fbpx

No products in the cart.

LIITY SISÄPIIRIIN JA TILAA UUTISKIRJE, SAAT -20% ALENNUKSEN ENSIMMÄISESTÄ NORMAALIHINTAISESTA OSTOKSESTA🤍

nuoli ikoni
-25%

Kumpu-terassituoli

Original price was: 280,00€.Current price is: 210,00€.

(sis. alv 24%)

Kumpu-mallisto on syntynyt yhteistyössä Niemi Designin ja sisustusarkkitehti SIO ja kalustemuotoilija Marjut Nousiainen kanssa.

Mallisto sisältää ulkokäyttöön suunnitellun ja säänkestävän terassiryhmän sekä terassipöydän ja -tuolin.

Sisustusarkkitehti SIO ja kalustemuotoilija Marjut Nousiainen

Saatavuus

Varastossa

Varastotuotteet lähetetään 1-3 arkipäivässä.

Tuotetiedot

Sisustusarkkitehti SIO ja kalustemuotoilija Marjut Nousiainen on luonut yhteistyössä Niemi Designin kanssa säänkestävän puutarhakalustemalliston. Kaarevista muodoista tunnistettava Kumpu-sarja sisältää ulkokäyttöön suunnitellun terassiryhmän sekä eri kokoisia pöytiä ja tuolit.

Kalustemuotoilija aloitti malliston suunnittelun sohvakalusteista. 3-istuttavalla Kumpu-sohvalla on leppoisaa viettää aikaa perheen ja ystävien kesken, mutta sohvalla on myös nautinnollista lepäillä tai torkkua päiväunia.

– Kummussa halusin tuoda pyöreää muotokieltä usein kantikkaisiin terassin sohvakalusteisiin. Kauniit kaaret tulevat erityisen hyvin esiin kolmen hengen sohvassa, jossa niitä on useampia. Kaarista mieleeni tulivat kumpupilvet ja lämpimät kesäpäivät, sisustusarkkitehti kertoo.

Kumpu-malliston tuotteisiin valikoitui laadukkaat ja kestävät materiaalit ulkotiloihin, alumiini ja tiikki. Pinottavassa Kumpu-terassituolissa lämpimän sävyiset tiikkiosat on yhdistetty mustiin alumiinijalkoihin. Tiikki on vahva, luja puulaji, joka kestää hyvin kesän vaihtelevia sääoloja. Lisäksi tiikki on helposti huollettava materiaali.

Kalustemuotoilijalle tärkeää on restoratiivinen suunnittelu, joka tarkoittaa kaikki aistit huomioon ottavaa, hyvinvointiin panostavaa suunnittelua, jossa luonto liitetään kiinteäksi osaksi suunnittelua.

– Kumpu-sarjassa toin kalusteisiin notkeutta, kaarevuutta ja orgaanista luonnon muotokieltä.

Yhdistä Kumpu-terassituoli samaan sarjaan kuuluvan Kumpu-terassipöydän kanssa. Lisäksi mallistoon kuuluvat sohva, nojatuoli ja sohvapöytä.

Kumpu-terassituoli valmistetaan omalla tehtaallamme Vietnamissa. Terassituoli sopii sisä- ja ulkokäyttöön, mutta talvisäilytystä suositellaan sisätiloissa tai katoksessa.

Tuotteen mitat

Leveys: 60 cm
Syvyys: 61 cm
Korkeus: 84 cm
Istumaleveys: 50 cm (edessä), 41 cm (takana)
Istumasyvyys: 43 cm
Istumakorkeus: 47 cm
Painoraja: 120 kg

Tekniset tiedot

Jalat: Pulverimaalattua alumiinia
Istuin- ja selkänoja: FSC-sertifioitua tiikkiä
Tuotteen valmiusaste: Toimitetaan kasattuna
Tuotteen valmistusmaa: Vietnam

Hoito-ohjeet

Hoito-ohje alumiinille:

Puhdista pinta tarpeen vaatiessa miedolla saippuavedellä, pehmeällä sienellä ja kuivaa hyvin. Painepesurin käyttöä ei suositella. Jos kolhuja tai naarmuja syntyy, puhdista ja paikkaa kolhut välittömästi maalilla.

Hoito-ohje tiikille ja muille kovapuille:

Kun otat uuden kalusteen käyttöön, muista aina ensin puhdistaa ja öljytä se. Pyri aina käyttämään öljyä, johon on lisätty ”lahoamisen estoainetta”. Puun on oltava puhdas ja kuiva ennen pintakäsittelyä, muutoin vesi jää puun sisälle ja yhdessä öljyn ja bakteerien kanssa home ja lahoamisbakteerit saavat paremman otteen puusta.

Käsittely noin kaksi kertaa käyttökaudessa tiikille tai kovapuisille kalusteille kehitetyllä puuöljyllä. Erilaisten sääolosuhteiden takia käsittely voi olla tarpeellista tehdä useamminkin. Käytä öljyä reilusti ja anna öljyn imeytyä puuhun. Puhdista ylimääräinen öljy kalusteista.

Ikääntyessään ja ulkokäytössä öljyämätön tiikki harmaantuu (patinoituu), mutta alkuperäisen värin saa takaisin puhdistuksella, hionnalla ja öljyämisellä. Puhdistaminen ja öljyäminen ennen varastointia.

Varastointi ilmavassa tilassa, esimerkiksi katoksessa. Ei liian kuivassa (lämmin sisätila) ettei puun kutistuminen vahingoita rakennetta. Älä koskaan peitä kosteita tai märkiä kalusteita. Älä peitä kalusteita muovilla tai vastaavalla, sillä se saattaa aiheuttaa sienen kasvua.

Suunnittelija

Marjut Nousiainen, sisustusarkkitehti SIO ja kalustemuotoilija

Valmistunut Estonian Academy of Arts -koulusta vuonna 2011, pääaineenaan sisustusarkkitehtuuri ja kalustemuotoilu.
Valmistunut Kymenlaakson ammattikorkeakoulusta vuonna 2009, pääaineenaan kaluste- ja sisustussuunnittelu.
Palkittu muun muassa vuonna 2009 Baltic Modo Design Competition -kilpailun ensimmäisellä sijalla.
Suhtautuu intohimoisesti luontoon, puumuotoiluun, joogaan ja käsitöihin.
Nousiaisen suunnittelemia sisustuskohteita löytyy niin Lempäälästä, Helsingistä, Tartosta kuin Tallinnastakin.
Nousiaisen suunnittelemia kalusteita puolestaan löytyy sekä suomalaisten että virolaisten yritysten valikoimasta.
Perustanut oman restoratiivisen ympäristön suunnitteluun erikoistuneen suunnittelutoimiston, Design Studio Marjut Nousiainen.
Restoratiivinen tarkoittaa kaikki aistit huomioon ottavaa, käyttäjälähtöistä suunnittelua, jossa luonto liitetään kiinteäksi osaksi suunnittelua.
Tekee laajasti suunnittelualan töitä, kuten julkisten ja yksityisten tilojen kokonaisvaltaista sisustusarkkitehtisuunnittelua, kalustemuotoilua sekä kuosisuunnittelua.

Sisustusarkkitehti SIO ja kalustemuotoilija Marjut Nousiainen

Pakkauksen mitat

Pakkauksen mitat ilmoitettu järjestyksessä: pituus, leveys ja korkeus.

Paino 4 kg (kilogramma)
Mitat 90 × 74 × 62 cm (senttimetri)

Saatat myös pitää...