fbpx

No products in the cart.

VALITSEMASI NORMAALIHINTAINEN TUOTE -30% KOODILLA SUN30 | KAIKKI SÄNGYT -30% KOODILLA UNI30

nuoli ikoni

Rakastu uudelleen

Eläköön käytetyt huonekalut uudessa kodissa.

Kiertotalous antaa kalusteelle uuden mahdollisuuden, jonka se ansaitsee.

Rakastu uudelleen -kategorian tuotteet ovat pääosin esimerkiksi malli-, kuvaus- ja PR-kappaleita. Lisäksi kategoriasta voit löytää myös asiakasvaihtoina ja -palautuksena tulleita tuotteita. Palautustuotteiden kunto tarkistetaan aina huolella, joten voit luottaa, että ostamasi tuote on täysin käyttökelpoinen. Rakastu uudelleen -kategorian tuotteet ovat yhtä lailla laadukkaita ja kestäviä ja ne säilyvät hyvin pidettynä pitkään, jopa sukupolvelta toiselle.

Haluamme varmistaa, että tuotteet pääsevät varmasti käyttöön ja kategorian alennusprosentit ulottuvat siksi jopa -75 % asti.

Näytetään tulokset 1–12 / 20


Vastuullisin askelin kohti tulevaa

Vastuulliset ja tietoisesti harkitut toimintatavat ovat tänä päivänä välttämättömyys. Haluamme toimia kestävän kehityksen periaatteita noudattaen varmistamalla esimerkiksi juuri sen, että palautuksena tullut huonekalu saa uuden kodin. Haluamme tulevaisuudessa kasvattaa kiertotalouden toimintatapaa ja voimaa ja tuoda yhä enemmän elämää kestäviä ja jo nähneitä kalusteita uudelleen myyntiin.  

Huolla ja korjaa

Muistathan, että pieniä kolhuja tai kulumia voi myös tarvittaessa korjata. Aidot puumateriaalit kalusteissa sallivat hiomisen ja maalauksen. Usein pieni kosmeettinen haitta ei vaikuta kalusteen käyttöön tai sen turvallisuuteen. Tärkeintä on, että kaluste ei päädy kaatopaikalle vaan saa vielä uuden mahdollisuuden osana kodin muuta sisustusta.

Anna hyvän kiertää

 

Rakastu uudelleen -kategorian valikoima vaihtelee ja kalusteet ovat usein jopa yksittäiskappaleita, Tämän kategorian tuotteen saat hankittua aina edullisemmin kuin vastaavan uuden. Rakastu uudelleen -tuotteessa ei ole vaihto- tai palautusoikeutta ja toimitusvaihtoehtona on tällä hetkellä ainoastaan nouto Sastamalasta Niemen Tehtailta, ei lähetysmahdollisuutta.