt ja sirorakenteinen. Tuolin istuimessa ja selkänojassa on hyvin trendikäs, kapea rimoitus. Yhden riman leveys on 2 cm. Tuolin runko on ruostumatonta, pulverimaalattua alumiinia.

– Rima-tuolit voi pinota, joten ne on helppo säilyttää käyttökausien välillä. Rimoitetuista pinnoista vesi pääsee valumaan eikä jää seisomaan rakenteisiin, Nousiainen kuvailee.

Lämmin tiikin sävy yhdistettynä mustaan alumiiniin on Nousiaisen mielestä toimiva yhdistelmä.

– Tiikki on kestävä, kaunis pinta ulkokalusteisiin. Rima-tuolissa käytetään puuta vain sertifioiduista metsistä, hän muistuttaa.

Alumiini tekee tuolista helppohoitoisen ja kevyen siirrellä, tiikki puolestaan on luja, kestävä ja helposti huollettava materiaali kesän vaihteleviin sääoloihin.

Rima-terassituoli sopii moneen kohteeseen ja se on helppo yhdistellä erilaisten pöytien pariksi. Yhdistä Rima-tuoli esimerkiksi Loviisa-malliston pöytien kanssa.

Terassituoli valmistetaan omalla tehtaallamme Vietnamissa. Tuoli sopii sisä- ja ulkokäyttöön, mutta talvisäilytystä suositellaan sisätiloissa tai katoksessa.

Tuotteen mitat

Leveys: 52 cm
Syvyys: 58 cm
Korkeus: 81 cm
Istumaleveys: 45 cm
Istumasyvyys: 46/50 cm
Istumakorkeus: 45 cm
Yhden riman leveys: 2 cm
Painoraja: 120 kg

Tekniset tiedot

Runko: Pulverimaalattua, ruostumatonta alumiinia
Istuin ja selkänoja: FSC-sertifioitua tiikkiä
Tuotteen valmiusaste: Toimitetaan koottuna
Tuotteen valmistusmaa: Vietnam

Hoito-ohjeet

Hoito-ohje alumiinille:

Puhdista pinta tarpeen vaatiessa miedolla saippuavedellä, pehmeällä sienellä ja kuivaa hyvin. Painepesurin käyttöä ei suositella. Jos kolhuja tai naarmuja syntyy, puhdista ja paikkaa kolhut välittömästi maalilla.

Hoito-ohje tiikille ja muille kovapuille:

Kun otat uuden kalusteen käyttöön, muista aina ensin puhdistaa ja öljytä se. Pyri aina käyttämään öljyä, johon on lisätty ”lahoamisen estoainetta”. Puun on oltava puhdas ja kuiva ennen pintakäsittelyä, muutoin vesi jää puun sisälle ja yhdessä öljyn ja bakteerien kanssa home ja lahoamisbakteerit saavat paremman otteen puusta.

Käsittely noin kaksi kertaa käyttökaudessa tiikille tai kovapuisille kalusteille kehitetyllä puuöljyllä. Erilaisten sääolosuhteiden takia käsittely voi olla tarpeellista tehdä useamminkin. Käytä öljyä reilusti ja anna öljyn imeytyä puuhun. Puhdista ylimääräinen öljy kalusteista.

Ikääntyessään ja ulkokäytössä öljyämätön tiikki harmaantuu (patinoituu), mutta alkuperäisen värin saa takaisin puhdistuksella, hionnalla ja öljyämisellä. Puhdistaminen ja öljyäminen ennen varastointia.

Varastointi ilmavassa tilassa, esimerkiksi katoksessa. Ei liian kuivassa (lämmin sisätila) ettei puun kutistuminen vahingoita rakennetta. Älä koskaan peitä kosteita tai märkiä kalusteita. Älä peitä kalusteita muovilla tai vastaavalla, sillä se saattaa aiheuttaa sienen kasvua.

Suunnittelija

Marjut Nousiainen, sisustusarkkitehti SIO ja kalustemuotoilija

Valmistunut Estonian Academy of Arts -koulusta vuonna 2011, pääaineenaan sisustusarkkitehtuuri ja kalustemuotoilu.
Valmistunut Kymenlaakson ammattikorkeakoulusta vuonna 2009, pääaineenaan kaluste- ja sisustussuunnittelu.
Palkittu muun muassa vuonna 2009 Baltic Modo Design Competition -kilpailun ensimmäisellä sijalla.
Suhtautuu intohimoisesti luontoon, puumuotoiluun, joogaan ja käsitöihin.
Nousiaisen suunnittelemia sisustuskohteita löytyy niin Lempäälästä, Helsingistä, Tartosta kuin Tallinnastakin.
Nousiaisen suunnittelemia kalusteita puolestaan löytyy sekä suomalaisten että virolaisten yritysten valikoimasta.
Perustanut oman restoratiivisen ympäristön suunnitteluun erikoistuneen suunnittelutoimiston, Design Studio Marjut Nousiainen.
Restoratiivinen tarkoittaa kaikki aistit huomioon ottavaa, käyttäjälähtöistä suunnittelua, jossa luonto liitetään kiinteäksi osaksi suunnittelua.
Tekee laajasti suunnittelualan töitä, kuten julkisten ja yksityisten tilojen kokonaisvaltaista sisustusarkkitehtisuunnittelua, kalustemuotoilua sekä kuosisuunnittelua.

Sisustusarkkitehti SIO ja kalustemuotoilija Marjut Nousiainen

Pakkauksen mitat

Pakkauksen mitat ilmoitettu järjestyksessä: pituus, leveys ja korkeus.

Paino 10 kg (kilogramma)
Mitat 99 × 75 × 53 cm (senttimetri)

Saatat myös pitää...