fbpx

No products in the cart.

LIITY SISÄPIIRIIN JA TILAA UUTISKIRJE, SAAT -20% ALENNUKSEN ENSIMMÄISESTÄ NORMAALIHINTAISESTA OSTOKSESTA🤍

nuoli ikoni
-25%

Toledo-lepotuoli

298,50

(sis. alv 24%)

Ylellisyyttä ja ylväyttä pihaan, puutarhaan tai parvekkeelle saa luotua Toledo-lepotuolilla. Tuolin kanssa näyttävän kokonaisuuden muodostaa Toledo-rahi.

Saatavuus

Varastossa

Varastotuotteet lähetetään 1-3 arkipäivässä.

Tuotetiedot

Toledo-lepotuoli on joka pihan, parvekkeen ja pation kutsuvin puutarhakaluste. Laadukkaista materiaaleista valmistettu puutarhakaluste on lisäksi pitkäikäinen.

Pulverimaalatusta teräksestä valmistetun tuolin istuin- ja selkänojassa pujottelee kestävä, polypropyleenista valmistettu naru, joka myötäilee istujan asentoja.

Näyttävästi muotoillussa tuolissa on muhkeat, pyöreät muodot. FSC-sertifioidusta eukalyptuspuusta valmistetut, korkeat jalat tuovat tuolin ilmeeseen ilmavuutta.

Kevyttä lepotuolia on helppo siirrellä, joten sen paikan vaihtaminen onnistuu vaivattomasti. Tuolissa on narullinen, irrotettava ja yhtenäinen istuin-selkänojapehmuste. Pehmusteen päällinen on polyesteria, täyte vaahtomuovia.

Toledo-lepotuoli on säänkestävä, mutta tuolin talvisäilytystä suositellaan sisätiloissa tai katoksessa.

Toledo-lepotuoli valmistetaan omalla tehtaallamme Vietnamissa.

Lepotuolin painoraja on 120 kg.

Hoito-ohje tiikille, eukalyptukselle ja muille kovapuille:

Kun otat uuden kalusteen käyttöön, muista aina ensin puhdistaa ja öljytä se. Pyri aina käyttämään öljyä, johon on lisätty ”lahoamisen estoainetta”. Puun on oltava puhdas ja kuiva ennen pintakäsittelyä, muutoin vesi jää puun sisälle ja yhdessä öljyn ja bakteerien kanssa home ja lahoamisbakteerit saavat paremman otteen puusta.

Käsittely noin kaksi kertaa käyttökaudessa kovapuisille kalusteille kehitetyllä puuöljyllä. Erilaisten sääolosuhteiden takia käsittely voi olla tarpeellista tehdä useamminkin. Käytä öljyä reilusti ja anna öljyn imeytyä puuhun. Puhdista ylimääräinen öljy kalusteista.

Ikääntyessään ja ulkokäytössä öljyämätön puu harmaantuu (patinoituu), mutta alkuperäisen värin saa takaisin puhdistuksella, hionnalla ja öljyämisellä. Puhdistaminen ja öljyäminen ennen varastointia.

Varastointi ilmavassa tilassa, esimerkiksi katoksessa. Ei liian kuivassa (lämmin sisätila) ettei puun kutistuminen vahingoita rakennetta. Älä koskaan peitä kosteita tai märkiä kalusteita. Älä peitä kalusteita muovilla tai vastaavalla, sillä se saattaa aiheuttaa sienen kasvua.

Hoito-ohje teräkselle:

Puhdista jalat pehmeällä sienellä tai rievulla käyttäen lämmintä pesuvettä, painepesurin käyttöä ei suositella. Kuivaa pinta huolellisesti. Itse kaluste ei ruostu vaan ruosteen aiheuttaa jokin ulkopuolinen aine. Vaikeasti lähtevään ruosteeseen suosittelemme käyttämään rautakaupoista saatavaa ruostumattoman teräksen puhdistusainetta.

Hoito-ohje pehmusteille:

Hyvistä värinkesto- ja kulutusominaisuuksistaan huolimatta pehmusteet saattavat haalistua auringossa, joten pehmusteet on hyvä suojata paahtavalta auringolta ja kastumiselta. Pehmusteet kannattaa käsitellä Softcare-verhoilusuojalla ennen käyttöä.

Pehmusteiden päällisille suositellaan käsinpesua enintään 30 asteessa. Pehmusteiden muotoilu kosteana heti pesun jälkeen.

Tuotteen mitat

Leveys: 74 cm
Syvyys: 72 cm
Korkeus: 102 cm
Painoraja: 120 kg
Pehmusteen paksuus: 3 cm

Tekniset tiedot

Runko: Pulverimaalattua terästä
Jalat: FSC-sertifioitua eukalyptuspuuta
Narupunos: Polypropyleenista valmistettu, kestävä naru
Pehmuste: Päällinen polyesteria, täyte vaahtomuovia, pehmuste on irrotettava ja narullinen, mutta ei vetoketjullinen
Tuotteen valmiusaste: Toimitetaan jalat irrallaan
Tuotteen valmistusmaa: Vietnam

Pakkauksen mitat

Pakkauksen mitat ilmoitettu järjestyksessä: pituus, leveys ja korkeus.

Paino 12 kg (kilogramma)
Mitat 75 × 73 × 71 cm (senttimetri)

Saatat myös pitää...