fbpx

No products in the cart.

LIITY SISÄPIIRIIN JA TILAA UUTISKIRJE, SAAT -20% ALENNUKSEN ENSIMMÄISESTÄ NORMAALIHINTAISESTA OSTOKSESTA🤍

nuoli ikoni

Casia-sohvapöytä 65 x 65 cm

434,00

(sis. alv 24%)

Casia-mallisto on syntynyt yhteistyössä Niemi Designin ja sisustusarkkitehtien SIO Petra Lasseniuksen ja Sari Matikan kanssa. Casia-mallisto koostuu muun muassa sohvasta, sohvapöydistä, ruokapöydistä ja -tuoleista.

Sisustusarkkitehti SIO Petra Lassenius Sisustusarkkitehti SIO Sari Matikka

Valkolakatusta tammesta valmistettu Casia-sohvapöytä luo kauniin tunnelman kodin sisustukseen. Sohvapöydän voi yhdistää myös muihin Casia-malliston kalusteisiin.

Saatavuus

Varastossa

Varastotuotteet lähetetään 1-3 arkipäivässä.

Tuotetiedot

Casia-mallisto on syntynyt yhteistyössä Niemi Designin ja sisustusarkkitehtien SIO Petra Lasseniuksen ja Sari Matikan kanssa. Casia-mallisto koostuu muun muassa sohvasta, sohvapöydistä, ruokapöydistä ja -tuoleista. Malliston muotokieli kutsuu rentoutumaan ja nauttimaan kotoilusta yhdessä perheen, sukulaisten tai ystävien kanssa. Värimaailmaltaan vaaleat, harmoniset kalusteet täydentävät jo olemassa olevan kodin sisustusta. Huonekalujen valmistuksessa on käytetty kestäviä materiaaleja, jotka takaavat kalusteiden säilymisen sukupolvelta toiselle.

– Sympaattisuus, lämminhenkisyys, kodikkuus modernilla ajattelutavalla, sisustusarkkitehdit Lassenius ja Matikka kuvailevat mallistoa.

Casia-sohvapöytä on suomalaisen muotoilun taidonnäyte ja sitä on saatavilla kahdessa eri koossa: 65 x 65 cm tai 115 x 65 cm. Valkolakatusta tammesta valmistettu sohvapöytä valmistetaan perinteisiä käsityötaitoja kunnioittaen. Pöydän jaloissa olevat läpitappiliitokset tuovat kestävyyttä, mutta toimivat myös kalusteen kauniina yksityiskohtana. Casia-malliston kalusteiden vaaleat sävyt sopivat hyvin suomalaiseen sisustukseen.

Kun Casia-sohvapöydän yhdistää saman malliston Casia-sohvan kanssa, saa olohuoneen kalustekokonaisuudesta hienostuneen harmonisen.

Casia-sohvapöytä valmistetaan Liettuassa.

Tuotteen mitat

Leveys: 65 cm
Syvyys: 65 cm
Korkeus: 35 cm
Kannen paksuus: 1,8 cm

 

 

 

 

 

 

Tekniset tiedot

Runkomateriaali: Valkolakattu tammi
Tuotteen valmiusaste: Toimitetaan kasattuna, jalat irrallaan
Hoito-ohje: Nihkeä tai kostea pyyhintä neutraalissa pesunesteessä, esimerkiksi astianpesuaineliuos, kostutetulla siivouspyyhkeellä, jonka jälkeen pinnan kuivaus
Valmistusmaa: Liettua

 

Suunnittelijat

Petra Lassenius, sisustusarkkitehti SIO, kalustesuunnittelija TaM

Valmistunut Aalto-yliopistosta vuonna 2000, pääaineenaan kalustesuunnittelu.
Opiskellut muotoilua Helsingin lisäksi Lontoossa ja viettänyt valmistumisensa jälkeen kahdeksan vuotta Berliinissä.
Työskentelee nykyisin Helsingissä sisustusarkkitehtina ja muotoilijana.
Pohtii työssään erityisesti sitä, mihin hänen suunnittelemansa esine päätyy ja kuinka se istuu jo rakennettuun ympäristöön.
Lasseniuksen mielestä muotoilun avulla voidaan ratkoa muun muassa kestävään kehitykseen liittyviä haasteita.
Sohvakalusteiden taitaja on suunnitellut huonekaluja muun muassa Adealle, By Aatokselle, Hakolalle, Junetille ja Skannolle.

Sisustusarkkitehti SIO Petra Lassenius

Sari Matikka, sisustusarkkitehti SIO, muotoilija BA

Valmistunut Lahden ja Kymenlaakson ammattikorkeakouluista sisustusarkkitehtuurin (2010) sekä teollisen muotoilun linjoilta (2000).
Työskennellyt laaja-alaisesti designkentällä tuotesuunnittelu- ja innovointitehtävissä sekä sisustusarkkitehtina kotien ja julkisten tilojen tila- ja sisustussuunnitteluhankkeissa.
Muotoilijana Matikalle on tärkeää auttaa yrityksiä kasvamaan ja kehittymään muotoilun keinoin.
Käyttäjille hän haluaa suunnitella kauniita, toimivia ja aikaa kestäviä tuotteita. Muotoiluprosessin aikana hänelle on tärkeää päästä kommunikoimaan tuotannon/valmistajan kanssa, joka loppupeleissä mahdollistaa tuotteen synnyn. Muotoilu- ja sisustusarkkitehtitoimisto Tampereella, Sari M. Design Studio.

Sisustusarkkitehti SIO Sari Matikka

Esite

Casia-esite

Pakkauksen mitat

Pakkauksen mitat ilmoitettu järjestyksessä: pituus, leveys ja korkeus.

Paino 14 kg (kilogramma)
Mitat 70 × 67 × 13 cm (senttimetri)

Saatat myös pitää...