fbpx

No products in the cart.

LIITY SISÄPIIRIIN JA TILAA UUTISKIRJE, SAAT -20% ALENNUKSEN ENSIMMÄISESTÄ NORMAALIHINTAISESTA OSTOKSESTA🤍

nuoli ikoni
-33%

Casia-sohva 3-istuttava

Original price was: 2.380,00€.Current price is: 1.590,00€.

(sis. alv 24%)

Casia-mallisto on syntynyt yhteistyössä Niemi Designin ja sisustusarkkitehtien SIO Petra Lasseniuksen ja Sari Matikan kanssa. Casia-mallisto koostuu muun muassa sohvasta, sohvapöydistä, ruokapöydistä ja -tuoleista.

Sisustusarkkitehti SIO Petra Lassenius Sisustusarkkitehti SIO Sari Matikka

Casia-sohvassa on pyöreälinjainen, pehmeän orgaaninen muotokieli. Sohva on designiltaan ajaton, ja se huokuu ylellisyyttä.

Tuotetiedot

Casia-mallisto on syntynyt yhteistyössä Niemi Designin ja sisustusarkkitehtien SIO Petra Lasseniuksen ja Sari Matikan kanssa. Casia-mallisto koostuu muun muassa sohvasta, sohvapöydistä, ruokapöydistä ja -tuoleista. Malliston muotokieli kutsuu rentoutumaan ja nauttimaan kotoilusta yhdessä perheen, sukulaisten tai ystävien kanssa. Värimaailmaltaan vaaleat, harmoniset kalusteet täydentävät jo olemassa olevan kodin sisustusta.

– Sympaattisuus, lämminhenkisyys, kodikkuus modernilla ajattelutavalla, sisustusarkkitehdit Lassenius ja Matikka kuvailevat mallistoa.

Casia-sohvassa on pyöreälinjainen, pehmeän orgaaninen muotokieli. Sohva on designiltaan ajaton, jopa ylellinen, mutta myös houkuttelevan kutsuva. Sohvan syvä istumasyvyys (68 cm) takaa sen, että sohvalla on nautinnollista rentoutua. Tuotekuvissa näkyvät irtotyynyt myydään erikseen.

Casia-sohva on kiinteästi verhoiltu Bond-kankaalla, jolle Lauritzon myöntää viiden vuoden takuun. Jacquard-kudottu Bond-kangas on kaunis ja pehmoinen buklee-kangas.

Verhoilukangas on vesipestävä, luonnostaan likaa hylkivä ja antibakteerinen eikä kankaaseen ole lisätty kemikaaleja tai jälkikäsittelyaineita. Kangas on Ökö-Tex- ja Reach-sertifioitu ja siksi myös turvallinen sekä vastuullinen valinta. Lisäksi kangas on GRS-sertifioitu ja sen valmistamiseen on käytetty kierrätettyjä kuituja. Kangas täyttää EN 1021-1 SL2-paloluokituksen eli kodin sisustuskankailta vaadittavan paloturvallisuusluokituksen.

Bond-kangas on 56% kierrätettyä polyesteria, 8% kierrätettyä puuvillaa ja 36% polyesteria. Kankaan hankauksenkesto on 70 000 Martindalea. Seuraavista verhoiluvaihtoehdoista voi valita oman suosikkinsa: valkoinen (Bond 7), harmaa (Bond 4), vaaleanbeige (Bond 9), vihreä (Bond 15) ja ruskea (Bond 19). Miljöökuvissa näkyvä sohva on verhoiltu vaaleanbeigellä kankaalla.

Sohvan runko on valmistettu koivuvanerista ja massiivitammesta. Sohvassa on nosag-jousitus, joka pitää sohvan ryhdikkäänä. Sohvan istuimessa ja selkänojassa on korkeakimmoisa, palosuojattu vaahtomuovi.

Sohvassa on valkolakatusta tammesta valmistetut jalat. Jaloissa on muista malliston kalusteista tunnistettava piirre, läpitappiliitos, jolla suunnittelijat haluavat kunnioittaa puusepän perinteitä. Jalan korkeus on 15 cm.

Casia-sohva valmistetaan omalla sohvatehtaallamme Virossa. Tilaustuotteen arvioitu toimitusaika on 4-6 viikkoa.

Hoito-ohjeet:

Poista pölyt viikoittain tekstiilipäällysteisistä huonekaluista pölynimurilla, jossa on huonekaluille tarkoitettu pehmeä tekstiilisuutin.

Imuroi irtolika kevyesti tekstiilisuuttimella. Hellävarainen ja säännöllinen imurointi ehkäisee irtolian ja pölyn pinttymistä kankaan pinnalle.

Älä hankaa kangasta suuttimella, joka voi rikkoa kankaan sidokset. Usein nyppyyntyminen kankaan pinnalle johtuu juuri tästä kankaan hoitamattomuudesta: ulkopuolisen kuidun (kuten torkkupeitteiden tai villasukkien) ja pölyn yhteisvaikutuksesta, joka kiertyy kuidun ympärille ja aiheuttaa pallomaista nyppyyntymistä. Pienet alkaneet nypyt voidaan poistaa esimerkiksi nypynpoistajalla.

Tuotteen mitat

Leveys: 225 cm
Syvyys: 95 cm
Korkeus: 72 cm
Istuinleveys: 90 cm
Istuinsyvyys: 68 cm
Istuinkorkeus: 42 cm
Jalan korkeus: 15 cm
Irtotyynyn koko: 70 x 35 cm

Tekniset tiedot

Verhoilumateriaali: Lauritzonin Bond-kangas, joka on 56% kierrätettyä polyesteria, 8% kierrätettyä puuvillaa ja 36% polyesteria
Verhoiluvaihtoehdot: Valkoinen (Bond 7), harmaa (Bond 4), vaaleanbeige (Bond 9), vihreä (Bond 15) ja ruskea (Bond 19)
Paloluokitus: Kangas täyttää EN 1021-1 SL2-paloluokituksen eli kodin sisustuskankailta vaadittavan paloturvallisuusluokituksen
Hankauksenkesto: 70 000 Martindalea
Runkomateriaali: Koivuvaneri ja massiivitammi
Istuinosa: Korkeakimmoisa, palosuojattu HR-50-vaahtomuovi
Selkänoja: Korkeakimmoisa, palosuojattu HR-25-vaahtomuovi
Jalat: Valkolakattu tammi, lisäksi sohvassa on säädettävä keskijalka
Jousitus: Nosag-jousitus
Tuotteen valmiusaste: Toimitetaan kasattuna
Tuotteen valmistusmaa: Viro

Suunnittelijat

Petra Lassenius, sisustusarkkitehti SIO, kalustesuunnittelija TaM

Valmistunut Aalto-yliopistosta vuonna 2000, pääaineenaan kalustesuunnittelu.
Opiskellut muotoilua Helsingin lisäksi Lontoossa ja viettänyt valmistumisensa jälkeen kahdeksan vuotta Berliinissä.
Työskentelee nykyisin Helsingissä sisustusarkkitehtina ja muotoilijana.
Pohtii työssään erityisesti sitä, mihin hänen suunnittelemansa esine päätyy ja kuinka se istuu jo rakennettuun ympäristöön.
Lasseniuksen mielestä muotoilun avulla voidaan ratkoa muun muassa kestävään kehitykseen liittyviä haasteita.
Sohvakalusteiden taitaja on suunnitellut huonekaluja muun muassa Adealle, By Aatokselle, Hakolalle, Junetille ja Skannolle.

Sisustusarkkitehti SIO Petra Lassenius

Sari Matikka, sisustusarkkitehti SIO, muotoilija BA

Valmistunut Lahden ja Kymenlaakson ammattikorkeakouluista sisustusarkkitehtuurin (2010) sekä teollisen muotoilun linjoilta (2000).
Työskennellyt laaja-alaisesti designkentällä tuotesuunnittelu- ja innovointitehtävissä sekä sisustusarkkitehtina kotien ja julkisten tilojen tila- ja sisustussuunnitteluhankkeissa.
Muotoilijana Matikalle on tärkeää auttaa yrityksiä kasvamaan ja kehittymään muotoilun keinoin.
Käyttäjille hän haluaa suunnitella kauniita, toimivia ja aikaa kestäviä tuotteita. Muotoiluprosessin aikana hänelle on tärkeää päästä kommunikoimaan tuotannon/valmistajan kanssa, joka loppupeleissä mahdollistaa tuotteen synnyn. Muotoilu- ja sisustusarkkitehtitoimisto Tampereella, Sari M. Design Studio.

Sisustusarkkitehti SIO Sari Matikka

Esite

Casia-esite

Pakkauksen mitat

Pakkauksen mitat ilmoitettu järjestyksessä: pituus, leveys ja korkeus.

Paino 90 kg (kilogramma)
Mitat 226 × 98 × 73 cm (senttimetri)

Saatat myös pitää...