fbpx

No products in the cart.

LIITY SISÄPIIRIIN JA TILAA UUTISKIRJE, SAAT -20% ALENNUKSEN ENSIMMÄISESTÄ NORMAALIHINTAISESTA OSTOKSESTA🤍

nuoli ikoni

Keinutuolit

Keinutuolissa olet samaan aikaan sekä liikkeellä että perillä. Älä sinäkään mene vielä minnekään, vaan tutustu rauhassa meidän keinutuolivalikoimaamme. Sieltä löydät kestävistä materiaaleista tehdyt, mukavat ja tyylikkäät mallit, joiden kyydissä kiikkuminen sujuu erittäin mukavasti. Kokeile vaikka! Meiltä tilaat helposti verkosta ja samalla tuet myös suomalaista perheyritystämme.

Näytetään ainoa tulos


Miellyttävää keinahtelua niin kotiin kuin julkisiin tiloihin

Kun istahdat keinutuoliin, voit tuntea kehossasi pienen liikkeen rauhoittavan vaikutuksen. Keinutuolissa istuskellen voit ihanasti lukea kirjaa, kutoa sukkaa tai vaikka katsella televisiota. Valikoimastamme löydät hyvin kestäviä, helposti siistittäviä sekä erittäin helppokäyttöisiä malleja. Meidän tuotteemme sopivat mainiosti niin julkiseen tilaan kuin kotiinkin. Tilaa meiltä ja koe itse keinahtelun mukavuus!

Onko keinutuolit vain vanhuksille?

Keinutuolit sopivat ihan jokaiselle. Vaikka ne on tyypillisesti nähty lähinnä vain senioreiden käytössä, ne sopivat loistavasti myös esimerkiksi modernin lapsiperheen kotiin. Kukapa ei haluaisi pientä lisäliikettä elämäänsä? Toisaalta, laadukkaina ja tyyliltään klassisina huonekaluina ne kestävät myös aikaa. Voit siis huoletta sijoittaa hyvään keinutuoliin, joka parhaassa tapauksessa kulkee rinnallasi pitkälle tulevaisuuteen. Keinutuolimme ovat myös äärimmäisen mukavia istua. Älä anna minkään pidätellä sinua, vaan osta meiltä unelmiesi lepopaikka!  

Jatka keinutuolin ja suomalaisen perheyrityksemme menestystarinaa

Keinutuoleja on ollut Suomessa jo 1600-luvulta, mutta se on vuosien saatossa käynyt läpi todellisen brändimuodonmuutoksen. Nykyään se toimii sekä mukavana lepopaikkana mummolassa että designkalusteena tyylitietoisessa kodissa. Suomalaisen perheyrityksen pitkän, 1800-luvulle ulottuvan, kokemuksemme valossa voimme todeta, että keinutuoli on ja pysyy. Kun ostat keinutuolisi meiltä, jatkat niin keinutuolien sekä suomalaisen perheyrityksemme menestystarinaa myös tulevaisuuteen.

Kyllästyttääkö kiikkuminen?

Välillä on hyvä myös pysähtyä ja laittaa jalat takaisin maan kamaralle. Jos kaipaat tuoliltasi erityisesti pehmeää löhöilyä, suosittelemme tutustumaan nojatuoleihimme. Jos puolestaan haet vakautta ja monikäyttöisyyttä, katso läpi ruokapöydän tuolit, rahit ja jakkarat sekä hoivatuolit ja -pöydät. Vai tuskastuttaako sinua päättämisen vaikeus? Muista, että verkkokaupastamme saat kerralla tilattua myös useamman tuotteen, yhtä kätevästi ja pienemmillä toimituskustannuksilla.