fbpx

No products in the cart.

RUOKAPÖYDÄT JA TUOLIT SEKÄ KLASSIKKO- JA NATURE SLEEP -SARJAT -25% KOODILLA DESIGNJOULU25. 🤍

nuoli ikoni

Hygieniapatjat

Hygieniapatja on helppohoitoinen. Patjan ominaisuuksissa on huomioitu laadun ja miellyttävän ergonomian lisäksi erityisesti pesemisen vaivattomuus ja patjan toimivuus pitkäaikaisessa käytössä. Siksi se sopii erityisen hyvin laitoshoitoon, mutta miksei myös kotiinkin. Kun tilaat hygieniapatjan meiltä, ostat ja tuet suomalaista työtä!

Valitun kaltaisia tuotteita ei löytynyt.

Mikä ihmeen hygieniapatja?

Hygieniapatjamme on valmistettu paloturvallisesta kimmovaahtomuovista. Patjaa voikin pitää vaahtomuovipatjan hieman kehittyneempänä yksilönä. Edeltäjäänsä verrattuna hygieniapatjassa on kiinnitetty erityistä huomiota sen helppohoitoisuuteen, jonka suurin tekijä on konepesun kestävä ja vaivattomasti irrotettava hygieniapäällinen. Hygieniapatja myös taipuu tarvittaessa, joten se sopii loistavasti myös moottori- tai säätösänkyihin. Patja on suunniteltu vastaamaan erityisesti sairaan- ja kotihoidon potilaiden tarpeisiin, mutta on oikein toimiva kokonaisuus myös kotikäyttöön. Käytännöllisyys ja helppohoitoisuus kunniaan.

Hygieniapatja kestää

Hygieniapatja kestää käyttöä. Suomalaisen perheyrityksen pitkän historian valossa tiedämme, mistä puhumme. Tämä konkretisoituu myös tarjoamissamme pitkissä takuuajoissa. Hygieniapatja on sijoitus, joka kantaa pitkälle ja pysyy kantavana pitkään, sillä se ei väsy käytössä. Patja täyttää kirkkaasti myös hoitoalan ammattilaisten laatukriteerit. Koska laatu on taattu, voit tilata patjan täysin huoletta suoraan verkkokaupastamme!

Näin valitset oikean koon

Verkkokaupastamme löydät useita eri kokoja ja eri tiheydellä täytettyjä patjoja. Muista kiinnittää huomio erityisesti seuraaviin ominaisuuksiin patjaa valitessasi:
  • Patjan tiheys (esim. 35kg/m3): Nyrkkisääntönä toimii, mitä enemmän massaa nukkujalla on, sitä suurempi patjan tiheyden tulee olla. Liian kevyt tai ohut patja kuoleentuu ennenaikaisesti. Suositus on, että jatkuvaan käyttöön aikuiselle tarvitaan 30kg/m3 tai sitä raskaampi laatu. Lapselle tai tilapäiseen tarkoitukseen käy kevyempikin.
  • Patjan paksuus (esim. 15 cm): Mitä paksumpi patja, sitä kestävämpi. Kevytkin vaahtomuovi saa paksuudesta voimaa. Aikuiselle suositus on 10-15 cm, mutta ohuempikin sopii tilapäiseen käyttöön tai lapselle.
  • Patjan kimmoisuus ja pehmeys: Tämän valinnan olemme hoitaneet puolestasi! Hygieniapatjoistamme löydät nimittäin vain patjoja, joissa yhdistyvät oikea pintapehmeys ja optimaalinen kovuus. Myös kimmoisuus on huippuluokkaa, mitä edellytetäänkin vaativaan käyttöön soveltuvilta patjoilta.
  • Patjan leveys (esim. 80 cm): Tarkista huolellisesti, että patja mahtuu sänkyysi. Toisaalta miksi et samalla päivittäisi vuodettasi uuteen uskoon samalla toimituskustannuksella? Katso vielä läpi upeat sänkymme ja siihen sopivat vuodevaatteet ennen kuin tilaat.