fbpx

No products in the cart.

LIITY SISÄPIIRIIN JA TILAA UUTISKIRJE, SAAT -20% ALENNUKSEN ENSIMMÄISESTÄ NORMAALIHINTAISESTA OSTOKSESTA🤍

nuoli ikoni

Nojatuolit

Me suomalaisena perheyrityksenä tarjoamme sinulle upean valikoiman erilaisia nojatuoleja, jotka vastaavat juuri tarpeisiisi vaikka seniorina. Tuki, turvallisuus ja erinomainen käytettävyys yhdistyvät kaikissa malleissamme. Verkkokaupastamme tilaat nojatuolin näppärästi vain muutamalla klikkauksella.

Valitun kaltaisia tuotteita ei löytynyt.

Miten hoivakalusteiden nojatuolit eroavat tavallisista nojatuoleista?


Esimerkiksi senioreille tarkoitettuun nojatuoliin istuessasi tunnet kuinka jämäkkä pehmuste ja selän optimaalinen muotoilu saavat aikaan vakaan ja tukevan olon – kuitenkaan miellyttävää pehmeyttä unohtamatta. Myös ylös nouseminen on helpompaa. Jämäkkyys antaa tukea ja turvaa. Valikoimastamme löydät myös malleja, jotka täyttävät tiukat esteettömyysvaatimukset. Nojatuolejamme yhdistää myös siistimisen helppous. Esimerkiksi irrotettavalla verhoilulla tai antibakteerisilla materiaaleilla höystetyt tuolit pysyvät puhtaana vaivattomasti ja pitkään. Sano kyllä kätevyydelle tilaamalla meiltä!

Laatua ja käytettävyyttä materiaaleista

Meiltä tilaat erinomaisella hinta-laatusuhteella. Käytämme nojatuoleissamme laadukkaita materiaaleja, jotka on eritelty tarkasti kunkin tuotteen sivulla. Valikoimastamme löydät erittäin kestäviä malleja, joissa on huomioitu myös paloturvallisuus. Toisaalta jo aiemmin mainittu jämäkkyys ja siistimisen helppous kumpuavat käyttämistämme materiaaleista. Uskomme, että kun pieniin yksityiskohtiin on panostettu, myös kokonaisuus toimii moitteetta. Ja kun kokonaisuus toimii, siihen kannattaa investoida.

Sopii moneen tilaan

Nojatuolimme sopivat hyvin niin julkisiin tiloihin, hoivakoteihin kuin ihan kotiolohuoneisiinkin. Olemme ottaneet tuotteissamme tarkasti huomioon myös eri tilojen tarpeet. Emme ole nojatuoleissamme keskittyneet ainoastaan materiaaleihin, vaan myös kaunis muotoilu on meille tärkeää. Klassinen ajattomuus ja tyylikkyys tekee sen, että nojatuoli istuu lähes tilaan kuin tilaan. Meiltä löydät myös useita eri malleja ja värivaihtoehtoja, joista voit valita mieleisesi. Tutustu valikoimaamme ja löydä oma löhöilynurkkasi!

Mistä saada vaihtelua ja yksilöllistä mukavuutta?

Miten olisi nojatuoli tyynyllä? Meidän valikoimastamme löydät niin säädettävät niskatyynyt kuin alaselkää tukevat mallit. Niillä nostat istumisen mukavuuden täysin uudelle tasolle. Jos kaipaat vielä lisää vaihtelua, niin miten olisi keinutuoli? Rauhallisesta keinuskelusta voit löytää myös uudenlaista mielenrauhaa vaikka eläkepäiviisi. Onhan sinulla jo käytössä arkea helpottavat hoivatuolit ja -pöydät? Nämä kaikki tuotteet saat tilattua itsellesi kätevästi verkkokaupastamme.