fbpx

No products in the cart.

LIITY SISÄPIIRIIN JA TILAA UUTISKIRJE, SAAT -20% ALENNUKSEN ENSIMMÄISESTÄ NORMAALIHINTAISESTA OSTOKSESTA🤍

nuoli ikoni
-25%

Teca-parvekepöytä 60 cm

146,00

(sis. alv 24%)

Teca-parvekepöydän kansi on valmistettu tiikistä, joka kestää hyvin erilaisia säänvaihteluja. Pöydän jalat on tehty lujakestoisesta, pulverimaalatusta teräksestä.

Teca-pöytä muodostaa yhtenäisen kokonaisuuden Teca-käsinojatuolien kanssa. Pöytä ja tuolit sopivat sisä- ja ulkokäyttöön.

Saatavuus

Varastossa

Varastotuotteet lähetetään 1-3 arkipäivässä.

Tuotetiedot

Siro ja soma Teca-parvekepöytä sopii hyvin pienelle terassille tai parvekkeelle. Pöydän kannen halkaisija on 60 cm ja korkeus 63 cm, joten pöytä mahtuu kapeaankin tilaan. Säänkestävän pöydän kanssa yhtenäisen kokonaisuuden muodostavat Teca-käsinojatuolit.

Pöydän jalat on valmistettu pulverimaalatusta teräksestä. Pöydän kansi on FSC-sertifioitua tiikkiä, joka kestää hyvin erilaisia säänvaihteluja. Tiikki on mainio materiaali terassikalusteille, sillä luja jalopuu tekee pöydästä kestävän. Kannen keskiosassa on pyöreä yksityiskohta, joka on kiveä. Kivisellä yksityiskohdalla on myös oiva käyttötarkoitus, sillä sen päälle voi laskea vaikka kuumia astioita.

Teca-parvekepöytä valmistetaan omalla tehtaallamme Vietnamissa. Pöytä sopii sisä- ja ulkokäyttöön, mutta talvisäilytystä suositellaan sisätiloissa tai katoksessa. Pöydän painoraja on 30 kg.

Tuotteen mitat

Kannen halkaisija: 60 cm
Korkeus: 63 cm
Painoraja: 30 kg

Tekniset tiedot

Jalat: Pulverimaalattua terästä
Kansi: FSC-sertifioitua tiikkiä
Kannen keskiosa: Kiveä
Tuotteen valmiusaste: Toimitetaan jalat irrallaan
Tuotteen valmistusmaa: Vietnam

Hoito- ja kasausohjeet

Hoito-ohje tiikille ja muille kovapuille:

Kun otat uuden kalusteen käyttöön, muista aina ensin puhdistaa ja öljytä se. Pyri aina käyttämään öljyä, johon on lisätty ”lahoamisen estoainetta”. Puun on oltava puhdas ja kuiva ennen pintakäsittelyä, muutoin vesi jää puun sisälle ja yhdessä öljyn ja bakteerien kanssa home ja lahoamisbakteerit saavat paremman otteen puusta.

Käsittely noin kaksi kertaa käyttökaudessa tiikille tai kovapuisille kalusteille kehitetyllä puuöljyllä. Erilaisten sääolosuhteiden takia käsittely voi olla tarpeellista tehdä useamminkin. Käytä öljyä reilusti ja anna öljyn imeytyä puuhun. Puhdista ylimääräinen öljy kalusteista.

Ikääntyessään ja ulkokäytössä öljyämätön tiikki harmaantuu (patinoituu), mutta alkuperäisen värin saa takaisin puhdistuksella, hionnalla ja öljyämisellä. Puhdistaminen ja öljyäminen ennen varastointia.

Varastointi ilmavassa tilassa, esimerkiksi katoksessa. Ei liian kuivassa (lämmin sisätila) ettei puun kutistuminen vahingoita rakennetta. Älä koskaan peitä kosteita tai märkiä kalusteita. Älä peitä kalusteita muovilla tai vastaavalla, sillä se saattaa aiheuttaa sienen kasvua.

Hoito-ohje kivelle:

Puhdista pinta tarpeen vaatiessa miedolla saippuavedellä. Laattoihin ja keramiikkapintoihin erikoistuneista liikkeistä saa hyviä puhdistus- ja hoitoaineita, joilla pinnan saa kosteutta ja likaa hylkiväksi. Tuotetta ei saa säilyttää pakkasessa, koska huokoiseen kiveen imeytynyt tai sen pinnalle jäänyt vesi saattaa jäätyessään rikkoa tuotteen.

Hoito-ohje teräkselle:

Käytä asennukseen ruostumattomasta teräksestä valmistettuja työkaluja. Jos käytetään normaalista teräksestä valmistettuja huonekaluja, on huolehdittava, että pinnalle jäävä teräspöly pyyhitään pois. Jos teräspölyä ei pyyhitä pois, voi tuotteen pinnalle muodostua ruostetta.

Mahdollinen ruoste saadaan tuotteesta poistettua hankaamalla pintaa sienellä tai rievulla lämmintä pesuvettä käyttäen, painepesurin käyttöä ei suositella. Kuivaa pinta huolellisesti. Itse kaluste ei ruostu vaan ruosteen aiheuttaa jokin ulkopuolinen aine. Vaikeasti lähtevään ruosteeseen suosittelemme käyttämään rautakaupoista saatavaa ruostumattoman teräksen puhdistusainetta.

Kasausohjeet:

Teca_parvekepöytä_60cm

Pakkauksen mitat

Pakkauksen mitat ilmoitettu järjestyksessä: pituus, leveys ja korkeus.

Paino 7 kg (kilogramma)
Mitat 62 × 62 × 10 cm (senttimetri)

Saatat myös pitää...