fbpx

No products in the cart.

LIITY SISÄPIIRIIN JA TILAA UUTISKIRJE, SAAT -20% ALENNUKSEN ENSIMMÄISESTÄ NORMAALIHINTAISESTA OSTOKSESTA🤍

nuoli ikoni

Oodi-sohva 3-istuttava

1.995,00

(sis. alv 24%)

Oodi-sohva solahtaa sujuvasti jo olemassa olevan kodin sisustukseen modernin, klassisen ulkonäkönsä ansiosta.

Muhkeat istuin- ja selkänojatyynyt takaavat sen, että Oodi-sohvalla on nautinnollista löhöillä yhdessä perheen kanssa.

Saatavuus

Varastossa

Varastotuotteet lähetetään 1-3 arkipäivässä.

Tuotetiedot

Modernin, klassisen ulkonäkönsä ansiosta Oodi-sohva täydentää jo olemassa olevan kodin sisustusta sulavasti ja sujuvasti.

Muhkeat istuin- ja selkänojatyynyt takaavat sen, että Oodi-sohvalla on nautinnollista löhöillä yhdessä perheen kanssa, torkkua tai vaikka lukea kirjaa. Kolmen istuttava sohva luo kotiisi viihtyisyyttä tyylikkyyttä unohtamatta.

Sohva on verhoiltu vaaleanharmaalla Nancy 5 -kankaalla, joka on 46% akryylia, 44% polyesteria ja 10% puuvillaa. Hyvin kulutusta kestävän kankaan hankauksenkesto on 40 000 Martindalea.

Sohva on kiinteästi verhoiltu, istuin- ja selkänojatyynyt ovat irrotettavat ja niissä on vetoketjulliset, pestävät päälliset. Päällisille suositellaan 30 asteen pesuohjelmaa, mutta niiden valkaisu, rumpukuivaus ja silittäminen on kielletty.

Euroopassa valmistetun sohvan runko on puuta, vaneria ja lastulevyä. Istuintyynyjen täytteenä on korkealaatuista polyuretaanivaahtomuovia, selkänojatyynyjen täytteenä on vaahtomuovihiutaleita ja silikonipalloja. Sohvassa on puiset tammijalat, jalan korkeus on 15 cm ja istumakorkeus 44 cm.

Oodi-sohva sopii hyvin yhteen esimerkiksi mallistomme Leona-nojatuolin kanssa, sillä tuotteet on verhoiltu samalla Nancy-kankaalla.

Hoito-ohjeet:

Poista pölyt viikoittain tekstiilipäällysteisistä huonekaluista pölynimurilla, jossa on huonekaluille tarkoitettu pehmeä tekstiilisuutin.

Imuroi irtolika kevyesti tekstiilisuuttimella. Hellävarainen ja säännöllinen imurointi ehkäisee irtolian ja pölyn pinttymistä kankaan pinnalle.

Älä hankaa kangasta suuttimella, joka voi rikkoa kankaan sidokset. Usein nyppyyntyminen kankaan pinnalle johtuu juuri tästä kankaan hoitamattomuudesta: ulkopuolisen kuidun (kuten torkkupeitteiden tai villasukkien) ja pölyn yhteisvaikutuksesta, joka kiertyy kuidun ympärille ja aiheuttaa pallomaista nyppyyntymistä. Pienet alkaneet nypyt voidaan poistaa esimerkiksi nypynpoistajalla.

Tuotteen mitat

Leveys: 210 cm
Syvyys: 102 cm
Korkeus: 82 cm
Istumasyvyys: 59 cm
Istumakorkeus: 44 cm
Jalan korkeus: 15 cm

Tekniset tiedot

Verhoilumateriaali: Vaaleanharmaa Nancy 5 -kangas, joka on 46% akryylia, 44% polyesteria ja 10% puuvillaa, pesuohjeeksi suositellaan 30 asteen pesuohjelmaa
Hankauksenkesto: 40 000 Martindalea
Runkomateriaali: Puuta, vaneria ja lastulevyä
Istuintyynyjen täyte: Korkealaatuista polyuretaanivaahtomuovia
Selkänojatyynyjen täyte: Vaahtomuovihiutaleita ja silikonipalloja
Jousitus: Nosak-kierrejousitus
Jalat: Puiset tammijalat
Tuotteen valmiusaste: Toimitetaan kasattuna, jalat irrallaan
Tuotteen valmistusmaa: Puola

Pakkauksen mitat

Pakkauksen mitat ilmoitettu järjestyksessä: pituus, leveys ja korkeus.

Paino 66 kg (kilogramma)
Mitat 213 × 102 × 61 cm (senttimetri)

Saatat myös pitää...