fbpx

No products in the cart.

LIITY SISÄPIIRIIN JA TILAA UUTISKIRJE, SAAT -20% ALENNUKSEN ENSIMMÄISESTÄ NORMAALIHINTAISESTA OSTOKSESTA🤍

nuoli ikoni

Casia-sohvan irtotyyny

78,00

(sis. alv 24%)

Casia-mallisto on syntynyt yhteistyössä Niemi Designin ja sisustusarkkitehtien SIO Petra Lasseniuksen ja Sari Matikan kanssa. Casia-mallisto koostuu muun muassa sohvasta, sohvapöydistä, ruokapöydistä ja -tuoleista.

Sisustusarkkitehti SIO Petra Lassenius Sisustusarkkitehti SIO Sari Matikka

Casia-sohvaan on valittavissa juuri siihen sopivat irtotyynyt. Pyöreälinjaisista irtotyynyistä voi valita oman suosikkinsa viidestä kauniista väristä: valkoinen, harmaa, vaaleanbeige, vihreä ja ruskea.

Tuotetiedot

Casia-mallisto on syntynyt yhteistyössä Niemi Designin ja sisustusarkkitehtien SIO Petra Lasseniuksen ja Sari Matikan kanssa. Casia-mallisto koostuu muun muassa sohvasta, sohvapöydistä, ruokapöydistä ja -tuoleista. Malliston muotokieli kutsuu rentoutumaan ja nauttimaan kotoilusta yhdessä perheen, sukulaisten tai ystävien kanssa. Värimaailmaltaan vaaleat, harmoniset kalusteet täydentävät jo olemassa olevan kodin sisustusta.

– Sympaattisuus, lämminhenkisyys, kodikkuus modernilla ajattelutavalla, sisustusarkkitehdit Lassenius ja Matikka kuvailevat mallistoa.

Pyöreälinjaisen, muodoiltaan pehmeän orgaanisen sohvan kaveriksi sopivat samaa muotokieltä noudattelevat Casia-sohvan irtotyynyt. Tyynyn koko on 70 x 35 cm, päällinen on irrotettavissa vetoketjulla. Irtotyynyllä saa lisättyä istuinmukavuutta, kun tyynyn asettaa istuttaessa esimerkiksi alaselän kohdalle tai sohvalla loikoillessa pään alle. Selkätyynyn sisuksessa on silikonoitu vanu ja vaahtomuovi.

Tyynyjen verhoilukangas on Lauritzonin laadukas Bond-kangas, joka on 56% kierrätettyä polyesteria, 8% kierrätettyä puuvillaa ja 36% polyesteria. Kankaan hankauksenkesto on 70 000 Martindalea. Seuraavista verhoiluvaihtoehdoista voi valita oman suosikkinsa: valkoinen (Bond 7), harmaa (Bond 4), vaaleanbeige (Bond 9), vihreä (Bond 15) ja ruskea (Bond 19).

Verhoilukangas on luonnostaan vesipestävä, likaa hylkivä ja antibakteerinen eikä kankaaseen ole lisätty kemikaaleja tai jälkikäsittelyaineita. Kangas on Ökö-Tex- ja Reach-sertifioitu ja siksi myös turvallinen sekä vastuullinen valinta. Lisäksi kangas on GRS-sertifioitu ja sen valmistamiseen on käytetty kierrätettyjä kuituja. Kangas täyttää EN 1021-1 SL2-paloluokituksen eli kodin sisustuskankailta vaadittavan paloturvallisuusluokituksen.

Casia-sohvan irtotyynyt valmistetaan omalla sohvatehtaallamme Virossa. Tilaustuotteen arvioitu toimitusaika on 4-6 viikkoa.

Tuotteen mitat

Leveys: 70 cm
Syvyys: 35 cm
Korkeus: 15 cm

Tekniset tiedot

Verhoilumateriaali: Lauritzonin Bond-kangas, joka on 56% kierrätettyä polyesteria, 8% kierrätettyä puuvillaa ja 36% polyesteria
Verhoiluvaihtoehdot: Valkoinen (Bond 7), harmaa (Bond 4), vaaleanbeige (Bond 9), vihreä (Bond 15) ja ruskea (Bond 19)
Paloluokitus: Kangas täyttää EN 1021-1 SL2-paloluokituksen eli kodin sisustuskankailta vaadittavan paloturvallisuusluokituksen
Hankauksenkesto: 70 000 Martindalea
Tyynyn sisus: Silikonoitu vanu ja vaahtomuovi
Tuotteen valmistusmaa: Viro

Suunnittelijat

Petra Lassenius, sisustusarkkitehti SIO, kalustesuunnittelija TaM

Valmistunut Aalto-yliopistosta vuonna 2000, pääaineenaan kalustesuunnittelu.
Opiskellut muotoilua Helsingin lisäksi Lontoossa ja viettänyt valmistumisensa jälkeen kahdeksan vuotta Berliinissä.
Työskentelee nykyisin Helsingissä sisustusarkkitehtina ja muotoilijana.
Pohtii työssään erityisesti sitä, mihin hänen suunnittelemansa esine päätyy ja kuinka se istuu jo rakennettuun ympäristöön.
Lasseniuksen mielestä muotoilun avulla voidaan ratkoa muun muassa kestävään kehitykseen liittyviä haasteita.
Sohvakalusteiden taitaja on suunnitellut huonekaluja muun muassa Adealle, By Aatokselle, Hakolalle, Junetille ja Skannolle.

Sisustusarkkitehti SIO Petra Lassenius

Sari Matikka, sisustusarkkitehti SIO, muotoilija BA

Valmistunut Lahden ja Kymenlaakson ammattikorkeakouluista sisustusarkkitehtuurin (2010) sekä teollisen muotoilun linjoilta (2000).
Työskennellyt laaja-alaisesti designkentällä tuotesuunnittelu- ja innovointitehtävissä sekä sisustusarkkitehtina kotien ja julkisten tilojen tila- ja sisustussuunnitteluhankkeissa.
Muotoilijana Matikalle on tärkeää auttaa yrityksiä kasvamaan ja kehittymään muotoilun keinoin.
Käyttäjille hän haluaa suunnitella kauniita, toimivia ja aikaa kestäviä tuotteita. Muotoiluprosessin aikana hänelle on tärkeää päästä kommunikoimaan tuotannon/valmistajan kanssa, joka loppupeleissä mahdollistaa tuotteen synnyn. Muotoilu- ja sisustusarkkitehtitoimisto Tampereella, Sari M. Design Studio.

Sisustusarkkitehti SIO Sari Matikka

Esite

Casia-esite

Pakkauksen mitat

Pakkauksen mitat ilmoitettu järjestyksessä: pituus, leveys ja korkeus.

Paino Ei saatavilla/-tietoa
Mitat Ei saatavilla/-tietoa

Saatat myös pitää...