fbpx

No products in the cart.

LIITY SISÄPIIRIIN JA TILAA UUTISKIRJE, SAAT -20% ALENNUKSEN ENSIMMÄISESTÄ NORMAALIHINTAISESTA OSTOKSESTA🤍

nuoli ikoni

Salo-avokulmasohva

2.280,00

(sis. alv 24%)

Ajattomasti muotoiltu Salo-avokulmasohva on oman, Virossa toimivan sohvatehtaamme taidonnäyte.

Laadukkaat materiaalit ja ammattimainen käsityöosaaminen takaavat Salo-avokulmasohvalle pitkän iän. Sohva on verhoiltu beigellä Sparr-kankaalla.

Tuotetiedot

Laadukkaat materiaalit ja ammattimainen käsityöosaaminen takaavat Salo-avokulmasohvalle pitkän iän. Salo-avokulmasohvaa on saatavilla vasen- ja oikeakätisenä. Sohvan kätisyys katsotaan aina sohvaa/kuvaa edestäpäin katsoen. Oikeakätisessä sohvassa divaaniosa on edestäpäin katsoen oikealla ja istuttaessa taas vasemmalla.

Salo-avokulmasohvan istuintyynyissä on vaahtomuovia, jonka päällä on vanua. Tämä tuo pintapehmeyttä ja lisää istumismukavuutta. Istuin- ja selkätyynyt ovat muhkeat, mutta sopivan jämäkät. Salo-avokulmasohva on verhoiltu hyvin kestävällä Sparr-kankaalla, joka on 100% polyesteria.

Ajattomasti muotoillun avokulmasohvan selkä- ja istuintyynyt ovat käännettävissä. Tyynyissä on vetoketjulliset päälliset. Avokulmasohva toimitetaan divaaniosa, sohvaosa ja jalat irrallaan.

Skandinaavinen Salo-avokulmasohva on oman, Virossa toimivan sohvatehtaamme taidonnäyte. Niemi Sofa käyttää sohvien valmistuksessa modernia teknologiaa, mutta huonekalut viimeistellään aina käsityönä.

Niemi Sofalla tuotteet suunnitellaan asiakkaan vaatimusten ja toiveiden mukaisesti. Tuotantoprosessi sisältää useita vaiheita, kuten puumateriaalin leikkausta, kalusterungon kokoamista, kankaiden leikkausta ja ompelua, ja tuotannon aikana suoritetaan jatkuvaa laadunvalvontaa.

Tuotteen mitat

Leveys: 248 cm
Syvyys: 91 cm
Korkeus: 84 cm
Istumaleveys: 70 cm
Istumasyvyys: 55 cm
Istumakorkeus: 45 cm
Käsinojan leveys: 14 cm
Käsinojan korkeus: 63 cm
Jalan korkeus: 15 cm

Tekniset tiedot

Runko: Koivuvaneria
Istuintyyny: Korkeakimmoinen ja palosuojattu HR-35150-vaahtomuovi, jonka päällä vanu 300 g
Selkätyyny: Silikoni- ja vaahtomuovisekoite
Verhoilu: Beige Sparr-kangas, joka on 100% polyesteria, pesuohjeeksi suositellaan vesipesua 30 asteessa tai pesulassa kemiallinen pesu tetrakloriidi
Kankaan hankauksenkesto: 50 000 Martindalea
Jalat: Koivua
Tuotteen valmiusaste: Toimitetaan divaaniosa, sohvaosa ja jalat irrallaan
Tuotteen valmistusmaa: Viro

Pakkauksen mitat

Pakkauksen mitat ilmoitettu järjestyksessä: pituus, leveys ja korkeus.

Paino Ei saatavilla/-tietoa
Mitat Ei saatavilla/-tietoa

Saatat myös pitää...