fbpx

No products in the cart.

LIITY SISÄPIIRIIN JA TILAA UUTISKIRJE, SAAT -20% ALENNUKSEN ENSIMMÄISESTÄ NORMAALIHINTAISESTA OSTOKSESTA🤍

nuoli ikoni

Softcare kirkas puuöljy

12,00

(sis. alv 24%)

Kirkas puuöljy on kehitetty öljytyille ja pintakäsittelemättömille puupinnoille. Puuöljyllä voi suojata esimerkiksi keittiön puiset työtasot, pöydät, tuolit ja puiset ulkokalusteet.

Saatavuus

Varastossa

Varastotuotteet lähetetään 1-3 arkipäivässä.

Tuotetiedot

Softcaren kirkas puuöljy on öljytyille ja pintakäsittelemättömille puupinnoille kehitetty erikoisöljy.

Softcare puuöljyllä voi suojata esimerkiksi keittiön puiset työtasot, pöydät, tuolit ja puiset ulkokalusteet. Kirkas puuöljy sopii tiikille, kovapuulle, kyllästetyille sekä käsittelemättömille kalusteille ja antaa hyvän suojan kosteutta ja likaa vastaan.

Öljy sopii sisä- ja ulkokäyttöön. Puuöljy imeytyy erityisen koostumuksensa ansiosta syvälle puuhun ja antaa tehokkaan suojan. Kuivumisaika on noin 12 tuntia.

Käsittelemättömät, uudet puupinnat voi käsitellä peräkkäin 12 tunnin välein 2-3 kertaa, jolloin saadaan todella hyvin likaa ja kosteutta kestävä pinta. Ulkokalusteet tulisi huoltoöljytä 2-3 kertaa kesässä sään ja käyttöpaikan mukaan, ettei niiden pinta kuivu ja halkeile. Ennen käsittelyä muista suojata ympäristö, ettei öljyä roisku käsittelyn aikana esimerkiksi lattioille.

Puuöljy estää puuta kuivumasta, joten se pidentää kalusteiden ikää ja antaa kauniin pehmeän pinnan sekä hieman väriäkin. Puuöljy on kehitetty 150 vuotta vanhan englantilaisen reseptin mukaan ja on erittäin laadukas tuote.

Espoossa toimiva perheyritys Soft Protector Oy tunnetaan erityisesti korkealaatuisista, innovatiivisista tuotteista ja rekisteröidystä Softcare™-tuotemerkistä. Yritys pyrkii olemaan eturivissä ympäristöystävällisten ja turvallisten tuotteiden valmistajana. Softcare-tuotesarjaa kehitetään jatkuvasti ja tuotteita on huonekalujen, vaatteiden, mattojen, nahan ja puun hoitoon ja suojaukseen.

Tuotteen mitat

Koko: 500 ml

Käyttöohje

Ennen käsittelyä muista suojata ympäristö, ettei öljyä roisku käsittelyn aikana esimerkiksi lattioille.

Pulloa ravistetaan hyvin ja sumutetaan puhtaalle, kuivalle pinnalle. Voit levittää puuöljyä myös rievulla tai siveltimellä. Anna öljyn imeytyä rauhassa. Tarvittaessa voit uusia käsittelyn.

Ylimääräinen öljy pyyhitään nukkaamattomalla liinalla tasaiseksi. Käytön jälkeen pullo pitää kääntää ylösalaisin ja suihkuttaa pilli tyhjäksi, jotta suutin ei tukkeudu.

Työvälineet on pestävä lämpimässä saippuavedessä tai poltettava heti käytön jälkeen, koska puuöljyhöyryt voivat kuumentuessaan syttyä itsestään.

Tuote sisältää pellavaöljyä.

Pakkauksen mitat

Pakkauksen mitat ilmoitettu järjestyksessä: pituus, leveys ja korkeus.

Paino 1 kg (kilogramma)
Mitat 40 × 25 × 5 cm (senttimetri)

Saatat myös pitää...