fbpx

No products in the cart.

LIITY SISÄPIIRIIN JA TILAA UUTISKIRJE, SAAT -20% ALENNUKSEN ENSIMMÄISESTÄ NORMAALIHINTAISESTA OSTOKSESTA🤍

nuoli ikoni

Hoivasängyt ja lisätarvikkeet

Lisää tarvikkeita arkea helpottamaan, kyllä kiitos! Hoivasängyistä ja lisätarvikkeista löydät elämänlaatua kohottavia ratkaisuja niin hoivakoti- kuin kotikäyttöön. Suomalaisen perheyrityksen kokemuksella olemme tarkoin harkinneet eri tuotteidemme ominaisuuksia, jotta ne vastaisivat hyvin erilaisiin tarpeisiin. Katso läpi valikoimamme, tilaa ja kokeile ratkaisujamme myös käytännössä.

Näytetään kaikki 3 tulosta


Hoivasängystä apua liikkumisen haasteisiin

Miksi esimerkiksi seniorille pitää olla juuri hoivasänky? Välillä tuntuu, että nuorenkin ihmisen on vaikea päästä sängystä ylös. Ei se ole ainakaan helpompaa silloin, kun lihasvoimat ja muu ketteryys ovat jo päässeet heikentymään. Jotta arki rullaisi mahdollisimman sulavasti, tarvitaan siis  seniorisängyt eli hoivasängyt, jotka helpottavat erityisesti sängylle kellahtamista sekä siitä ylös pääsemistä. Hoivasängyssä on lisäksi lukuisia muita ominaisuuksia, jotka helpottavat erityisesti mahdollisen hoitajan työtä. Sano kyllä paremmalle arjelle ja osta hoivasänky meiltä!

Lisätarvikkeet täydentävät kokonaisuuden

Lisätarvikkeista löydät hyödyllisiä ratkaisuja arjen helpottamiseen sekä paljon muihin seniorikalusteisiin yhteensopivia tuotteita, joilla voit viedä huonekalujen toimivuuden maaliin saakka. Lisätarvikkeista löydät monenlaisia hoitoon suunniteltuja tuotteita. Kun hoitohenkilökunnan sekä hoidettavien käytössä on juuri sopivat tarvikkeet ja huonekalut, arki muuttuu paljon miellyttävämmäksi. Turvallisuus kohenee ja päivittäiset rutiinit sujuvat helpommin. Tutustu valikoimaamme, valitse sieltä arkeasi helpottavat kalusteet ja tilaa!

Tutustu tarkasti tuotetietoihin

Verkkokaupasta ostaessasi sinulla on ainutlaatuinen mahdollisuus tutustua tuotetietoihin rauhassa ennen ostopäätöksen tekemistä. Kun katsot läpi eri vaihtoehtoja, voit yllättyä niiden upeista ominaisuuksista sekä laadusta. Myös käyttämämme materiaalit ovat tarkoin listattu jokaiselle tuotesivulle. Jos tuotetiedoista jäi vielä jotain kysyttävää, voit olla yhteydessä asiakaspalveluumme sen aukioloaikoina. Autamme sinua mielellämme!

Tutustu myös muihin hoivakalusteisiimme

Onhan sinulla sängyn lisäksi myös sopivat tuolit ja pöydät? Niiden avulla myös päivän toimet ja ruokailut sujuvat sutjakkaammin. Meiltä löydät myös upeat keinutuolit sekä istumista tukevat nojatuolit. Kun tilaat useamman tuotteen kerralla, säästät niin aikaa kuin rahaakin, sillä toimitusmaksu veloitetaan vain kerran.