fbpx

No products in the cart.

LIITY SISÄPIIRIIN JA TILAA UUTISKIRJE, SAAT -20% ALENNUKSEN ENSIMMÄISESTÄ NORMAALIHINTAISESTA OSTOKSESTA🤍

nuoli ikoni
-37%

Teca-kulmasohvaryhmä

999,00

(sis. alv 24%)

Moderniin Teca-kulmasohvaryhmään kuuluu 4-5 hengen sohva ja pöytä. Kulmasohvaryhmässä yhdistyy puutarhakalusteiden monipuolisuus ja käytännöllisyys: leppoisaa illanviettoa voi jatkaa yhteisellä ruokailuhetkellä.

Saatavuus

Varastossa

Varastotuotteet lähetetään 1-3 arkipäivässä.

Tuotetiedot

Teca-kulmasohvaryhmässä yhdistyy terassikalusteiden monipuolisuus: kulmasohvalla onnistuu leppoisa illanvietto ja erillisen pöydän ansiosta iltaan saa yhdistettyä vielä yhteisen ruokailuhetken.

Kulmasohvaryhmä kruunaa kesäisen terassin, puutarhan tai isomman parvekkeen. Ryhmään kuuluu 4-5 hengen sohva ja pöytä. Kulmasohvaryhmä sopii sisä- ja ulkokäyttöön.

Sohvasta löytyy kauniita yksityiskohtia muun muassa käsinojista ja sohvan päädyistä. Käsinojat on valmistettu lujasta, helposti huollettavasta tiikistä ja sohvan päädyissä on kestävästä polypropyleenista valmistettua narupunosta. Myös pöydän kansi on tiikkiä. Kulmasohvaryhmässä käytetty tiikki on FSC-sertifioitua.

Sohvan runko ja pöydän jalat on valmistettu pulverimaalatusta alumiinista. Alumiini on materiaalina ruostumaton, joten se on oiva materiaali puutarha- ja kesäkalusteisiin ja Suomen vaihteleviin sääoloihin. Lisäksi alumiinisia kalusteita on helppo ja kevyt siirrellä. Sohvan pohjassa on joustovyö, joka tuo lisämukavuutta istumiseen.

Kulmasohvan istuin- ja selkänojatyynyissä on vetoketjulliset pehmusteet, jotka ovat irrotettavissa ja pestävissä. Pehmusteet ovat polyesteria, täytteenä vaahtomuovi. Pehmusteet tulisi aina suojata kosteudelta ja paahtavalta auringolta.

Teca-kulmasohvaryhmä valmistetaan omalla tehtaallamme Vietnamissa. Ryhmä sopii sisä- ja ulkokäyttöön, mutta talvisäilytystä suositellaan sisätiloissa tai katoksessa.

Tuotteen mitat

Sohva

Leveys: Sohvan molempien sivujen leveys on 211 cm
Syvyys: 71 cm
Korkeus: 60
Istuinpehmusteen paksuus: 12 cm

Pöytä

Leveys: 64 cm
Syvyys: 64 cm
Korkeus: 41 cm
Kannen säleen/riman leveys: 6 cm

Tekniset tiedot

Sohvan runko ja jalat: Pulverimaalattua alumiinia
Narupunos: Polypropyleenista valmistettu, kestävä naru
Pehmusteet: Päällinen polyesteria, täyte vaahtomuovia
Pehmusteen väri: Tummanharmaa
Pohja: Joustovyö
Pöytä: Kansi FSC-sertifioitua tiikkiä, jalat pulverimaalattua alumiinia
Tuotteiden valmiusaste: Sohva toimitetaan kasaamattomana, pöytä jalat irrallaan
Toimitus: Toimitetaan kahdessa paketissa
Tuotteen valmistusmaa: Vietnam

Hoito-ohjeet

Hoito-ohje alumiinille:

Puhdista pinta tarpeen vaatiessa miedolla saippuavedellä, pehmeällä sienellä ja kuivaa hyvin. Painepesurin käyttöä ei suositella. Jos kolhuja tai naarmuja syntyy, puhdista ja paikkaa kolhut välittömästi maalilla.

Hoito-ohje pehmusteille:

Hyvistä värinkesto- ja kulutusominaisuuksistaan huolimatta pehmusteet saattavat haalistua auringossa, joten pehmusteet on hyvä suojata paahtavalta auringolta ja kastumiselta. Pehmusteet kannattaa käsitellä Softcare-verhoilusuojalla ennen käyttöä.

Pehmusteiden päällisille suositellaan käsinpesua enintään 30 asteessa. Pehmusteiden muotoilu kosteana heti pesun jälkeen.

Hoito-ohje tiikille ja muille kovapuille:

Kun otat uuden kalusteen käyttöön, muista aina ensin puhdistaa ja öljytä se. Pyri aina käyttämään öljyä, johon on lisätty ”lahoamisen estoainetta”. Puun on oltava puhdas ja kuiva ennen pintakäsittelyä, muutoin vesi jää puun sisälle ja yhdessä öljyn ja bakteerien kanssa home ja lahoamisbakteerit saavat paremman otteen puusta.

Käsittely noin kaksi kertaa käyttökaudessa tiikille tai kovapuisille kalusteille kehitetyllä puuöljyllä. Erilaisten sääolosuhteiden takia käsittely voi olla tarpeellista tehdä useamminkin. Käytä öljyä reilusti ja anna öljyn imeytyä puuhun. Puhdista ylimääräinen öljy kalusteista.

Ikääntyessään ja ulkokäytössä öljyämätön tiikki harmaantuu (patinoituu), mutta alkuperäisen värin saa takaisin puhdistuksella, hionnalla ja öljyämisellä. Puhdistaminen ja öljyäminen ennen varastointia.

Varastointi ilmavassa tilassa, esimerkiksi katoksessa. Ei liian kuivassa (lämmin sisätila) ettei puun kutistuminen vahingoita rakennetta. Älä koskaan peitä kosteita tai märkiä kalusteita. Älä peitä kalusteita muovilla tai vastaavalla, sillä se saattaa aiheuttaa sienen kasvua.

Pakkauksen mitat

Pakkauksen mitat ilmoitettu järjestyksessä: pituus, leveys ja korkeus.

Paino 51 kg (kilogramma)
Mitat 145 × 76 × 73 cm (senttimetri)

Saatat myös pitää...