fbpx

No products in the cart.

LIITY SISÄPIIRIIN JA TILAA UUTISKIRJE, SAAT -20% ALENNUKSEN ENSIMMÄISESTÄ NORMAALIHINTAISESTA OSTOKSESTA🤍

nuoli ikoni

Hoivatuolit ja -pöydät

Meiltä löydät käytännölliset hoivatuolit ja -pöydät. Suomen vanhimpana huonekaluvalmistajana tunnemme esimerkiksi senioreiden erityistarpeet, ja valikoimamme tuotteet on suunniteltu huolella niitä vastaaviksi. Hoivakalusteiden pöydät ja tuolit sopivat myös moniin muihinkin tarpeisiin. Paluuta normaaleihin tuoleihin ja pöytiin ei enää ole, kun kokeilet vastaavia hoivatuotteitamme ja huomaat niiden ylivertaisuuden. Meiltä saat tilattua tuotteet kätevästi, halutessasi jopa suoraan kotiisi tai hoitolaitokseen asti.

Näytetään kaikki 2 tulosta


Erityistarpeet täyttyvät

Vanhuus tai jokin sairaus tuo mukanaan tiettyjä rajoitteita, jotka olisi hyvä huomioida myös päivittäin käytetyissä huonekaluissa. Meidän valikoimamme tuotteet ovat tarkasti suunniteltu juuri esimerkiksi senioreille optimaalisiksi. Tukeva rakenne ja pehmeä muotoilu takaavat sen, että hoivapöydät ja -tuolimme ovat vaivattomia ja turvallisia käyttää. Hoivatuolillemme on aina mukava ja helppo istahtaa.

Valtteina esteettömyys, käytännöllisyys sekä ajaton design

Hoivatuolit ja -pöytämme sopivat erityisen hyvin hoiva-alan ja vanhustyön käyttöön. Ne täyttävät erinomaisesti laatu, esteettömyys -ja  käytännöllisyysvaatimukset, joita aloilla on. Ajattomalta muotoilultaan ja siistiltä ulkoasultaan ne taipuvat hyvin myös monenlaiseen sisutukseen. Koska käyttömahdollisuuksia on rutkasti, se takaa, että sijoitus kannattaa. Toimivista kalusteista riittää iloa vuosiksi.

Kalusteet istuvat yhteen – kirjaimellisesti

Sisusta tyylillä, mutta toimivasti. Kun ostat useamman hoivatuolin ja -pöydän samaa sarjaa, luot tilaan helposti harmonisen tunnelman. Kalusteet istuvat hyvin yhteen - jopa kirjaimellisesti. Tuoleista löydät helposti päällekkäin pinottavia malleja. Näin saat kätevästi ruokailutilasta esimerkiksi auditorion tai syntymäpäiväjuhlien näyttämön. Anna ääni vaivattomuudelle ja osta meiltä tarpeeseesi sopivat hoivapöydät ja -tuolit. Verkosta saat kaiken tilattua erittäin kätevästi. Kokeile ja ihastu!

Tuoleja on moneen makuun

Vaihtelu on hyväksi - myös vanhemmiten. Samassa tuolissa ei kannata istua koko päivää. Siksi meiltä löydät myös erityistarpeet täyttävät  nojatuolit sekä keinutuolit. Niiden vauhti ja pehmeys tuovat uusia ärsykkeitä ja siten aktivoivat myös mieltä. Ja muista – säästät niin aikaa, vaivaa sekä rahaa, kun tilaat kaikki tarvitsemasi tuotteet kerralla verkkokaupastamme. Yhdellä kuljetusmaksulla saat koko setin itsellesi vain 2-7 päivässä, mikäli tuotteita on varastossamme. Vain muutamalla klikkauksella mahdollistat mukavan ja vaivattoman arjen. Kun ostat meiltä, tuet samalla myös suomalaista perheyritystämme.