fbpx

No products in the cart.

LIITY SISÄPIIRIIN JA TILAA UUTISKIRJE, SAAT -20% ALENNUKSEN ENSIMMÄISESTÄ NORMAALIHINTAISESTA OSTOKSESTA🤍

nuoli ikoni
-25%

Toledo-rahi

145,00

(sis. alv 24%)

Toledo-rahi toimii jalkatukena, mutta tarvittaessa myös lisäistuimena, laskutasona tai vaikka pienenä pöytänä. Yhdessä Toledo-lepotuolin kanssa puutarhakalusteista saa aikaan näyttävän ja ylellisen kokonaisuuden.

Saatavuus

Varastossa

Varastotuotteet lähetetään 1-3 arkipäivässä.

Tuotetiedot

Toledo-rahi tuo pihaan, puutarhaan, patiolle ja parvekkeelle ylellistä tunnelmaa. Kun rahin yhdistää Toledo-lepotuolin kanssa, saa puutarhakalusteista aikaan näyttävän ja ylvään kokonaisuuden. Laadukkaista materiaaleista valmistetut puutarhakalusteet ovat lisäksi pitkäikäisiä.

Pulverimaalatusta teräksestä valmistetun rahin istuimessa pujottelee kestävä, polypropyleenista valmistettu narupunos. FSC-sertifioidusta eukalyptuspuusta valmistetut, korkeat jalat tuovat rahin ilmeeseen keveyttä.

Siron rahin paikan vaihtaminen onnistuu helposti ja vaivattomasti. Rahi toimii jalkatukena, mutta tarvittaessa myös lisäistuimena, laskutasona tai vaikka pienenä pöytänä. Rahissa on irrotettava, narullinen pehmuste. Pehmusteen päällinen on polyesteria, täyte vaahtomuovia.

Toledo-rahi on säänkestävä, mutta talvisäilytystä suositellaan sisätiloissa tai katoksessa.

Rahi valmistetaan omalla tehtaallamme Vietnamissa.

Rahin painoraja on 80 kg.

Tuotteen mitat

Leveys: 58 cm
Syvyys: 57 cm
Korkeus: 45 cm
Painoraja: 80 kg

Tekniset tiedot

Runko: Pulverimaalattua terästä
Jalat: FSC-sertifioitua eukalyptuspuuta
Narupunos: Polypropyleenista valmistettu, kestävä naru
Pehmusteet: Päällinen polyesteria, täyte vaahtomuovia, pehmuste on irrotettava ja narullinen, mutta ei vetoketjullinen
Pehmusteen väri: Tummanharmaa
Tuotteen valmiusaste: Toimitetaan jalat irrallaan
Tuotteen valmistusmaa: Vietnam

Hoito-ohjeet

Hoito-ohje tiikille, eukalyptukselle ja muille kovapuille:

Kun otat uuden kalusteen käyttöön, muista aina ensin puhdistaa ja öljytä se. Pyri aina käyttämään öljyä, johon on lisätty ”lahoamisen estoainetta”. Puun on oltava puhdas ja kuiva ennen pintakäsittelyä, muutoin vesi jää puun sisälle ja yhdessä öljyn ja bakteerien kanssa home ja lahoamisbakteerit saavat paremman otteen puusta.

Käsittely noin kaksi kertaa käyttökaudessa kovapuisille kalusteille kehitetyllä puuöljyllä. Erilaisten sääolosuhteiden takia käsittely voi olla tarpeellista tehdä useamminkin. Käytä öljyä reilusti ja anna öljyn imeytyä puuhun. Puhdista ylimääräinen öljy kalusteista.

Ikääntyessään ja ulkokäytössä öljyämätön puu harmaantuu (patinoituu), mutta alkuperäisen värin saa takaisin puhdistuksella, hionnalla ja öljyämisellä. Puhdistaminen ja öljyäminen ennen varastointia.

Varastointi ilmavassa tilassa, esimerkiksi katoksessa. Ei liian kuivassa (lämmin sisätila) ettei puun kutistuminen vahingoita rakennetta. Älä koskaan peitä kosteita tai märkiä kalusteita. Älä peitä kalusteita muovilla tai vastaavalla, sillä se saattaa aiheuttaa sienen kasvua.

Hoito-ohje teräkselle:

Puhdista jalat pehmeällä sienellä tai rievulla käyttäen lämmintä pesuvettä, painepesurin käyttöä ei suositella. Kuivaa pinta huolellisesti. Itse kaluste ei ruostu vaan ruosteen aiheuttaa jokin ulkopuolinen aine. Vaikeasti lähtevään ruosteeseen suosittelemme käyttämään rautakaupoista saatavaa ruostumattoman teräksen puhdistusainetta.

Hoito-ohje pehmusteille

Hyvistä värinkesto- ja kulutusominaisuuksistaan huolimatta pehmusteet saattavat haalistua auringossa, joten pehmusteet on hyvä suojata paahtavalta auringolta ja kastumiselta. Pehmusteet kannattaa käsitellä Softcare-verhoilusuojalla ennen käyttöä.

Pehmusteiden päällisille suositellaan käsinpesua enintään 30 asteessa. Pehmusteiden muotoilu kosteana heti pesun jälkeen.

Pakkauksen mitat

Pakkauksen mitat ilmoitettu järjestyksessä: pituus, leveys ja korkeus.

Paino 9 kg (kilogramma)
Mitat 59 × 58 × 47 cm (senttimetri)

Saatat myös pitää...