fbpx

No products in the cart.

LIITY SISÄPIIRIIN JA TILAA UUTISKIRJE, SAAT -20% ALENNUKSEN ENSIMMÄISESTÄ NORMAALIHINTAISESTA OSTOKSESTA🤍

nuoli ikoni

Mood-avokulmasohva

2.580,00

(sis. alv 24%)

Mood-avokulmasohva sopii erityisen hyvin avaraan, tilavaan olohuoneeseen.

Sohvan leveys on jopa 260 cm, joten se tarjoaa riittävästi istumatilaa koko perheelle tai vaikka ystäväporukalle. Sohva on muotokieleltään pelkistetyn moderni.

Tuotetiedot

Yksinkertaisen mukava, mutta muhkea. Kaikkea sitä on vaaleanharmaa Mood-avokulmasohva, jota on saatavilla oikea- ja vasenkätisenä.

260 cm leveä Mood-sohva tarjoaa riittävästi istumatilaa vaikka koko perheelle tai pienelle ystäväporukalle. Pelkistettyä, modernia muotokieltä edustava avokulmasohva sopii erinomaisesti tilavaan, avaraan olohuoneeseen.

Sohva koostuu kahdesta osasta ja sohvat saa kiinni toisiinsa pohjassa olevien metallikiinnikkeiden avulla. Monikäyttöisen sohvan molempia osia voi käyttää myös yksittäin.

Sohvassa on vaahtomuovi kerrosrakenteena ja vanupintapehmustus. Sohvan pohjassa on verhoiluvyöt, jotka antavat paremman jouston metallijousiin verrattuna. Sohvan istuvuus on melko napakka.

Euroopassa valmistettu Mood-avokulmasohva on kiinteästi verhoiltu vaaleanharmaalla Sand-kankaalla, joka on 90% polyesteria ja 10% puuvillaa. Kankaan hankauksenkesto on 35 000 Martindalea.

Sohvan kätisyys katsotaan aina sohvaa/kuvaa edestäpäin katsoen. Oikeakätisessä sohvassa divaaniosa on edestäpäin katsoen oikealla ja istuttaessa taas vasemmalla.

Hoito-ohjeet:

Poista pölyt viikoittain tekstiilipäällysteisistä huonekaluista pölynimurilla, jossa on huonekaluille tarkoitettu pehmeä tekstiilisuutin.

Imuroi irtolika kevyesti tekstiilisuuttimella. Hellävarainen ja säännöllinen imurointi ehkäisee irtolian ja pölyn pinttymistä kankaan pinnalle.

Älä hankaa kangasta suuttimella, joka voi rikkoa kankaan sidokset. Usein nyppyyntyminen kankaan pinnalle johtuu juuri tästä kankaan hoitamattomuudesta: ulkopuolisen kuidun (kuten torkkupeitteiden tai villasukkien) ja pölyn yhteisvaikutuksesta, joka kiertyy kuidun ympärille ja aiheuttaa pallomaista nyppyyntymistä. Pienet alkaneet nypyt voidaan poistaa esimerkiksi nypynpoistajalla.

Tuotteen mitat

Leveys: 260 cm
Syvyys: 190 cm
Korkeus: 70 cm
Istumasyvyys: 62 cm
Istumakorkeus: 42 cm

Tekniset tiedot

Verhoilumateriaali: Vaaleanharmaa Sand-kangas, joka on 90% polyesteria ja 10% puuvillaa, pesuohjeeksi suositellaan 30 asteen pesuohjelmaa
Hankauksenkesto: 35 000 Martindalea
Runkomateriaali: Puuta, vaneria ja lastulevyä
Istuin- ja selkänojatyynyjen täyte: Korkealaatuinen polyuretaanivaahtomuovi
Jalat: Muovijalat
Pohjassa: Verhoiluvyöt
Tuotteen valmiusaste: Toimitetaan kasattuna jalat sohvaan kiinnitettynä
Valmistusmaa: Puola

Pakkauksen mitat

Pakkauksen mitat ilmoitettu järjestyksessä: pituus, leveys ja korkeus.

Paino 76 kg (kilogramma)
Mitat 168 × 99 × 76 cm (senttimetri)
Kätisyys

Oikea, Vasen

Saatat myös pitää...